Коментари - Телевизорът на Apple - с извит OLED екран? | IT.dir.bg
назад

Телевизорът на Apple - с извит OLED екран?

Партньор на Apple подготвя образци на очаквания телевизор iTV. Според корейски източник, новото устройство ще използва извит OLED екран с диагонал 65 инча.

Обратно в новината

Коментари - Телевизорът на Apple - с извит OLED екран? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епъл ме дразнят не за друго не защотo нямат добри продукти, а защото продуктите им пропагандират егоцентризъм. От известно време всичкото им започва с I. Сключили са сделка с дявола. И го казвам съвсем отговорно. Епъл в момента е една от фирмите на едрият банков капитал. Служи за контрол и манипулация и промиване на мисленето на хората. Самата им политика всичко да продават от виртуални магазини и за всяка глупост да искат кеш, е типична за определени кръгове. Както и огромната злоупотреба с патентното право, което е едно безумие. Представяте ли си господ да поиска да му плащаме патенти за всичко, което ни е дал даром и любов към човеците? Епъл е това в потребителската електроника, което е Монсанто в химическата индустрия и генното инжинерство. И двете фирми са отявлени богоборници, нарушаващи брутално божиите принципи.

Пич, моля те, прегледай се!

оххх, чакам с нетърпение мъжът ми да купи такъв телевизор; сигурно ще са много наджиджени

Те,телевизорите си бяха с извит екран. После като екстра се появи да е с плсък такъв. Сега се оказва ,че пак ще го извиваме. Или с други думи -"Търговски трикове" или по-просто казано "продаваме ви новият въздух!Става за дишане."

преди бяха изпъкнали, а сега ще са извити навътре, бе аматьор; не можеш ли да се досетиш

И какво му е по-доброто, бе професионалист?

да ги таковам..щом няма "изящна" алуминиева рамка ни гу рачъ ки....)))))

Гей канали ще има ли?

не пропускаш да си заработиш стотинките от Позитано, а? Няма значение от вида на новината !

Нормално за епъл - две години след като има нещо на пазара те го пускат с едно i отпред и се води иновация ! А кога ще сътворят нещо наистина иновативно - в искинският смисъл де - да го няма при другите ? Затвърдяват си позицията на иновативно догонващи ...

И тия ли изтъкват извития екран като предимсво? Проблема е че куца технологията и не могат да го направят плосък. Ама баламурници много.

някой би ли си сложил това нещо от снимката в хола ?!? Или тази червената пластмаса е само докато го доставят, хванато за дръжката отгоре, а после се изхвърля като обикновена опаковка на телевизор ?

Зле си

Съвсем е добре, това на снимката е какво ??

Аха, OLED технология. Познайте кой ще ги произведе тия екрани и как са ги "откраднали" от Apple.

ама на пазара вече има такива? с UHD даже. да не говорим, че извити и/или пък големи дисплеи са аут!

Еми има, ама Apple ще обяви патент, особено за извивката, и ще видят те всичките!

Я, Сайлар е започнал работа в Apple! :)

Напомням, че iPhone няма OLED дисплей, защото цветовете са 'нереални' и когато си пазаруваш онлайн получаваш стока с различен цвят от желания. Т'ва го беше казал оня - шефчето... Смешници. :D

А аз ти напомням, че става въпрос за телевизор, а не за монитор или мобилно устройство, където ти трябват точни цветове. Тук се гони ярката и рязка картина. Всички професионални монитори ползват IPS LCD матрица, именно заради точното цветопредаване. При Епъл всичко се прави с мисъл, а не да се радват дечицата на шаренко ;)

Само да те поправя - при всяка компания нещата се правят основно с цел печалба. Аз Епъл това важи двойно повече - виж разликата в цената между еднакви модели с различно количество памет и сметни за колко ти продават паметта.

... глупости! Какво точно предимство би дал IPS дисплей на един телефон?

Епъл пак удариха всички в земята

Ххахахаха, сериозно ли ?

с кое бе ?! В момента са на N-то място като производител (по-скоро поръчител, щото те нищо не произвеждат) на OLED TV !

Е те още не са го пуснали в продажба, а зомбито вече вижда "ударени в Земята всички останали" ! Тъжно е че има такива като теб ... Мрак !

ааа не, не е възможно корейците да са пуснали първи! 100% са копирали идеи на Стив Джобс от 1980 г. и сега ги чака съд до дупка....

В грешка си, Колега... Идеята е от 1979, декември... :))

И ако трябва да бъдем още по-точни, 26 декември, точно след Коледа, в 13:45. Т.е. много точно и навреме са изпреварили всички с тая идея.