Коментари - Телескопът "Хъбъл" засне сблъсък и сливане на галактики | IT.dir.bg
назад

Телескопът "Хъбъл" засне сблъсък и сливане на галактики

Голям брой от звездните купове са едва на 3,5 милиона години - относително казано пеленачета в сравнение с възрастта на Вселената

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Телескопът "Хъбъл" засне сблъсък и сливане на галактики | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали са се сляли или още се сливат ,ще видим след 2 000 000 земни години

Ние сме чували за Аберацио Иктус олигофрен

заснел ли е сблъсъка и сливането на дебилите от Сглобката ?

И тук ли бре, гнидо!?

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

да, чували сме, майка ти, дай я насам

Това е четиво за слабограмотни олигофрени, които си мислят, че пръднята на кравите стопля климата. Заснели сблъсък и сливане на галактики? Процес, който продължава стотици милиони години? Представен като събитие, подобно на новогодишна заря? Четиво за гладки "зелени" мозъчета.

Снимана е галактиката в различни честотни области. Което е показало смесване на материята(не веществото) на две галактики. Между другото, г-н Хабъл работи през целият си живот за класифициране на галактиките. Доказва, че 1/10 от галактиките са с "неправилна" форма. Именно това са галактики в процес на сблъскване помежду си. Въпросната галактика, от статията, е от тези 10% с неправилна форма. Сблъсъка на спирални галактикифводи до елиптична галактика. Същият резултат очаква, гарантирано, Млечният път и Андромеда.

а планетата Земя кога?

Явно само АМЕРИКАНЦИТЕ гледат нагоре. А, всички останали АГЕНЦИИ, включително о БАН не ногат да видят нищо. Язък за парите, които се да дадохаза Рожен. Да живеят американските открития и разкрития. NASA - най-досстоверният източник на българските медии.

Американски лъжи и простотии.

Но и да се скъса, не може да заснеме машинариите на НАСА оставени на Луната! ;) Защото никога не ги е имало.

Убеден съм, че ако направиш дарение от няколко милиона долара на НАСА, ще се навият да завъртят телескопа и да снимат луната. Ама така, само с тия цъфнали налъми, няма да стане.

Жми блядь: https://en.m.wikipedia.org/wiki/LunarLaserRanging_experiments