Сверяват "Часовника на Страшния съд“: Колко време остава до човешкото самоунищожение?

Решението за пренастройване на стрелките на часовника се взема ежегодно от Съвета за наука и сигурност на бюлетина и неговия съвет на спонсорите, в който влизат 11 нобелови лауреати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй е най-голямата поредна тъпня с която се опитват да ни манипулират

Като пукне кремълската гад ще се върне часовника, споко!

Путин е доста умерен, ако някой по емоционален беше на негово място вече да е пуснал най-серозните оръжия, че що не и срещу англия, които си позволиха терористични актове срещу руски газопроводи и срещу крайцера Москва и срещу кримския мост!

Веднага след като изчезне дирникъ, тогава.

Богатите са богата благодарение на нас????? И трбва да направят разликата между нас и тях по-малак, а не постоянно да я увеличават защото при голяма разлика нещата се обръщат...КОЛЕЛО Да сме добри а тия часовници и пропаганди ги маните...Хората са умни вече доста и не подлежат на облъчване ;)

Повечето бедни са бедни именно заради собственната си глупост или мързел. Ако не искаш да си беден, намери ефективно решение на проблем за 10 милиона и много скоро ще ги имаш тези милиони.

Винаги е имало и винаги ще има бедни и богати! Някои хора просто бачкат много повече, други просто са много по-умни, хитри, комбинативни, трети просто са много по-късметлии ... Защо разликата в това което получаваш ти и това което получава някой който работи много повече от теб, много по-умен, хитър, комбинативен, и дори е по-късметлия от тебе трябва да намалява? Защо някой който избира да бачка още 2-3 часа да бъде приравняван към някой който избира да гледа мача и да пива биричка 2-3 часа?

Защото е най-лесно да искаш чуждото.

Унищожението е трябвало да се случи при хомо еректус... Жалко, просъществувало е простото племе и сега унищожава планетата... Но не губете надежда, още има шанс да се поправят нещата!

Самото название ,дефиниция за демокрация е излишно ..Това никога не е било и няма да стане ..Може би зависи от населението ..

При д мойрарите светът винаги в на ръба ..щото са боклуци и отрепки..Винаги при демократите. .Винаги!!

Ако свръхамбициозния Зеленски и кукуто Бай Дън излязат от политиката и бъдат държани на каишка и с парцал в гърлото - може да се върнем към покзателите от 1991г.

А за фанатизираното джудже Путин ако му пуснат патрон в междуочието ще вдигнем резултата. Единственият друг глупак като него е другото джудже от Кореа. И той с атомни бомби плаши всеки път като си отвори уста. Лошо е когато власт се дава в ръцете на комплексирани хора. А джуджетата са винаги такива.

За теб сме подготвили вибратор за междобузието сороско!

Гербераст, нали?

До двамата глупаци. НЕ, нито соросоид, нито гербераст или какъвто и да е друг олигофрен. Не подържам нито един от 240 боклука в парламента, нито се кланя на някой такъв еквивалент от друга страна. Не е нужно да подъуржам някой за да имам мнение против това за което ви дават стотинки. Искате да ми кажете, че ще сте щастливи крепостни селяни под ръководството на някой диктатор ? Някой за който живота на амебата и вашият са равни ?

от Байдън. Видимо тъмни сили (вероятно от неговата партия) във Вашингтон му готвят скрояване на шапка. Явно не иска вдигане на ставките с руснаците за разлика от тези, които стоят зад него. Няма да се изненадам ако го отсранят и сложат на негово място онази куха гудлка вицето.

Зеленски танкове не кара, Зеленски не мръзне в студа в някой дупка в земята, Зеленски не го стрелят всеки ден, приятелчетата на Зеленски не измират всеки ден ... Украинският войник е този, който носи войната на гърба си! Зеленски е просто черешката на тортата, върха на сладоледа ... Украйна щеше да се бие и без конкретно Зеленски. Ако не беше Зеленски, щеше да е Кличко, ако не Кличко щеше да е някой друг.

Тотално унищожение на човешкият вид не е възможно.В това е бедата.Ние сме единственните жизифребби по природа същества.Жалко би било за останалите видове,които със сигурност не унищожават Планетата. Състоянието на Рай е тъкмо състоянието на животинство .Когато човекът се видя човек,а не животно загуби Любовта,Предаността,Доверието...Естественният комунален живот.В този смисъл на думата евреите,които се противопоставят на Личната власт,вярвайки,че Съдийството е Начинът имат право.Без Съвет на Старейшините властта се извращава от човека и превръща в цел.Единственна цел обаче може да живота,а не властта над същият.

Не ми е ясно как една наука може да предскаже лудостта на руските получовеци?

Иване,да те такова кой те фане !!! Безгранична е само тъпотията ти ....много са нещата,които не можеш да разбереш ...не е едно !

Тези дето подпалват световните войни се надяват да отселеят , и да се преместят на друга " адска " планета на 40 000 светлинни години от Райската Земя ?

Представям си на Земата ако останат само такива като тебе, ще искам са скоча и да избягам с викове от нея!! :))))

Когато всички Давос-ки боклуци и техните кукловоди бъдат вкарани в концлагер и с отнето имущество и власт, тогава часовникът ще се върне назад!

И какво, да останат само такива "умници" като тебе??? Не, благодаря! Искам си ония от Давос! :))))

Щом си ги искаш, ще си ги получиш. Да не ревеш после.

Ми щом си искаш, слагаи си бустера, маската и се крии в мазето от смъртоносни вируси. Тъпак.

Всеки край е начало. Така че колко време остава на човечеството до възраждането му.

По-отблъскващи малоумия не успяхте ли да съчините?

Човешкият живот има само един смисъл да свърши. Ние се раждаме и цял живот се стремим към смъртта. Какъв по-добър край на живота от една зрелищна кървава изпълнена със страдание и ужас смърт??? Красота!!! :)))) Ма моля ви се, мрете на воля, като животни, като кучета!!! Вашият живот е абсолютно безсмислен от гледна точка на вселената. С вас и без вас тя ще продължи да съществува и вероятно по-добре! :)))

"Нашият" живот е "безмислен". Твойт разбира се е изпълнен със смисъл и стойност.

Къде вкарваш личен елемент??? Твоят,... моят живот...??? Говорим за живота по принцип, ... ама ти си дебил, как да го разбереш?

Животът има цел. Всеки трябва да, се старае да, стане най добрата си версия. Това се постига най лесно като се грижиш за другите. Животът е един тук.А доброто умиране е друга бира. То е не по малко важно.

Ислямист?