Коментари - Archos обяви нискобюджетни таблети | IT.dir.bg
назад

Archos обяви нискобюджетни таблети

Archos официално анонсираха три модела oт новата си серия Platinum.

Обратно в новината

Коментари - Archos обяви нискобюджетни таблети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чуватв ли се, 200-300 долара хич не е нискобюд етни....

За нас не е.

Аркос / Престижио / са много добри таблети като качество ,особено за цената им. Имам такъв от 2 години и съм повече от доволен . За новата серия обаче трябваше да сложат 3G модул във всеки един клас .Не е толкова важен 1 инч екран в повече , колкото да си независим от WiFi свързаност .

И аз като имам от 2 години 3G чип да не би да съм го ползвал?! Имам си WiFi на работа и у дома, ако приритам за интернет и "голям" екран нейде на път - шервам интернета от телефона през WiFi и таблета си работи като пушка..

И аз имам 3G модул на лаптопа но избягвам да го използвам. Оказва се че реално ми трябва само там където интернета прекъсва и е кофти. Почти винаги седя на Е вместо на 3Г. Иначе да в днешно време 3Г в града е супер. Виждал съм доста често скорости от по мб/сек. Но на мен обикновено ми трябва на морето или в планината и тогава докато изчакам да ми прекъсне 10-20 пъти или просто да се свърже минават по 15-20 минути за нещо за което искам да отделя минута две. Накрая ми писва и заебавам, отивам в бара и си проверявам нещата там.

Точно това казвам - на кой откаквото има нужда . 1 инч може да направи гаджето ти по-щастливо , като нямаш интернет за какво ти е таблета ? Все е дно имаш ebook reader +калкулатор .

3G модула винаги добавя поне 100лв към цената дори при евтините таблети. При айПад май беше дори към 250лв. А 1 инч отгоре на дисплея са няколко долара а може дори и да са няколко спестени долара в случая, тъй като малкия модел е с екран на айПад (по-добър от големия).

ще добавя естествено , никой няма да ти го хариже ....

Има едни малки устройства по 15 лв. 3Г рутер се казват, те се зареждат и цял ден могат да работят.