17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа и Ганимед са Юпитерови спътници неграмотници триещи коментари.

Смешно видео!. Няма нищо истинско в него. Само компютърни графики. Пълна безсмислица. Дори снимките на луната са копирани и са абсолютно идентични.

а изворна или минерална е водата там

Радиоактивна.

Дрън-дрън, та пляс. Европа-спътник на Сатурн...?!?!

Отново едни милиарди долари са дадени за нещо, от което няма никаква полза!!!! За какво плащаме толкова много пари да гледаме какво има на не знам си какво разстояние от тук, след като в Африка умират милиони деца от глад?!!?

Айде пак, все Ганьо е най-умен! Той ще им казва Европа на кой е луна!

Ко плащаш ти бе тъпак. Ако всички бяха като тебе - още щяхме да сме по пещерите. Ко ша ходим на Северния полюс, ко ще дирим зад океана? Ко ша носим коприна от Китай, ко ша търсим подправки от Индия. Ко ми се занимават със силиции, ко ми правят компютри дето не копат. Ко ми правят кораби от метал - ясно е че ще потънат. ХА ХА ХА... и самолете правили - ко ми правят самолети - то е ясно, че само птиците летят, па и от желязо. Те това сте вие.

я покажи истинските. бил си там и си направил нали? като Гагарин като е ходил в космоса уж.

Отдавна има подозрения за извънземен живот в океана на Европа. Струва си да се проучи. И да, водата е слабо радиоактивна.

е спътник. Другата дума е сателит, който първоначално е предназначена за изкуствен спътник. Луна може да се отнася до - фолкпевица и кандидат за президент на България - името на единствения спътник на Земята, известен също и като месечина. Чудя се кога ли ще се появи извляние от рода на месечината на Юпитер ... - отражатели за лампи

ама за 12 години полуразпад нещо друго ще да е. Тоест не е само вода

Сигурно е така. Според NASA, нашето е Тhe Moon, a тези са Jupiter moons. T.e. нещо като Луна и луна.

Самата вода не е ясно колко е радиоактивна. Тя поне е защитена от ледената обвивка. Проблемът е повърхността. Европа е едно от най-радиоактивните места в Слънчевата система.

Е ти пък, сега, още малко и ще поискаш, грамотни да назначават, за журналисти? Ми те грамотните могат и да мислят, а всеки знае, че това е нежелателно качество, за българските журналисти.

Ало дира, Ганимед е юпитерова луна.

И защо да не се проучва слънчевата система а да се хранят гладни деца по света? Изхранването на децата е работа на родителите им!!!

ако говореше за американски деца, вероятно щях да съм на твоя страна, все пак техните родители финансират тези открития с данъците си. обаче американците не мрат от глад, а от преяждане. тъй че нека пренасочат малко пари от манджа в някой друга сфера. има нужда! виж за африканските деца можеш да виниш само родителите им и държавата която са създали! Африка си има земя идеална за земеделие колкото щеш, стига мрънкаха, да се хванат сериозно, да копат, да обработват ... и да си нахранят децата. що трябва някой друг да им ги храни? пп. Китай има стотици пъти по-малко обработваема площ от цяла Африка и съпоставимо население (всъщност Китайците са даже повече от африканците) и е най-големия износител на хранителни продукти в Азия и китайчетата не мрът от глад. Парадоксално нали!

Явно нещо съм проспал! Европа била луна на Сатурн. А той знае ли? Щото последно се навърташе около Щпитер, ама явно нещо са се скарали и си е преместила орбитата около Сатурн! Ти да видиш какви работи стават без да разберем. Ами съобщавайте ги тези работи!

В България всеки работи точно това от което не разбира, особенно журналистите.