Telegram надхвърли 500 млн. потребители

Приложението с рекорд на нови абонати в последните дни заради „случая Тръмп” и предстоящите промени в съхранението на лични данни в WhatsApp

Обратно в новината

Коментари - Telegram надхвърли 500 млн. потребители | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро е приложението и без реклами като в израелския вайбър.

Баси написах Путин педерас и получих бан.

Да измислиш? Можеш ли да напишеш изречение което да има никакъв смисъл?

И аз го написах, но няма проблем, значи лъжеш.

Нормално. И гейсбук, и туйтър, и гугъл прекалиха. Ал Кайда и Ким Чен Ун имат профили, но махнаха Тръмп! Олигофрени!

Което веднага ти показва неща, които всички знаят (дори да не ги знаеш): 1. Ал Кайда и всички други изроди са създадени пряко от евреите и ЦРY. 2. Тръмп воюва СРЕЩУ Дълбоката държава на евреите.

Нямам ФБ акаунт вече втора година, както и нищо свързано с ФБ. Не ми липсва, единствено - всички около мен не ме приемат за нормален, защото, цитирам "как ще се свърже някой с теб ако нямаш ФБ"....

Е аз никога не съм имал фейсбуук и не ми липсва

В скоро време ще останат без сървъри...

Не е невъзможно. Това ще доведе до поява на паралелни системи.

Едва ли... всички възлови точки в сегашната мрежа се ръководят от САЩ, а изграждането на паралелна мрежа ще отнеме време и пари... които за едната свобода на словото няма кой да даде;)

Телеграм е направен от създателите на ВКонтакте, така че няма чудно, че хората с комунистическо мислене се насочват към него.

Когато политиката и бизнеса се смесят ...

а вие с демокрадцкото виждане предпочитате да ви следят и когато искат да ви изключват??!!

Свикнали сме да ни следят още от комунизма, понеже сме “бивши хора” и т.н. Днес предпочитам САЩ да ме следи, пред поробителите ми. Въпрос на гледна точка, но ви разбирам и вас.

аз пък предпочитам да не ме следят в Телеграм, вместо да ме следят от САЩ. Притеснявам се, защото съм бял, хетеросексуален, и съм християнин.

това е факт, но след като ги експроприират и национализират ВКонтакт, а създателя им е изгонен от Ру, и основава телеграм в Берлин, взима и гражданство от някаква офшорна островна държава. Неговия случай е подобен на Джак Ма и Ант в китай - властта в Ру иска данни за украински профили, и овладяват ВК след отказ да им ги даде.

Това се нарича "легенда".

явно на никой руснак не бива да се вярва и за 5ст., а Навални трябва да е най-големият путинист и се опитват да го инфилтрират в Берлин.

Работи бързо и най-важното. Има много повече възможности от който и да е месенджер

Най-добрият месинджър е iMessage. Като възожности, удобство и визуална естетика е на светлинни години пред останалите, но за жалост не всеки има "iPhone".

И могат да те ритнат от него, ако им накривиш капата с "Аз съм Тръмп", да кажем.

Туитър, Фейсбук и Гугъл си направиха ритуално харакири с блокирането на Тръмп...

Само дето те имат милиарди потребители.

Имаха. Сега имат само акаунти, които не можеш да изтриеш, но това не значи, че хората активни ги използват. Всеки ден отлива набира скорост. Тръмп наистина ще се окаже хапката, която не магат да преглътнат. Демокрацията от американски тип умря ритуално на сцената. Това е събитието на 2021г. Парадокс е, че се случи в самото начало на годината.

Мда, милиарди са но това не попречи акциите на Туитър да се сринат и това поне до този момент им донесе щети от нас 5 млрд. долара, а в бизнеса това е важното, приятелю. Не напразно миналия ден Дорси се обясняваше като ученичка, че бил съгласен с бана, но не било правилно, а дори опасно. Щото сега акционерите ще му изядат всичките вегански продукти за норматив.