Коментари - TikTok обещава да изтрие от сървърите си всички данни на потребители от САЩ | IT.dir.bg
назад

TikTok обещава да изтрие от сървърите си всички данни на потребители от САЩ

Планът е част от по-широка програма на TikTok, целяща да попречи на правителството на САЩ да забрани приложението

Обратно в новината
| Редактор : Кристиан Антонов

Коментари - TikTok обещава да изтрие от сървърите си всички данни на потребители от САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството на САЩ иска да контролира гражданите си, фактът е, че не само го иска, но и го прави и то на много нива. Демокрация!!!

Краварето не търпят конкуренция! Па особено некой да е по-дòбър от тех!

Фейсбук няма намерение да обещава и прави такива неща..

за правителството на САЩ не знам, ама за правителството на Китай съм сигурен, че иска да контролира гражданите си и не само своите.

факт е, че без краварите все още нищо не става на земята, не случайно и тик ток сега им се молят да не ги забранят, както това сполетя хуавейците :)))

Този TikTok никакви съществени лични данни не иска. Регистрираш се бързо и лесно все едно в Телеграм. Все са данни които никой не му пука дали някой ще му ги знае. Все пак къде къде повече лични данни има за всички нас във банки, мобилни оператори, фирми за кредити и т.н.

аха, биометрия, контакти, местоположение, други инсталирани приложение, интернет активност. Нищо не вземат, ама никак.

Слави, ти ли си бре? Не ти ли омръзна да се изказваш за невнятни за теб неща?

И затова си отива...

Спокойно, за теб няма да има забрана. Тик-ток ще продължава да те профилира. Супер нали? Както всички знаем китайците са най-добрите хора на света: високо морални, никога не лъжат и са алтруисти. Ако някой злоупотреби, в китай има съд, който ще отсъди мъдро и правилно... Във полза на по-правият разбира се...

Иска е слабо казано :-) Правилният термин е : контролира всичко което може. Имат даже нелегални полицейски участъци нявсякъде където има китайци. Камери в Китай има абсолютно навсякъде, а тези без телефони са лишени от доста неща, базирани на т.нар. социален рейтинг. 1984 Но няма страшно: киатйците са добри, те не мислят лошо никому. Никъде не са правили войни освен в Тибет и с Индия... И със СССР, но това е било грешка. Сега са верни другари

Нали архивира какво гледаш, какво отхвърляш набързо и т.н. бе, толкова ли сте умствено изостанали или се правите на такива. По такива неща стават очевидни политическите ти нагласи, сексуалните ти мераци и т.н. и т.н., повече от достатъчно пшълна картинка се получава. И това от практически цялото население на дадена държава, от това повече здраве му кажи.

Фейсбук не е достъпен в Китай. И тикток не е достъпен в Китай. Ама да си поплачеш на чуждо гробище, като не те бива да работиш нещо свястно та се прехранваш като щатен врякалник.

Повече от windows и android ? Или те катосъбират - е демократично и за това няма значение ?

Хаха ще изтрият от сървърите :)) Ще направят 4-5 бекъп-а пък после ще изтрият ... не е истина какви глупости се дискутират