Tesla работи по свой смартфон

Камерата ще е скрита зад електрохромно стъкло

Обратно в новината

Коментари - Tesla работи по свой смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сам

супер, сигурно ще е 100% електрически, нали?

МММ...не. С ядрен реактор от Росатом ще да е.

Това може да е революция и да се появи трети телефон след Айфон и Андроид. Тесла са доказали, че могат да правят качествен графичен интерфейс, следвайки стъпките на Гугъгл. Все пак за качествена операционна система е нужно много години наслагване, така че имат шанс да изместят само кочината Андроид.

Бай ганьо дето дори не е прочел, че ще ползват андроид, тръгнал да цвили срещу най масовата ос в света, понеже явно може да измисли по-добро

Ще се казва - теслон

Tiktok е видео-платформа също както и YouTube. И в двете потребители споделят преживявания, мисли и идеи. По никакъв начин никой няма право на оценка за достоверността на съдържанието, тъй, като се качва на принципа на доброволно споделяне с модериране при определени условия, които между другото в ТТ са много по-либерални, отколкото в УТ. И ако все пак ти е трудно да повярваш в достоверността на съдържанието, ето ти линк и в "твоята" платформа: https://m.youtube.com/watch?v=XLUI8R3ky7Y Съжалявам, че го няма по новините или поне не съм го виждал. Явно една част от населението е свикнала да вярва само на масмедиите.

А за бъговете на Дир.ник нямам думи.

Ще се продава в комплект с миниатюрен джобен бензинов генератор, за да вдигне заряд, докато "види" контакт. :D

За тия с минусите малко да се пообразоват: https://vm.tiktok.com/ZM8qPnYWU/ ;)

ти от тиктока ли се образоваш? нищо чудно в такъв случай...