Коментари - Най-добрите PC игри на 2016 г. | IT.dir.bg
назад

Най-добрите PC игри на 2016 г.

Кои са най-добрите РС игри през отминаващата 2016 година?

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите PC игри на 2016 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В класацията липсва Fallout 4

Това класация за най-тъпите игри на 2016 ли беше ? Кой изобщо ги играе тея глупави заглавия ? Някви деца с плейстейшън освен... Като цяло екшън заглавията са за празноглавци, като изключим състезателните такива.

Така е. Аз играя само спортни игри. На моя 13 годишен комп с едноядрен проц. имам и играя само F1 99 (емулирана от PS1) и EURO 2008. Една формула 1 и една футбол. Имам и трета инсталирана единствената ми стратегия Knighs of Honor. С двата пача 1.03 и 1.05 както и с БГ пача да ми е на български език, иначе нищо не разбирам. Тия три игри класически супер игри си разцъквам като няма какво да правя, на по-нови не мога да премина заради възможностите на компа.

Да аз пък имам една 8-ца с прозесор Z80, монохромна, зелена, тръба. Та на нея си пускам златната мина, нептун, авантюриста, moon bugs, pc man, само тия супер класически игри. Другите не ги играя, защото компютъра е малко бавен, пък и за какво ми е?

Играят ги милиони хора, а тази индустрия чупи рекорди по печалби. Пред нея е само киното. И не, не се играе само от деца. Точно както филмите със "супер герои" летящи насам-натам, изтребвайки армии от извънземни и т.н. не ги гледат само деца.

Пълна заблуда. Май си далече от гейм индустрията. Въобще не са толкова розови нещата. Говоря за гейм индустрията, а не оная другата, която пак се нарича гейм индустрия - ама си е хазарт. :)

Защо не виждам тук някъде Амнезия? Много приятна игрица, особено вечер, между 20 и 1 ч., на загасени лампи и със слушалки...

Чудя се как хората си губят времето с такива тъпотии като PC игри.

Викаш посещаване на мачове, чалготеки, кръчми е къде по-полезно за културата и физ. състояние на човек...Да не пропуснем гледането на поне 3 сезона на модерните серияли и холивудските вариетета!

Човека изобщо не казва това. Може и да има предвид да си купувате книги, може и електронни, да ходите в планината, да посещавате музеи и евентуално да ходите в рок кафето.

Животът е сън, компютърните игри осъзнати сънища в съня. Тези сънища поне може да избираме.

Извинявам се за сгрешеното изписване на Overwatch... малко объркване :)

Няма проблеми. Тя е само best game of 2016, не е фатално да я объркаш :) Весела Коледа.

Ненавиждам Doom, въпреки добрата анимация. Това е напълно безсмислена и разрушаваща игра.

Някой те задължава да я играеш ли?

Той затова е казал, че не я играе. Играта просто е .... никаква И затова няма да остане в историята, въпреки графиката си

Като я ненавиждаш, не я играй! За мен е АДСКИ яка, зверски убийства, кървища на корем, какво повече да иска човек от от FPS. Трупове на кило и музиката да свири хахаха има ли нещо по приятно да търчиш с резачка по картата и да изкормваш демони... Сега се замислям дали да не я метна пак та да си направя кефа хахаха

Bai4o e PRO!!! CS 1.6 продължава да кърти, само заради възможността да играеш в онлайн сървър! Коя от изброените го има?

Overwatch, Doom, Battlefielr, Titanfall 2... Понеже още живееш в 2000г. да те светна, че няма игра койеот да не е мултиплеър вече. п.с. Актуалната версия на CS e CS:GO, 1.6 е отдавна в архива.

Говорех за обществен сървър... не да играя мултиплеър със съседа! Да ме просветиш за някой такъв БГ със пинг под 10???

Гогов, тебе няма ли някой да те направи Overwatched :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Изтъркани жанрове, блудкави заглавия, изцежда се до капка идеята зад всяка игра, дори и най глупавите. Но това вече отдавна е индустрия, има хора които взимат заплата и имат норма която трябва да покрият. Липсва искрата която пламва зад всяка идея и я превръща в нещо велико.

DOOOOOM!!! Резачката и кррръъъъъъъъъвввв хахахаха Какво повече? Искам нов QUAKE!!! Искам да трепя строгове!!! ID аре размърдайте се! За DOOM е ясно, че ще има нова версия, тъпия робот взе артефакта, но за QUAKE нищо се не чува.

Най-добрата бг игра е "пенсионерката с салама на боеца II"

Къде може да изтеглим 2-ра, 3-та и 4-та игра?! А къде в класацията е F1 2016 ? Въобще спортните игри ги няма ?

Имо ги спортните игри, просто не влизат в първата десетка

Тези които са изготвяли "статистиката" (статистика=стъкмистика) са решили да няма спортни. Колкото повече кървища - толкова повече страх за зомбитата! на овцете трябва да им се набива в главата от малки, че са слаби и безпомощни...Та да трябва да се закрилят от добричките богоизбрани холивудци!

Overwatched

Ако не я бяха написали грешно можеше поне едно смислено нещо да има в тази статия. Това е единствената игра от тази статия, която би влязла в топ10 най-играни игри от 2016.

Не е грешно изписване, а това му е на акъла!