Коментари - Най-добрите български PC игри | IT.dir.bg
назад

Най-добрите български PC игри

В България не се създават много игри, но това е предпоставка за по-високо качество. Ето кои според нас са най-добрите български PC игри.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите български PC игри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат: "В България не се създават много игри, но това е предпоставка за по-високо качество." Това тръвдение въобще е невярно. Няка как липсата на конкуренция да е предпоставка за по-високо качество. Истината е, че зад разработката на една игра седи огромна инвестиция: първо в знание и опит, второ във качествена разработка, трето във визуален дизайн и след това дизайн на играене (Gameplay), който трябва да се балансира, подобрява и това с месеци. Докато, в някакъв момент се стигне до шлифоване. Това са години, дори и за най-добрите световни студия и компании за игри (разполагащи с огромни бюджети).

Knights of Honour е много хубава игра, но за съжаление има какво да се желае от AI. Случайните събития (наводнения, пожари, чума и т.н.), вътрешни конфликти, неплодородни години - също са слабо застъпени, а те са определяли МНОГО от политиките в средовековното царство. Иначе графиката ми харесва много и с удоволствие ще си купя следващата версия.

Глупава статия, но Knights of Honour уникална игра.

хората няма кво да ядът, те игри ми праят...

Още ли не си изяла салама, ма, я марш!

Когато навремето играех Imperia Online беше браузърна игра, а не PC. Аз ли бъркам терминологията или нещата са се променили?

ТРАНС също става :)

Knights of Honor е безспорно най-добрата българкса игра и една от най-добрите стратегии изобщо! Ако направят продължение, ще съм първият който ще си я купи.

Ще има! Knight of honor 2! Това е голямата новина от тази година! Има си и сайт вече, може да ги следваш и във фейсбук! Има и снимки вече от новия Knight of honor 2! Дата на официално представяне все още няма, но игра втора част ще има, най после след големия интерес години наред!

България на три морета : това са глупости. България има уникалния шанс, като част от Евразийската Славянска Империя, да се простре на 3 океана!

Българите не сме славяни ! Стига руска пропаганда. Прочети генетичния анализ и ще видиш че сме предимно траки и сме генетично близки със средиземноморските народи.

Ivan Ivanov

Ирано езични племена сме .. а ти погледни 1 ва та Българска държава на коя територия се разпростира и след това говори че нямаме нищо общо с руснаците :)

Главата ти е трак на теб. Вземи малко се осведоми за генетичните изследвания, показващи как българи, руснаци и иранци имат максимално близки гени. И си размърдай простата тиква и помисли - българите ако бяха траки, какво правят, че да ходят на изток почти до Китай и после да се връщат пак до Балканите?

Глупава провокация, пробвай пак. В коментарите под политическите новини може да имаш по-голям успех.

Най-култовия обаче е в Хасково... Добре, сельо!

София е България и другите са някви малоумни подчовеци, така ли смяташ?

Играл съм Knights of Honor половин година по няколко часа на ден и пак не успях да превзема нъплно Европа с България... играта е невероятно сложна и интересна, заслужено първо място!

бе ти не си ли ползвал конните стрелци? правиш си армия конни стрелци и само по малко отстъпваш. моралът на противника пада много бързо и армията му бяга. единствено големите кръстоносни походи са тегави за спиране - но те се фокусират само в една провинция и там изчезват - така че просто не се занимаваш с тях.. а и ако намериш врееме да смениш религията на новите територии с основната в твойто царство - вероятност от бунт клони към нула.

Кой седемгодишен е писал статията?