САЩ искат пари от продажбата на TikTok

Сделката може да се осъществи до около месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи на ви демокрация, на ви свободен пазар, на ви морални ценности! А вервахте на ФАЩ нали? Епа аз не съм вярвал на Сталин не съм вярвал и на Путин и на другите, ма краварите ми обясняваха как частната собственост какт патентите как правото как ...! ЛИЦЕМЕРИ! Сега нека си го кажем както си е! Държавата САЩ ЗАПОВАДВА на частната компания Microsoft да купи фирмата TikTok! Държавата САЩ ЗАПОВЯДВА на частната фирма TikTok да продаде фирмата си на компанията Microsoft! ЛИЦЕМЕРИЕ! Еми да ви кажа Путин и Пол Пот и другите поне знаеш, че не трявба а им вярваш! И не ви се обясняват много много как разбираш ли го правели за ваше добро! Ма американците най-накрая се видя какво са в действителност! Еми ..... да сме живи и здрави все някой ше се намери да ни оноди ПАК!

Кой е тоя тик ток и що струва 30 милиарда?

Хахаха, това ако не е рекет, здраве му кажи! Просто нямам думи. Краварите са станали наистина много нагли и е време някой да ги сложи там, където им е мястото.

това се казва мафиотски подход и рекет, ако не си продадат фирмата ще бъдат забранени, а после след продажбата трябва даже да дадат и комисионна, хахаха все още ли има наивници които вярват в американската демокрация?

В Тикволандия как е -ако не си дадеш бизнеса, или ти фалират банката или ти национализират бизнеса.

Тикволандия няма претенциите да бъде най-голямата демокрация в света, цяла Европа знае, че Тикволандия е една мафиотска корумпирана територия, така че сравнението ти е тъпо

САЩ, Демокрация, пазарна икономика .... :D

чиста форма на РЕКЕТ. за да работиш на този пазар трябва да си платиш .

От всички. Китай има избор .... да запази Тик-Ток а САЩ да спре дейността на платформата в САЩ. Платформата реално ще остане работеща в Китай, Русия, Северна Корея, Венецуела и Куба.

значи според теб целият свят е САЩ и Китай, Русия, Северна Корея, Венецуела и Куба? ахаххааха