Тайният живот отвъд социалните медии

Хората имат нужда от човешко присъствие, но тези, които се осмелят да си го позволят, пазят това в дълбока тайна, сякаш е престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат нищо за доказване, на никого! за много кратко време имах фб, но си дадох сметка,че лайковете на хора, които са ми безразлични в реала, във виртуала пък хич не ме интересуват....! а и социалните мрежи са си точно мрежи - за балъци. гледам в тубата някакви каки и келеши търсят известност, която може да им струна скъпо. и още нещо - никога не влизайте чрез телефона в тях!

И за какво по-дяволите трябва да "споделяш" каквото и да е било в интернет??? Да ви имам проблемите, малоумници.

"а други са сковани от страх и ненавиждат всеки, който не се е заключил у дома си като отшелник." - ето това са истинските откачалки! :)

То голямо геройство, да се влюбиш по време на ограничения. Хората са го правели по време на война, на масови кланета. Какво кекаво поколение живее. И ние не бяхме кой знае какво сравнено с дядовците ни, но това е просто ужас. Спрете им интернета за две седмици и после който оцелее - оцелее. Егати..

с половин мозъчна гънка, на която животът ѝ минава в мола, фитнеса, фризьор, маникюр, педикюр и други подобни - какво друго ти остава?!

обаче за да следя разни групи, които ме интересуват (за изкуствен интелект и тем подобни). Никога не са ме интересували чиито и да било лайкове...

мама и тате им бутат в устите, за да ядат.. През живота си грам усилие за нищо не са направили. Ти какво очакваш - да са борбени и умни ли?!

а от презрение към плебса?

Нямам фейсбук и ме гледат като, че съм динозавър или откачалка. Ненормално ли е, че живея истински извън тази мрежа?

Ами аз се чудя и по какви причини някои висят непрекъснато по форумите да коментират. Може би поради липса на личен живот.

Какво е това "социална медия"????

Искали да се начешат просто.

че ти ужким се чудиш, защото за да знаеш,че някои са във форумите непрекъснато, това значи ,че и ти си във форумите непрекъснато и дебнеш кой и какво коментира.Колко ли тъжен живот живееш , за да воайорстваш...тц,тц..

На мен пък "социалното дистанциране" не ми пречи - живея си сама и ми е хубаво вечерите да са ми тихи и да се чувам с приятели по телефона, а когато ми дойде време за активни занимания, винаги има къде и с кого да ида. Не мога да ги разбера онези, които виеха, че моловете и ресторантите не работят.

Абе, оцелява се без интернет (правила съм си експерименти със себе си - без нет, без компютър, без телевизия), ама в първите дни е страшно - сърбят те ръцете. Но аз съм от онези поколения, израсли нез нет, без лаптоп и с много малко телевизия. Имам достатъчно въображение да измисля с какво да си запълня времето. Не мога да си представя колко ще е трудно за поколенията, които не познават живота без компютър и телевизия да останат без тях.

Не забравяй редовно да проверяваш батериите на вибраторите си !

Явно си асоциален, психопат някакъв. От такива като тебе стават атентатори-самоубийци !

Снимка с любовницата на профила ми. Е вярно, и жена ми и другата ми любовница я видяха, ама такъв е живота :)

аз така си живея въобще...С книгите, музиката, интернет /смъквам си книги за четеца, ноти ,уча езици/...сега разбирам, че това се наричало "карантина"...Срещам се и с приятели...предпочитам обаче заниманията си в къщи...Влюбена съм в планината...редовно съм горе... Ето-споделих как живея...Това е;-)

Значи, много съм доволна, че благодарение на Ковид няма да гледам маси с храна навън и у дома, муцунки пред огледалото, на полянката, на плажа, във водата, бебета във всякакви пози и прочие изключително лични неща за всеки човек, с които не е нужно да се губи времето на всички. Считам, че фб. е място, където да обменяме актуална и интересна, също обществено полезна информация за случващото се по света, а не постоянно да си постваме височайшия лик.

Интересна и общественополезна информация има във фейсбук? Ако е за 5жи, бил гейтс и ваксини, е.б.ем ти и интересната информация.

Luna0102

Аз пък нямам фейсбук щото ми е през кривият макарон кой кво ял или кого бал. Като искам да се похваля имам на кого да се похваля, ако искам да се оплача имам на кого да се оплача. Що трябва да давам храна на тези дето не ме харесват като се оплаквам на мегдана?! Пък така нека си мислят че всичко ми е наред и им е гадно :))

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >>> Sexcris.Com

Издържа ли ги тези глупости нормален човек да ги прочете до края? Защото ми прилича на четиво за стари моми-неврастенички.

са абсолютни глупости. Ако всичко това е вярно, дначи са още по- големи глупости.

Ти много неща няма да разбереш, не се притеснявай!

Безмислици.......

Не се стрхувайте всичко трябва да се знае за вас, чак съм изненадан, че любовта не е еднополова на този мил разказ...всичко друго е ясно!

Еми, вече е обществено неприемливо да си бял, хетеросексуален, християнин, мъж... скоро ще стане престъпление да си човек, изобщо.

И слава Богу? Не бих се обременявала с подробности от подземния живот на картофите или канализацията.

По-скоро, истинският живот, отвъд фейка на "соц."медии"".

в петък бях във фантастико да си купя храна. Някакъв около 50 годишен още на входа взе да крещи панически към мен "не се доближавай, спазвай дистанция , твърде си близо до мен" Влезе в магазина преди мен , почна да прави скандали вътре и накрая за капан на всичко сметката му беше 1,30 лв, защото на касата пак се паднах след тоя боклук. Ей с такива олигофрени се напълни света.

Напротив, точно в периода на дистанциране Фб се напълни с точно такива постове и снимки, да не изброявам какви. Особено от скучаещи жени.

Изглежда, че целта на цялото това психиране с преувеличения вирус е да направи всички хора асоциални и нещастни.