17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ви пука кой е произвел ракетата?

Врякам и плюсове си набивам

Внимателно със сладкото, че следващата ракета трябва да кара и зъболекар.

От как СССР стана САЩ - нито една нова ракета. Нито един нов влак, нито един нов самолет. Явно всички умни са избягали от тази страна.

В случая САЩ=съединени анадолски щати с цар Ердо и царица Капутина

И колко астронавта? Опа, чакай, ракетата е американска. Значи нула.

Те тия горе шяха да са умрели вече от глад ако не бяха САЩ.

Ехо ментето, американците са качили над 900 човека, докато руслямците около 300. Та не се напъвай

Нали си на ясно, че са нула просто защото НЕ ИСКАТ да си ползват ракетите. Каква е причината е без знаение, но червените боклуци от твоя калибър трябва да се стискате палци и със задниците си, това да продължи още малко. Щото в момента в който кажат - ще ползваме наши ракети роскосмос фалира. Не, че по някакъв начин ви пука де

Замислете се,каква научна новост във която и да е област е дошла в последно време от Русия?Е това дава отговор на всичките ви въпроси относно потенциала на Руската наука в настоящия момент.Тоест безнадеждно изоставане спрямо останалия свят.За причините?Това е друга тема.Приятен ден на всички Българи.

откъде идват новостите и по точно от кои хора,и тия хора от кои националности са,така че не се надувай щото и ти използваш сръбски ник

Националността им няма особено значение. Възможността за реализация я получават не в разни Русии и северни Кореи, това е същността. Няма нищо изненадващо в това, че емигрантите си дават повече зор и постигат повече; не само защото започват отначало а и защото за да хукнат да емигрират са знаели, че имат стойност.

ДО DP не не получават голяма възможност за реализация просто патентното бюро е в щатите..... Не знам дали знаеш АМА Швейцария е номер 1 в медицинските иновации(патенти) тъй че опроката с американците вече не върви.

замисли се, че америка загива..

ВЕче има-няма 100 години руските агитатори го грачите все същото, да беше ви писнало да ви се подиграват и за това.

СССР?

Последния път когато америка (водещата световна никономика) загиваше се срина СССР. Та вномавй, че когато комунпид почне да говори за загиване ... Не за друго, а просто в контекста на темата съдбата на роскосмос е на кантар. Та даже не е и на кантар.

Замислих се. Доста неща. Ако ги нямаше краварите, заради които на Русия да се налага да влага толкова средства в отбрана, военните научни достижения на Русия можеше да се прилагат за мирни цели. Уви, живеем в свят, където краварите имат пръст във всяка една война.

Така е - краварите имат пръст във всяка война започната от руслямска държава, преди известна като СССР. Между другото над 1600 изобретения и нововъведения идват от НАСА и нито едно от Роскомикс. Колкото до военните достижения на Руслямска държава и СССР те са обикновено в основата си дело на американски инженери подлъгани в СССР и после безследно изчезнали. И никога не са прилагани за мирни цели.

по цял ден само научни списания четеш

Не се излагайте! Това, че не сте чули нищо, означава единствено, че медиите не са ви информирали! В тази връзка - явно през последната година няма никакви научни открития в Швейцария, Швеция, Финландия, Нидерландия, Норвегия, Австралия, Япония, Индия, Южна Африка, Португалия, Испания и Италия. Всичките научни открития, според медиите ни, идват от САЩ, Великобритания, Южна Корея и Израел.

Добре че са американците да занесат храна и провизии към МКС, че рашките ша умрат от глад. От 20 декември никой не е носил провизии там. А тогава пак бяха американците.

краварите бяха задръстили кенефа си

Да. Но нали там има хора от русия за почистване на кенефите и проблема се решил и за двете страни. На американците им изчистили кенефа, а руснаците се сдобили с храна.

Колкото и изгарящо да е желанието ти да изпишеш малко от поезията си с химически молив по стените на тоя кенеф старай се да го потискаш, ремисията на тая ти мания сме я постигнали с доста усилия.

задръстен е, защото американския кенеф е руско производство. Ако си го бяха произвели или го бяха поръчали на която и да е друга държава нямаше да е така. Но американците са добри и решиха да дадат малко пари на руснаците за един кенеф. Явно беше грешка.

Сега "Антарес", разбира се, е американска ракета, тъй като е собственост на Нортроп Груман, но първата й степен се произвежда в украинското бюро ОКБ "Южное". А за ракетни двигатели на първата степен се използват "РД-181" на НПО "Енергомаш".

кое къде се произвежда? Надявам се най накрая Хомо сапиенс наистина да стане мислещо съшество! Колаборация е формулата за успеха на човечеството; не разединението по разни глупави причини.

Ма разбира се, че няма никакво значение къде се произвежда. Щом е "американско".

Къде прочете, че се използват любимите ви пропагандни двигатели РД-181? Щото аз други неща установих, като например тези: Ракетата има шест конфигурации – 110, 120, 121, 130, 131 и 132 в дву- и тристепенна конфигурация и капацитет от 5100 до 6000 кг в ниска околоземна орбита и от 850 до 4200 кг в слънчево-синхронна околоземна орбита. Първа степен Първата степен работи с ракетен керосин и течен кислород. Тя е снабдена с два двигателя Aerojet AJ-26, които представляват преработени съветски двигатели НК-33. Тъй като Orbital Sciences нямат голям опит с течногоривни ракети, по време на разработката си сътрудничат с Конструкторско бюро Южное от Украйна. Втора степен Втората степен е Castor 30B, разработена от Alliant Techsystems Inc. Възможно е и използването на Castor 30XL, а Orbital Sciences работят и върху нова втора степен, работеща на метан и течен кислород, която ще ползва двигател Pratt & Whitney PWR35M. Трета степен Допълнителната трета степен се добавя при нужда и е или разработената от Thiokol твърдогоривна Star-48V, или разработената от Orbital Sciences BTS (Bi-Propellant Third Stage, преди известна като ORK, Orbit Raising Kit). Някъде да прочете за руски двигатели?

Келявите афрохохолски копия на древния НК-33 приключиха още 2014 г, когато взривиха ракетата на шестата секунда след изстрелването. Оттогава чинно си чакат на опашка зад Атласите за истински двигатели от Енергомаш.

Щом е 10 % руско значи цялото е руско. Като МКС, нали?

кеф ли ти прави да лъжеш или си просто неук?

мира не ви хваща, че любимия Роскомикс фалира все повече и повече. Газ пикаете и пълните тръбите дето дори приятеля ви Турция не купува вече. НЯМА НИЩО РУСКО В ТАЗИ РАКЕТА !!!! ПУКНИ СЕ ОТ ЯД ЛЪЖЛьО.

ЛЪЖЕШ!!!! И модератора трие коментарите ми за да поддържа лъжата ти.

ние чакаме Дон Балон да закара слон

1 копейка.

Не се наврещя ей.

врекай си,не пречиш