Коментари - WSJ: Apple се отказа от телевизорите | IT.dir.bg
назад

WSJ: Apple се отказа от телевизорите

Apple се отказа от плановете си да пусне на пазара собствена марка телевизори, пише The Wall Street Journal.

Обратно в новината

Коментари - WSJ: Apple се отказа от телевизорите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма такув смешник и комплексар селски,ха-ха-ха

Така си е ,но заради шизофренията не го осъзнава.

neXus

Простотия + олигофрения е много кофти комбинация....

браво силви,разби го тотално,само така,бои по кухата манерка

остави го този комплексар,тои дори не е чист булгарин,ще излезе рязана карабина,ха-ха-ха.

абе,на този смешник nexus не му ли омрузна да пише простотии,прятел вземи си хвани eдна прятелка и като цяло си направи живота по смислен,направо си смешен

neXus

Научи се да пишеш, че какъвто си прост дори да ми чистиш кенефа не бих те взел. Идиот

Идиот си ти ,майка ти ...... проста,селтак нещастен.

разбии го това мишле смешно

Мерси за подкрепата.

хахахах, давай сливи!

Какво става бе палячо,къде се покри,леле това Силви те направи сам да си говориш,такъв резил не бях виждал,ама така е като човек си е вирнал носа и се мисли за най-велик,направиха те за смях ,ама явно толкова ти разбира пилешкото мозъче ,което го имаш.

силви ли си, нико ли си, патко ли си, не те знам, но няколко пъти ти казах да си оправиш правописа, че е много смешно уж различни хора, да правят елементарни правописни грешки. Запомни, ИНТЕРВАЛ СЕ СЛАГА СЛЕД ЗАПЕТАЙКА, НЕ ПРЕДИ НЕЯ. ЗАПЕТАЙКА СЕ СЛАГА ПРЕД "ЧЕ". Тъпа, проста пача!

Шизофрник такъв престани да пишеш от два ника. Вече ти предложих да се снимам на работното си място и да снимам и фабриката и колата ако спреш да обиждаш хората ползващи айпфони. Така поне ще спася форума от твоето присъствие.

neXus

Абе, байчо, ти съвсевм изтрещя. От колко акаунта ще пишеш, Празноглавецо?

neXus

Я дай обяснение като си от толкова "образовано семейство", ти как си останал"а" без висше образование? Не те ли гледат като провал и затова ти е така кофти, че си толкова уникално прост? Охааааа. вече ти е разкрит един от комплексите:))))

Аз не те обиждам наричайки те шизофреник ,защото ти сам след всеки следващ твой пост виждаш че това е факт. Пак ще повторя че от 18 годишна работя по 11 часа на ден и взимам 2 пъти по висока заплата от майка ми чиято работа е не по малко отговорна. За момента нямам време да уча, но ако се наложи винаги мога следвам ,живота е пред мен. След 2 години ще стигна максималната за нашия офис заплата,а след това ще замина,като мениджър,за някой от офисите ни в чужбина. Така,че в близките години не знам дали ще ми се наложи да уча. Почти не се занимавам с теб днес,защото понеделник е най-натоварения ден в офиса. Макар, че и ти си част от служебните ми задължения все пак си мноого маловажен. Но най важното е ,че аз мога да покажа и ведомост за заплата и това ,че съм момиче . А ти си продължавай с шизофреничното "мъж ли си,жена ли си".

Мерси за подкрепата"до нексус" . Чак сега ми остана време да отговоря нормално на всички коментари. През деня имах време само за най - идиотските. Направо се чудя " нексус- аз" кога работи. Защото дори и работата да ти е нон стоп на компютъра ,човек ако превежда или каквото и да е ,няма физическо време да е непрекъснато във форума. И после се чуди как 23 годишна изкарва тройна на неговата заплата.

neXus

Прави разлика между двамата, ако обичаш. За него не знам, но аз винаги имам подръка лаптоп или в най-лошия случай телефон. Имам малкото щастие сам да си определям работния ден/нощ. Тея телефони само за селфита и фейсбук ли ги ползвате, ма'а му стара....

neXus

Ти първо се научи да пишеш, че така дори кенефа да ми чистиш няма да те взема. Идиот....

