Коментари - Мистериозната атмосфера на Слънцето (видео) | IT.dir.bg
назад

Мистериозната атмосфера на Слънцето (видео)

НАСА получи възможност за безпрецедентни наблюдения на Слънцето благодарения на нов телескоп.

Обратно в новината

Коментари - Мистериозната атмосфера на Слънцето (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера, защо коментирате неща, които не разбирате, а и нямате желание да разберете? Приемете, че за всичко са виновни ББ и ЦЦ и се спрете вече. Хората нямат нашите проблеми, имат парици, искат да знаят и не виждам причина да не го правят. Ако не бяха хора като тях, нямаше да видите нито компютър, нито джиесем, нито джипиес. Колко от вас разбират 7-слойния OSI модел на ISO и са наясно как точно работи спътниковата навигация? А защо на Слънцето магнитното поле е толкова сложно и какво общо има със затоплянето на Земята и животът тук като цяло? Събирането на информация и създаването на наука не е за всеки, нито всеки ще разбере каква е ползвата от това. Ама всеки следи прогнозата за времето нали? Да знае утре дали да носи чадър или да планира отпуска. И прост селянин от село да си, пак ти трябва - нали трябва да си планираш земеделските работи съобразно време, дъжд, слана, суша... Аман от многознайковци и дървени философи! Не само ви липсват първите 7 години, но и първите 12 класа в училище! Затова родината е на това дередже...

*OSI :)

A, сори - погрешно сметнах организацията за стандартизация като объркване на реда на буквите в модела :) А за българина - сигурно си наясно, че той е експерт по всичко - икономика, политика (най-вече, нареад с футбола), готвене, философия, електроника - от всичко разбира и все друг му е виновен.

За висчко са виновни ББ, ЦЦ и комунистите!!

кое е мистериозното и кое е немистериозното само не разбрах???пишат си какво ли не!!!! според мен не е нужно да се бъркат много много в природата и космоса има много неща на земята които трябва да се променят!!!

И как точно изстрелването на спътник който наблюдава и анализира е "бъркане в работата на природата/космоса" ? На тебе лично как това ти пречи в живота и с какво те ощетява ? Не си мисли, че всяка държава е бедна като България. Като ти гледам мисленето едва ли осъзнаваш, че много неща които приемаш за нормални всъщност са създадени точно покрай изследването на космоса.

глупаво съобщение без остатък.онова ,което сега твърдат,че виждат за първи път,е било от сътворението на света без да го е грижа дали го виждаме или не,още повече,че си остава неразбрано от "учените".

Девойче, сътворението на света не е било преди 9 минути.

Ти да не си от ония побърканите според които света е създаден преди 6000 години, а костите на динозаврите са фалшификати за да се заблуждават хората, че няма бог (който е сътворил света преди 6000 години) ?

Ахам... и земята се носи из вселената, на гърба на космическата костенурка :-)

Като не си чел Библията, но за сметка на това си чувал по нещичко но за сметка на това си чел Тери Пратчет и тн глупости е съвсем нормално да не можеш да зглобиш дори една простичка теория от край до край!

Винаги е така. Последното изследване разкрива всичко до следващото. После се оказва не само че нищо не сме знаели, а и че сме се заблуждавали.

Има си хас да кажат обратното след като са изхарчили доста парици, естествено че всичко ще е най-най сега, току виж се оказало че нищо не знаем досега за Слънцето и видите ли тоз телескоп изведнъж ни отворил очите ... Те и на Марс уж бяха отнрили разни неща дето щели да преобърнат знанията ни за всичко едва ли не, пък се оказа някво парче боя паднало от марсохода :)

казваш, досега не си излизал от вкъщи, щото ако отидеш на съседната улица, може да се окаже, че е подобна на твоята, която и без това си гледаш от балкона, а? Хитро !

И ти си от ония умници по чиято логика още щяхме да сме по пещерите.