Коментари - TP-Link представи способен смартфон | IT.dir.bg
назад

TP-Link представи способен смартфон

TP-Link са специалисти в производството на рутери, но компанията вече може да се похвали и със смартфон, имащ двойна основна камера.

Обратно в новината

Коментари - TP-Link представи способен смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хах...Способни телефони и неспособни журналисти. Докъде я докарахме?

Превеждали са от руски.

За тея пари ще си купя 2 телефона NOMU S10, които са с IP68 защита и работят по 7-8 дена с едно зареждане. Имам такъв който е преживял над 20-30 умишлени падания и хвърляния и двойно повече неумишлени. И все още си работи без проблем.

Tp-Link са производители не само на рутери но и на много други IT устройства. За цената си работят много добре. Не сравнявайте Tp-Link рутер за 30 евро и draytek за 300 евро.

Гледах го на сайта им миналата седмица. На хартия звучи добре. Това което ме притеснява е, че ще работи точно толкова, колкото и рутерите им.

Точно в момента съм отворил да почистя един тп-линк рутер, който съм купувал 2010-та за 30 лева, на село си облъчвам двора с него и все още работи перфектно.

Ми, аз също имам няколко ТП-линка. по-точно 3. Всичките, след третата година почнаха да правят мизерии. Рестартират се, големи загуби на пакети, губят настройки... Нищо не помогна, префлашвах ги и със стокови фирмуери и с ДД-ВРТ, Нищо. Явно хардуера им е калпав. В същото време имам Д-линк на 15 години който още работи като рипийтър, без да е рестартиран от години. За цената си ТП линковете са прилични рутери, но не са нещо особено. Като спре да работи - хвърляш и взимаш нов.

Сигурно ще върви с евтин рутер подарък...

Способен :)

Поредния китайски ментак със САР>2gr/kg и следящ собственика си.