ха,ха.ха nexus беше сразен отново,момко не се излагаи че всички ти се смеят,силви те разби и ти просто си едно дребно човече, дето обижда хората-наистина си за психолог.а относно това че C5 е наи добур за 2014,тука пак всички ще ти се изсмеят,ще ти дам само един пример хtц оне м8 го напуква твоя самсунг по всички показатели,пук ти си говори колко ти е добур смартфоня,но какво да очаква човек от комплексар ,като тебе?

освен еднкви правописни грешки използваш и еднакви изрази... Може ли наистина да си толкова прост?

neXus

Главата ти е напукана, байче. По какво го напуква, по софтуерно богатство или по дисплей, а? Тъпанар!

Мерси много за подкрепата. М8 и на мен ми харесва.

леле,нехус беше сразен в битка,ха-ха-ха,браво маце

да казваш "браво маце" на шизофреник, който 1во беше богаташ, после стана работничка, е типично...

Мерси "plexus"

лесно да правиш телевизори ...много могат ама в Купертино дето само крадат и пускат "иновативни" алуминиеви капаци- трудна работа...)))))

Супер! Поне телевизорите ще си останат ОК и по джоба на всеки...

То и да имаше ябълката пак щяха да си останат по джоба на всеки. Надали Самсунг и LG ще си вдигнат цените заради apple . Даже по скоро в най горния клас заради конкуренцията може би биха поевтинели особено след като Самсунг си преместват производството във Виетнам .

Имайки предвид развитието на цените при смартфоните - точно това стана! Иначе е ясно, че в един момент ще пристигнат жълтурите (като Huawei /Хуявей/ и Xiaomi /Хуями/) и ще издухат всички...

Епъл разчитат основно на склоноста на някой хора към идоло поклоничеството. За да утилизират тази наклонност създават митология и култ към вещи, които са толкова необходими колкото плевели в градината. Между другото защо така внезапно изчезна темата с праизторическите кламъни набедени за инструменти на труда на праизторическите хор. Тъкмо стана интересно. Цензура ? Не може да бъде;)

Извинявай, за какви "кламъни" става въпрос?!?

Апъл имат визия и интелект, но нямат производствна мощност. Всичко се произвежда от Самсунг или Китай. Телфоните и компютрите са малки и се транспортират лесно, но с телевизорите не е така. Правилно решение.

Вожда Стив се възнесе и ябълката остана необрана. Странно как с тез велики идеи и прозрения за света и технологиите златната ябълка остана да се търкаля някъде край пътя в миналото.

Е то беше ясно, но това не и пречи да заведе 40 дела за патентно право, нищо че няма подобен продук: МОЖЕЛА е да има, но корейците са открадлани директно от умовете чрез подла технолгия гениалните заоблени краища на бъдещото ретина дисплей чудо

2000 г беше лукс да имаш компютър и интернет в къщи, Sony плазма, gsm Nokia ,vw golf но сега сме 2015 сега е хит Bentley и Apple

Bentley е лукс много преди 2000 г. Сигурно сте роден 95та година...

За бедните чалго-пияндета, невиждали кифлоч и с основно образование, може и да е лукс. Аз нямам намерение да падам до това ниво. Dори би ме било срам да ме видят с гейфон, за да не ме помислят за комплексар, търсещ показност.

А ще виждаме ли света в синьо?

Е той и Настрадин Ходжа тъкмо научи магарето си да яде камъни и то се гътна :D

Ха, ха, ха ...! Много смешно. Не си достоено дори да си помислиш за Стив Джобс, несретнико!

Да си пиеш хапчетата !

Не предполагах че Apple ги е страх от конкуренцията. Нали са най-добрите и другите им лапат праха и крадат иновациите им.

Жалко. Това щеше да бъде поредният супер-хит на пазара.

neXus

Под хит имаш предвид лъскав боклук с огромно лого и 500% надценка ли? Щото според моите представи хит е нещо иновационно, досега непредставяно.

