Коментари - Няколко теста на Samsung Galaxy S7 (видео) | IT.dir.bg
назад

Няколко теста на Samsung Galaxy S7 (видео)

Кой е по-издръжлив при изпускане Samsung Galaxy S7 или iPhone 6S, кой издържа повече под вода и какво ще стане, ако Galaxy S7 се окаже в блендера?

Обратно в новината

Коментари - Няколко теста на Samsung Galaxy S7 (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е ли финеса от Купертино,не ми се хабят и пръстите да убеждавам хора който никога не са ползвали айфон а плюят против него..ползвайте първо този финес и тогава пишете за дървените със спичащи екрани милиони устройсгва на андройд

заври си финеса отзад. Айпода го подарих на едно дете и не издържа много време, а айпада го ползвам само в тоалетната да цъкам пасианс. Що си мислиш, че само ти си пипал ай сиктири в тоя живот!

Приятелю, Retina дисплея си заминава, apple минават на OLED.

Тези хора си изкарват парите с реклами . За да ги гледат биха направили всякаква глупост. Истински тестове се правят със много устройства от различни партиди и със сценарии, които са смислени и се срещат в ежедневието.

за нов тест може да си ги заврат отзад и да стискат бузи. дали ще им се напука дисплея и ще могат ли да ги включват и изключват

И да не забравят преди това да ги включат на вибрация!

Оставете тези тестове. Моят колега в момента плаче. Galaxy S7 Edge на един ден го изпусна на цiментен под и му се пукна стъклото. За малко да се пукне и сърцето на притежателя от мька.

като му пречат ръцете ще плаче

На мой колега му се случи същото с последен модел айфон. Не мога да разбера как искате да си мятате телефоните по цимента и да очаквате, че нищо няма да им стане. Пораснете малко.

Колегата ти следващия път да си купи телефонче с клавиатура и малко екранче. Ем ще вика ало ало до насита, ем ако пак го утърве, ще продължи да си работи телчето, а и джама да се напука, няма да му пука...

хахахаххаа ;))) Точно в 10-ката

Що за глупост, че ниската цена води до евтини части? Рекламен трик е цялата работа, стадото овце трябва да се стриже. Нали знаеш, че докато има говеда, ще има и касапи.

Айде като си толкова ми умен, кажи ми едно - гониш ниска цена и висок оборот. Ще продаваш на минимална печалба. А сега си признай честно - най-скъпите и качествени части ли ще сложиш, или най-долнопробните и евтините? (пример - нисък и среден клас лаптопи Леново). Който ги е опитвал, знае за какво иде реч. Горкият българин не иска и не може да разбере, че безплатен обяд няма нигде.

Производствената цена на лаптоп е пъти по-висока от тази на кой да е телефон заради механичните части, размера на дисплея, размера на кутията, куплунги и т.н. Скъпите телефони сигурно имат по-висока производствена цена от евтините но при съпоставим размер/разделителна способност на дисплея разликата между най-скъпия и най-евтиния откъм производствена цена няма и x2 да достигне - а крайните цени са x5 и нагоре. Което е ОК разбира се, цената зависи от пазара - но я няма връзката между цената на частите и крайната цена, която очакваш да има.

Ако искаш да пробиеш на пазара, и да бъдеш забелязан, да, това ще направиш. Произвеждаш нещо и го пускал с минимална надценка/блиска до себестойността му. Изкуственото увеличение на цената го правят утвърдени марки, защото си имат просто стадо, и те винаги ще дадат повече за новата джаджа. Китайските производители на телефони точно това правят, пускат евтини и добри телефони, като постепенно увеличават цената. Частите са закупени от едни и същи производители. Избутват конкоренцията или я купуват. След някоя друга година китайските телефони ще отнесът самсунг и епъл, така както самсунг направи с нокия. Като най вероятно епъл ще падне първи. Само единия телефон ги държи живи.

Безмислено!

Двама се карат м, трети печели. На койму пука за споменатите боклуци в теста, като може да притежава на прилична цена телефон номер 1?

Нали знаеш приказката, че ниската цена неминуемо води и до евтини части?

Евтиния процесор от китаеца ще го сложат скорои в тестваните.