Коментари - Светът в очакване на слънчевото затъмнение, български учени ще наблюдават от Мексико | IT.dir.bg
назад

Светът в очакване на слънчевото затъмнение, български учени ще наблюдават от Мексико

В "София Тех Парк" явлението ще бъде излъчвано на живо, като учени ще обясняват по какъв начин се отразява на човешкия живот

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Светът в очакване на слънчевото затъмнение, български учени ще наблюдават от Мексико | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът в очакване на слънчевото затъмнение, български учени ще наблюдават от Мексико Каква драма, драги зрители, каква драма! Необходимо е в многи кратки срокове, българския президент, правителството в оставка, бъдещето правителство, както и всички синоди, мюфтийстваи и всякакви други религии да изразят своя протест пред мракобесните сили, които лишават нашия велик народ от това свещенно право, да наблюдаваме слънчевото затъмнение. Това за пореден път показва колко важно е за нас да бъдем приети в шенгенската общност! Призовавам всички будни граждани тази вечер да се съберем пред американското посолство на хепанинг под наслов ЗАТЪМНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ и да кажем своето твърдо НЕ на на този пореден случай на дискриминация на нашия народ ЗАТЪМНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ!

презряното Мехико, ами не от лелеяните ФАЩ?!

Някой май е отишъл на екскурзийка до Мексико с държавни пари. Какво толкова има да му гледат на това затъмнение все едно у нас не се случват, не са се случвали и повече няма да има. Какво ли толкова ново ще видят?

Ами то е ясно какво ще видят, в Мексико има много интересни туристически забележителности. Едно затъмнение няма да е достатъчно да се види всичко, Предлагам да останат още десетина дни, да изследват как се живее след едно слънчево затъмнение, това ще е много ценно за българската наука.

Колко пъти все го наблюдават, все едно не са го виждали ждали досега