Пак почна с простотиите, смешнико!

Като телевизорите на Самсунг ли? Не са лоши имам 75"за хола и 60" за родителсаката спалня. Но чак иновативни не бих казал и все пак цена - качество е о.к.

спасибо диру!

"...Най-накрая разбрах (как да го направя)", казал Джобс.." По скоро си разбрал как да го продадеш, като останалите ти боклуци, ама си забравил да споделиш с останалите и след кончината ти...айде у канала.

Еееее, защо такагрубо!!!

Е щото е истина защо?

neXus

Логичното започва да се случва, след като масово се купуват Самсунг и ЛГ. От Гейфоня са преценили, че овцете няма как да си мъкнат 60-инчовите телевизори на гърба, така че да се вижда огризката и са се отказали.

neXus

Но може да пробват да произведат свръхлеки прахосмукачки - "Гей-смук" - и ще гледаме овцете с прахосмукачки на гърба по кръчмите, а на гърбовете им ще грее лого Огризка.

Абе нексус ти сигурно от яд и ябълки не ядеш май а?

neXus

Защо, червената превъзходна е много як сорт. Що не си гледаш твоята работа? И къде видя яд при мен - май възприятията ти нещо куцат - правиш ли разлика между яд и насмешка?

rado_7_6@

Телевизията в сегашния и вид (отделена от интернет) е на доизживяване така или иначе. Тепърва ше има размествания в модела на content providing, което сега примерно върви в музиките със стрийминг нещата и реално бъдещите 'телевизори' ще са прости екрани около тоя модел и 'дистанционното' ще е смартфона/уоча. Всъщност телевизията на бъдещето ше има по-общо с форумите като този, просто понеже е по-интересно да простееш по нета отколкото да седиш като мумия и да гледаш некви палячовци пасивно.

ех, жалко, така щеше да ти тича един епъл тв... п.с. майтапа на страна, съгласен съм с всичко което си написал.

Да ти кажа повече си прав сигурно от колкото подозираш. Вече нямам никаква причина да имам кабелна. Между Apple TV + Hulu + Netflix + HBO GO просто единственото което ми липсва е футбол на живо, ама него го хващам с антена на покрива. Сега лятото и това ще ги вкарат в новото Apple TV така че и антената ще отиде към боклука. На всичкото отгоре сметката ми падна на 1/3 от което беше.

Телевизорите Apple - най-добрите на Света.

Качествени са защото ако видят бял свят въобще, ще са произведени от Samsung или LG.

neXus

Ако са с отвратителната ретина с черно-бели цветове като от 80-те - не, благодаря! Предпочитам си самсунговия LED!

Не разбирам! Защо се отказват? От всеки телевизор могат да приберат по 1000 долара, а имат гарантирани продажби поне 100 милиона броя, а това са поне 100 милиарда чиста печалба, независимо че тези хора вече имат купени по няколко ТВ-та. Телевизори с такива размери и висока резолюция се продават по поне 2000 долара, а производствената цена няма да надхвърли 1000. При това почти никакви усилия няма да са нужни на Епъл освен пребрандиране, което ще им донесе по 1000 долара на бройка.

Dimi

Явно няма кой да им ги произведе... сигурно производителите на качествени дисплеи, които никак не са много, са им скръцнали със зъби... Явно нито LG нито SAMSUNG са се навили да импродават дисплеи на ниси цени, които те да препродават на 10торна цена или поне не са се навили да го правят на предложената им от ябълките цена

Защото Apple TV е къде по-интересен продукт. Ако новия модел е това което се очаква сега другия месец просто ще убие рибата.

neXus

Да не говориш за онези смешните 25 канала за 80$, дето бяха?

Защо да продават техника? По-лесно да рекетират другите за патенти. Откраднати разбира се.

Телевизорите няма как да се показват по кръчмите, затова и от маркетинг отдела на епъл са решили да се оттеглят. А сега сериозно. Епъл са гола вода без Джобс. Провалът им е сигурен.

