Коментари - Топ 5 на лаптопите за 2023 година | IT.dir.bg
назад

Топ 5 на лаптопите за 2023 година

Тази година мощните лаптопи станаха по-достъпни

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Топ 5 на лаптопите за 2023 година | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, ха, смехотворна класация. Къде оставяте ACER Predator Triton 17X!

Асеr откога се брои за марка? Най скапания лаптоп даже по скапан от НР

Acer?! Ха ха ха Asus?! Хо хо хо Lenovo - повечето стават, да. Но убиват вече с тоя скучен вид на Правец. Айде, Mac и Surface са доста скъпи за това, което предлагат, но без Dell?! Или дори HP?

На Делл освен XPS нищо друго не става. Единствено съпортът им е на топ ниво, но самите машини имат куп кусури. Единствено Enterprise пазара ги крепи, но за личен - никога.

Xps прегрява

Явно отново ще купя Легион. Радвам се, че HPги няма в класацията. Също са китайско производство, но не се научиха да инсталират ново поколение охлаждане. 10 г един и същ СКЪРЦАЩ ВЕНТИЛАТОР. Той произвежда 95% от шума на HP лаптопите.

Има напредък в редакцията на дир-а Миналата година не бяха чували за леново Сега обаче ме сте уцелили лаптопите които наистина са хубави на тая марка Но е топло топло, айдеапад не е добър лаптоп Погледнете thinkbook в средния клас, по високия carbon x

Тази класация изглежда малко като "Топ 5 на най-евтинджоските и китайджоски лаптопи на 2023"

При липсата на друго производство , какво очакваш ?

Как какво?!? А къде са Dell, Apple, HP... ? А къде са японските Fujitsu, VAIO, Panasonic... Че и някои европейски... Тоя, който е правил тая класация, изглежда е отишъл в кварталния компютър шоп, и квото има там, това е...

Apple е бил винаги на върха и може би още дълго ще бъде така, до като другите и като хардуер и като операционна система само ги следват.

Става като му сложиш офисе и Гугъл

За писане на програми е номер 1, ако не пишеш на езиците на майкрософт. В пъти по-добре се справя от еквивалентни уиндос машини.

И това го казва, зомбираният наивен, лаик, edin, който е заслепен от "огризката"

За разлика от теб съм имал или работил дълго време на лаптопи тошиба, hp, dell, apple, на програми които наистина натоварват ресурсите на машината, ябълката с огризката отвява всичко останало.

моят е DELL, най-добрият за мен

Само Lenovo YOGA Slim - това е истината!

Само AMD.

Аз смятам, че YOGA Pro 7 e топ ултрабук за цената си, ползвам такъв вече четвърти месец, беше под 2000 лв. А в гейминга, Legion Pro 7 си заслужава най-много като материали, охлаждане и TDP на видеокартата.

Нито лев над 539лв.

Познат работи в известен голям сервиз за електроника. Той каза, че голяма рядкост е да докара някой лаптоп "Asus" за хардуерна повреда, повечето производство 2013 - 2014, тоест десет годишни, дори неотваряни. Това са уникални лаптопи, каза той.

Ами то едни и същи конфигурации се подвизават с различни имена. Тоя твоя познат явно само едно име е отварял.

Asus е най-голямата тайванска гордост!

Dell, HP, ASUS,ACER,Lenovo, и както винаги Apple

Някой като кажат само Apple и Linux направо се насират.

Apple е един боклук направен да ви шпионира от американците

Останалите са направени също да те шпионират, но от китайците. О, каква мистерия!

Забравили сте да сложите "платено съобщение"...

Шилo

Не бих си купил нито един от тези боклуци! Ако е PC - само DELL и то в никакъв случай Vostro! На върха обаче винаги е имало и има само един бранд Apple!

И аз харесвам Apple, но в България има доста специализиран software, който работи само на Windows. Мен лично ме устройва 17.3" инчов лаптоп с премиум процесор (i7, i9 или новото им означение Ultra) като за мен видеото не е от значение - не играя игри. Харесват ми много и AMD процесорите, но това, което ползвам е оптимизирано за Intel в момента.

Че то Windows има и за Apple бе, разбирач. Ако знаеш какво правиш...