Тръмп с първи подробности за новата си платформа

TMTG ще предоставя уеб услуги и обработка на плащанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, колегите хакери пак ще му дадат урок и натирят носа.

Вече се записах. Писна ми от демонкрадските политкоректни левичарски др§сни на Зуки и новия Маркс-Джак Досри.

Честито. Дано си щастлива. ;) И на мен ми писна от вас. Може пък фейса да стане нормално място, като се изнесете. :)))

Тръмп е пич, мъск е гей като хаха и дп

Баце, докато ти строеше голф игрища и хотели други вече заеха технологичния бизнес.

Е, не е ли интересна подробност, че му хакнаха неговия акаунт в неговата мрежа, някокло часа след пускането? :)))) Това, защо не го казвате? :)) Иначе ще просъществува, колкото предната му социална мрежа, както викаше на блога си дето го направи и дето макс на посетители за ден му беше 18 000 или нещо такова. :)))) Ще измисля през 6 месеца как да точи парите на феновете и те ще са щастливи и той ще е щастлив. Ще троли демократите и ще му "откраднат" още едни избори. :))) Тия 81 милиона не гласуваха за Байдън. Те гласуваха против Тръмп. И пак ще гласуват.

Никакви 80 милиона не гласуваха за Байдън, а не повече от 60. Останалите бяха фалшификации. Само в Пенсилвания, където живея, имаше 2.5 милиона преброени бюлетини при 1.8 милиона изпратени до избирателите по пощата. 47 memory cards пък съдържащи 50 000 гласа изобщо липсаваха. Това са общо 750 000 фалшиви гласа в полза на Байден, защото всички знаем, че демократите гласуваха по пощата, а републиканците лично с машини.

Хахахахаха. И републикацните не успяха да докажат нищо от това, дори пред съдии назначени от Тръмп. Ти се опитай да превозиш 750 000 бюлетини без да са фалшифицирани и без да се криеш и ще видим колко безпроблемно ще е, пък след това ми говори за тайни машинации... Имаше един сладур от вашите, дето се възмущаваше, че в Джорджия има 1.8 милиона население пък били гласували 2.5 милиона човека. Оказа, че цървула отворил гугъл написал Georgia population и разбира се гугъл му дал данни за населението на Грузия... :))) Лопата, лопата, ама като копаеш с дръжката не се получава.

и тоз кретен се зае с опростачването на светя видя къде са парите като загуби няколкок милиарда, цукербегер не ни стига

Е ще го търсите Тръмп, ама е късно след Байден и потоп.

Тръмп имаше над 100 милиона последователи в туътър а новата платформа ще привлече много повече

Сигурно пак прави да точи пари от сляпо вярващите....

Точно. Сляпо вярващите , глупави идиоти , ниско образовани реднеци , който са готови да пият белина и да си инжектират дезинфектанти

А ти плащай сега при Байден данъци до посир.не и пре скъп бензин, а и с това печатане на пари инфлацията ще удари невиждани рекорди.

Що ти като си прогледнал вярващ,…твоите пари не ги ли точат?

Време беше. 80 милионо сшмпотизантш но Тръмп напуснаха Фейсбук и Туитър още в Януари. Тази социална мрежа има огрпомен потенциал.

Възможността да се обменятмнения и информация без фашизоидните фактчекъри на Марк З е добра

С теб сме Тръмп.

Пазарната ниша е огромна, хората са отвратени от цензурата в съществуващите соц медии.. Тръмп има всички предпоставки да успее. Въпроса е дали има капацитета да го направи. Ще видим кой ще привлече и как ще организира нещата.

'не само републиканците да се присъединят, но и независимите и демократите' Ще му скъсат г--за от тролене, и ще му е малко :) Очаквайте до има-няма година оранжевия шебек да оскубе какъвто келепирец успее да докопа и цялото начинание да пропадне. Както и предходното..

Ти се пази, че да не те хванат. Няма да е тролене

Кой точно ще ме хване?

Как кой - републиканците, независимите и демократите

Нека да тролят. Всеки има мнение и има право да го изкаже! Това е невъзможно във фейса и в туитър.

Евала

Къде е тази платформа .. да станем двама.

Можем да играем сантасе. Онлайн.