Тц-тц-тц...язък! Сигурен бях, че щяха да са най-убавите в света, най-иновативните и с най-якия алуминиев гръб или пък с най-гъзарската пластмаса. Жалко, веднага щях да продам гарсониерката и да си го купя, щото "ово е стандарт"

Samsung този път са надминали себе си и са откраднали от Apple все още неизмислена технология.

Няма нищо, като го произведат и пуснат в продажба и отговаря на фантазиите на Джобс, докато си е мечтаел какво точно му се иска, ще ги осъдят :) Също така, ако някой измисли и въведе телепорта, да има едно наум, че един път феновете на апълъ са чули, как Джобс е казал, че вече има идея как да създаде телепорта, ерго, вече си е негово изобретение и всеки трябва да им плаща за патентно право, иначе съд :)))

Явно Самсунг не искат да правят телевизори с логото на Хепъл и великите американци трябва да се откажат от "проекта". Това е Хепъл драги зрители - един голям балон пълен с ... знаете какво.

Dimi

Явно нито Самсунг нито LG са се съгласили да продават матриците си на ябълките... или да им предоставят патентите си за тях. А реално това са двете фирми с качествени матрици. Друг е въпроса, че в евтините телевизори на самсунг матриците са на други производители защото са по-евтини...

Ти колко самсуняка си отворил? Щото аз всеки ден отварям. Налага се особено последните 2 години проблема с матриците на самсуняка се увеличиха много. В телевизорите си монтират матрици всякакви във всички модели. Не само в евтините. Ползват матрици на СМО (Сhіmеі Іnnоluх /Сhіlіn/) , АUО (АU Орtrоnісѕ), Сhunghwа , Ѕhаrр, Веіјіng Орtоеlесtrоnісѕ. В високия клас преобладават sharp. И изобщо качеството на дисплеите им в момента не е никак цветущо. Просто маймунска марка.

Защото са от БГ пазара , "ЕФтинджос" , но на "оргиналдъ"цена . Ако бяха от истинските още нямаше да знаеш какво има вътре . Образно казано , де .

Dimi

Ако прочетеш какво съм написал, а не слушаш само гласовете в собствената си глава ще видиш, че съм написал абсолютно същото. Самсунг в евтините си модели не слагат собствените си матрици защото са скъпи... тях ги слагат в скъпите модели.

Малконе ми се вързва. Apple имат идеите за нещо ново, имат финансовите възможности и ги отказва конкуренцията. Ако е някоя малка фирма може. Но за Apple няма прегради. Другъде е проблема. Предполагам нещо с патентите ще е свързано. Сигурно вече заоблените ъгли на телевизорите са вече патентовани.

Да се чете - Samsung отказаха да произвеждат телевизори, които Apple чрез маркетинговият си отдел да продават на четворна цена, най-вероятно LG също са им отказали.

Скопо, Нео са на линия. Идеални за ябълката, евтини и качествени с възможност за голям марж на печалбата. хахах :-)

Известно ли ти е, че НЕО е марка на Техномаркет. Т.е. само ние в БГ сме чували за това велико чудо. В други държави ги продават с друго име. А Neo м/у другото е цигански номер за имитиране на NEC (нещо като Абибас).

3евзек

В Китай сигурно има още по-евтини и светът има шанс да ги види за пръв път ако им се сложи подходящо лого.

О, статия за Apple! Благодатна тема за разгаряне на война сред коментиращите. Подобна тема е и всяка, свързана с Русия. Моля, започвайте, на много хора ни е интересна и смешна тази война на думи!

Война ? Не е . Между овце и тигри не е война . Овцете са много и харесват зеленчук и наръфани плодове но не вървят срещу раиран котак . Могат само да блеят .

Тук всяка втора новина е за огризката. Няма ли смислени технологични новини, та ни занимавате постоянно с тези дреболии? Време е да разберете. че тези и изобщо смотаните телфони и таблети бяха "модерни" преди 5-6 години. Вече всички имат, не са интересни. Всички са еднакви и на никой не му дреме за новини за тях. :-)

Абе дир-а нарочно пуска всеки ден по една такава да трови Нексуса