Коментари - Колата на Илон Мъск е в каталога на спътниците | IT.dir.bg
назад

Колата на Илон Мъск е в каталога на спътниците

НАСА включи в каталога на спътниците автомобила Tesla Roadster, който беше изстрелян в космоса с ракетата Falcon Haevy.

Обратно в новината

Коментари - Колата на Илон Мъск е в каталога на спътниците | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от Тесла разправяха че щяла да лети поне 2 милиарда години. Що лъжат така?

Отдавна имам съмнения, че този господин е прехвален и са верни слуховете, че има дебели връзки с Вашингтон и просто хапва здраво от държавната трапеза. След колата в космоса подозренията ми се потвърдиха.

Голямо умуване е паднало докато си чакал на опашката в Лидл, ей. За $500M конструира най-тежкотоварната ракета на пазара, връзкар бе. Що не си вегетирате кротинко ами току вдигате шум като се знаете какви сте и докъде сте бе.

2030 година - американците се приземяват на Марс. Те построяват своята база, а след това забелязват че започва от базата да им изчезва ту вода, ту храна ... Те сложиха капан и хванаха руснак. Гладен, разкъсан клошар- ватник. Те го питат как е стигнал дотук?- Отидох на гости до мой познат във Флорида през 2018 м. Напих се, и се разхождах по космодрума. Гледам червен кабриолет Тесла, помислих си, че ще мога да крадна касетофона ... и като изтрезнях- някой ми подменил планетата.

Наилончо да изпрати щифт непрани долни гащи на почитателите му в България. Да има какво да душкат вечерно време. И да си го слагат под възглавниците

Той ги вече изпрати на ватенките като пият боаръйшник и Стекломой да нюхат...

Ти го помоли за нов химически молив, че ти свършиха запасите с това усърдно поетично творчество по стените на обществените тоалетни, останалите не ги мисли.

на волана е Стиг

Нямаше ли да потегля към Марс тази кола?!

Следващия път да чакаме личната тоалетна на мъск,и вътре пак да има манекен,как си върши нуждата

не бе,вътре ще е dp,той нали е по кенефите

LOL, с всичката тая кенефна поезия в главата как се справяш бе, кенефите по цял свят не могат ти стигна да публикуваш всичко което ти напира отвътре. Чак ме сънуваш вече, човек ти провежда терапия ти тамън се пооправиш малко и айде тотален рецидив към по-лошо от преди.

само да не и се прецака лака на боята...