17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е само началото ...

Продавам фючърси за аманиева селитра. ха-ха...

Всеки руски трол - ЕКСПЕРТ! Да се чуди човек как ви намира Кутев за по 200лв на месец! ХИ ХИ ХИ КОИ големи ТЕК компаниии са с 30% срив бе, папагали руски! :))))))))) Тук говорим за 2-3% срив заради инфлацията! Да не говорим, че тази паникьорска статия я има само в ДиррникРУ и другите проРуски парцали!

И мен Кутев много ме "кефи"

Изтрили са нещо, което са имали само на хартия/монитор. Тези "технологични" компании нямат никаква собственост освен едни регистрирани патенти. Едно време патентите означаваха нещо, когато го имаше международното право Днес не струват дори хартията и мастилото с кояито са регистрирани. И за това е виновна единствено жидофашизираната американска върхушка. Факт.

За съжаление, освен това което са имали само "на монитор" са изтрили и банковите сметки на милиони спекуланти и то точно на оптимистите спекуланти.

Спекулантите никой не ги е карал насила да си дават парите, за да бъдат изтрити. Напротив, точно заради тях стават тия изтривания.

Нямат нищо, дааа. Освен технологиите да произвеждат каквото произвеждат разните Nvidia, Apple и т.н. Ама руският врякалник с пяна на уста какво дриуго да прави освен да врещи безмислиците си. Отде ви изравят бе.

Представи си санмо колкко си неграмотен. При срив на пазара с 30% може и да е останала чудовшишно голяма капитализация, но ти си представи горките спекулантчета как са фалирали по лсучай случката. Сега си представи как им охладнява ентусизма да купуват въответните кации. . После сметни 2+2 и си представи какво става с една публична компания, когато не й щат акциите. Щото баба Марийка може да има само 1 кокошарник и 2 крави и те нямат никакъв кап, но и след борсовия срив тя ще си направи баница, а спеклантите ще се редят за безплатна супа.

ХАХАХАХАХА Тъпо тролче, бройкай си копейчиците и не ни пробутвай лъжите си! 30% срив има само в любимата ти кочинка от сибирските блата! :))))))))) Смешната бензиноколонка, където всички газови и петролни шефчета в момента ГРУ ги самоубива заедно със семействата им!

Плаче ми се! Предлагам да направим кампания за събиране на тор и каквото там спечелим да ги подпомогнем или да го им го дадем натурален и там те каквото си решат да го правят...

Този на снимката е безсмъртен рептил. И явно е важен, защото ни го показват Във всяка новина свързана със спечелени и загубени милиарди.

Аман от Балони? Какво стана с вторите пенсии?

пенсии стана и ще стане кор .!.

"Загубиха" или "не спечелиха"? Добра работа г-да мисирки!

Технологичните гиганти загубиха по 1% до 3% от стойноста си и руските тролове квичат в еуфория! КАЗАХ ви, тролчета! Запишете си го този път! КОГАТО на ЗАПАД пръцнат, в раССия се ПОСИРАТ! :)))))) ХИ ХИ ХИ

Някои загубиха 30-35 процента от капа си на годишпна паза. Това са стотици и стотици милиарди кап. А Пребиткоина май-вече нанесе трилионна загуба на балъците,м оинвеститрали в него.ю Ако това ти се вижда дребен проблем, значи рпосто си нямаш хабер от нищо. Апропо, дъното още не се вижда.

Не може да изгубиш нещо което си нямал! Вчера ги били оценили на едно, днес на друго но нито някой е платил тази цена нито някой е взел тези пари. Ей така просто...едни цифри се менят нагоре надоле.

плаща се, плаща и то в кеш се плаща. Или печелиш или губиш и то в кеш.

За да се "мръдне" цената нагоре или надолу СЕ ПЛАЩА В КЕШ!!! Къде ви изравят бе?

ще си умрат прости и бедни, вечно недоволни и мрънкащи...

Свидетели сме на срутването на Пирамидата на Долара в Реално Време. Ще имате какво да разказвате на внуците си ..., ако доживеете.

Ще разказваме за краят на Империята на Злото - раССия! Как Герасимов разтрелва в главата гнусното ботоксово педи от Бункера! За тези неща ще се разказва! :)))))))

Боли ме фара мене, аз и преди 3 дни имах 12лв в джоба, и сега пак толкова. Дефакто срив няма у моя джоб, само хастар и топки да си играя джобен тенис...

Да но преди три дена ти можеше а си купиш повече, отколкото днес с тези пари.

Руски тролчета, в момента дори след точи "срив" само капитализацията на Apple е 2 ПЪТИ и ПОЛОВИНА по-голяма от цялата руска икономика! :)))))) Майкрософт има също по-голяма капитализация от блатото раZZия!! :))))

таа капитализация яде ли се пие ли се?? ако не може да се реализира представлява просто едни цифри и то най-вече виртуални!!!

За проЗтият байГаня русофилистика, щом не може да се яде или пие, значи не го интересува! :)))))))) Гачно, чнаеш ли, че този коментари си го написал благодарение на "измислените" Интел и Майкрософт! Не благодарение на руска храна или пиене! Селянин!

за да можеш да пишеш трябва да си ЖИВ и грамотен!! как става това?? с ядене пиене и учене! МS и другите какво точно ти дават и какво ти взимат?? питам и не искам отговор..

За да можеш да пишеш ти трябва мозък, Интернет и компютър! Неща, които руснака и русофилистика нямат! ХИ ХИ ХИ Тя и хлебарката, и амебата яде и живее! За другото ти ТРЯБВА АКЪЛ!

Нищо чудно, просто обявявайки покачане на лихвения процент всички балони се пукат Апропо това което издиша в такива случаи се оказва балон Право впечатление че на имотния пазар няма дори и трепване, което показва и доказва че на пазара на имоти балон няма Апропо да си дойдем на думата - а именно, който има пари да купува имоти, който няма да тегли кредит и купува Докато цените им са все още ниски и неактуализирани, после ще е късно Акциите са фалшиви пари, Апартамента в София е истината

Няма лошо! Хубавото е, че това е само началото ...

Путин е виновен!

_stankow

Излиза че е имало някакъв срив на борсата ? Какъв, защо ? Какво го е причинило ?

многогодишен балон, заплашващ нешо по-важно - финикийските знаци. Предпазват финикийскаите знаци от безконтролна инфлация и това води до срив на капиталовия пазар. Неизбежно е.