Коментари - Топ 5 на най-добрите Android телефони | IT.dir.bg
назад

Топ 5 на най-добрите Android телефони

Пазарът на телефони с операционна система Android е огромен. На него има широка гама от устройства, а броят на потребителите постоянно расте.

Обратно в новината

Коментари - Топ 5 на най-добрите Android телефони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"С Hi-Fi аудио и Full HD екран, G2 е страхотно устройство за видео, музика и игри." А случайно дали става и за разговор...??

Интересно ми е - според теб къде мислиш се произвежда айФон-а??? В Китай! Чии процесори и панели (в някои модели) ползва? На Самсунг... По "жълто" от това - здраве му кажи... Единственото хамериканско в него е цената...

хц оне е в пути по добре от сч *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ти е хрумвало, че може да има защо да струва колкото или дори повече от ограничените дръжкофони на епъл?

Не! Основен критерий е да не иска контакт поне 48 часа! Ай сик==р за твоя IPhone!

Sharp SH-02E / SH-06E - Произведени в Япония, за Япония.

малко съм очуден, че sony xperia z дори не е включен в листа. за сметка на това пък виждам нексус 4, който е на светлинни години от тазгодишните флагмани - xperia z, s4, one и новия на lg.

Да избираш от топ 5 на телефоните с Хасандроид е все едно да избираш топ на колите с газова уредба. Не са лоши, ама тоя Хасандроид разваля всичко. А и жълтурска марка, не мерси. Има си достатъчно стабилни и по-добри апарати от посочените. Особено пък Мото Х. Жалко за марката, но от както Гигъла ги купиха, положението е все по-зле. Самсунг са без коментар. Бих взел такъв апарат само за втори и то ако е на половината цена, която му искат. Та той сега струва колкото чисто нов айфон 5?! Тия дръпнатите нещо са се объркали:)

Хахах ти за въй фон не говори далече е от всякакви класации:) Всичките му показатели са малко над средното и затова го слагат в челни позиции?????? Това защо е нямама представа. Може би за да облъчат малко болни мозъци който да си го купуват и да се показват на полето:)

разсмя ме истински :D Дебил :D

Личи си, че нищо не разбираш :D

Пич, не разбираш от техника. Гледай си плетките и толкова ! Не се излагай повече :)

не ставаше ли въпрос за телефони?

Htc One наистина се движи доста добре, малко ми е едър, а и екрана е много добър. Свикнах с oled от самсунг и ми е трудно да харесам lcd пак. Този екран обаче кърти. Само дето HTC слагат разни глупости върху Андроида които ми идват в повече.

Каквото и да си пишат глупости кой според вас се продава най много там е и истината! link

Каквото и да си пишат глупости кой според вас се продава най много там е и истината!

Samsung note II А след месец NOTE III

Имах Samsung s3, сега имам s4..те не са с еднакви размери. .s4 е по голям , поддържа 4g LTE интернет система, а за батерията няма да коментирам, тя е в пъти по добра. От тук изброените, Самсунга s4 е много по добър от всички.Няма никакво съмнение в това!

Фостата

да ти имам логиката ... имах S3, а сега имам S4, затова той е най-добрия... Пробвай останалите, особено HTC-то, а после пак се изказвай.

купете моторола. гмаил варши работата която искате за календара. вибер варши групиране и тн. за контакти

Много от разбирачите дето коментират тук не са пипвали нито един от тези мобилни телефони, но имат мнение.

Търся телефон, който да бъде евтин и да отговаря на следните условия: 1. Батерията да издържа поне 48 час а с едно зареждане. 2. Организирането на календар, задачи и прочее да става с лекота между апарата и компютъра, а когато няма интернет връзка тези услуги да си работят нормално! Ако ползвам някоя програма да мога да си синхронизирам с нея, но да не бъде задължително! 3. Да мога да си организирам профили за употреба и групи с контакти. 4. Да мога да блокирам входящи и изходящи повиквания перманентно или за определено време, към някого, към група или към всички. 5. Употребата на кирилица да бъде по БДС!

6. Да не ползва Фейсбук и други шпионски псевдо услуги! 7. Никога по време на употреба да не блокира, зависва и други подобни! Изредените в статията марки не отговарят на тези елементарни изисквания! Те просто са най-продаваните боклуци или най-скъпите парчета пластмаса! И не веднъж съм виждал как някой с НТС (например) докато реши да набере абонат, започва да псува, защото вече е зависнал и всичко по екрана си умира (красиви, непотребни картинки). После започва едно вадене на батерия, казване на молитва, въвеждане на ПИН (абе направо те връща в първи клас)...

Тъпак, вземи си Xperia Z, а не айбоклук. Аман от прости комплексари!

Завтекли са се да ти отговарят както гледам. ;) Забавното е че имам отговор - отиваш и си харесваш стабилно поддържан апарат от CyanogenMod. Рут, флаш, После, инсталирайки си фри апк-та се довеждаш до пълно щастие.. Простете жаргона моля.

вземи си стара нокиа... аз имам н79 на 6 години. и единственото което няма е touch панел ама не ми и трябва

Sony xperia ZR защо никой не е споменава, на андроид тестовете издухва HTC-то

Доста субективно За мен отдавна най-добрите андроид телефони са в Китай ZTE Lenovo Huawei имат модели, които бият всичките "топ5" Lenovo K900 например със сигурност е по-евтин от всички тук и има чудовищни характеристики. Най-малкото има истински процеосор

Nexus4 e 199$(159 паунда в Англия) ... та Lenovo K900 колко струвал ? :-)

400 долара струва. Ама е с Intel процесор, 12 Мп камера и е в пъти по-добър от всичко тук А с параметрите на тоя асматичен Нексус има Леново 820 за 140 долара.

Айде да не се лъжем като тинейджъри Тук в България Нексус 4 16G e 600-700 лева поне в ebay е 329 долара. Хич не е втино при положение че китайците са напускали четириядрени със същите х-ки за 120-140 долара

Това са глупости. Поне ZTE се оказа голямо дърво. Лесно губи сигнал, че и сим картата след това. От 4-5 бройки една е по-свястна. По-зле е от Айфона в това отношение, който все пак успява да се върже по-лесно с мрежите и поне не губи сим картата..

HTC One the best

Вярнa си е клaсaциятa! Кой кaквото искa дa говори...

Редакторът да избере тази "новина" и с shift + delete да ни отърве от бездарната шитня, която е написал/копирал....

"Екипът на Mashable е успял да работи с Nexus 4 цели 14 часа преди да се наложи смартфонът да бъде презареден - нещо нечувано за устройствата с Android. За някои потребители и това е достатъчна причина, за да дадат шанс на телефона на Google." - това беше много добро =D

Глупости на търкалета... Единствения плюс на този пред всички останали е, че получава винаги последния Андроид. Моя телефон си кара без грижи над 20 часа дори и при як гърч. Ако го оставя в режим телефон (с изключени mobile data и WiFi) и деинсталирам тъпото приложение на FB, което не може да бъде спряно да си проверява за ъпдейти кара по 3-4 дни...

Много лъжеш ! Няма смартфон , който при як гърч да изкара 20 часа .

Моторола рейзър макс!Батерия 3300 mah!