Коментари - Хапче-чудо ще пресъздава ефекта от тренировките | IT.dir.bg
назад

Хапче-чудо ще пресъздава ефекта от тренировките

Мечтали ли се да отслабнете, без да се налага за правите изтощителни упражнения във фитнеса?

Обратно в новината

Коментари - Хапче-чудо ще пресъздава ефекта от тренировките | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и аспартама и захарина бяха прахчета-чудо - захар без захар един вид, ама се оказаха... канцерогенни. Хапчетата анти-бебе - също: гледаш си кефа няколко години, ама после... разстройва ти се метаболизма, хормноналния баланс, ставаш 100 кила, без хапчетата цикълът ти никакъв го няма... А мерси, нема нужда и от туй "чудо"... (дето кой го знай каква ще му се окаже "цената")...

Уха-а-а-а!!! Е сега заможните слонове ще се юрнат на водопой с тези хапчета!!! 150 кг лелка за първи път от 20 години ще бъде пожелана и нае..на от някого! Кеф! Кеф! Срещу съвсем малко и скромно заплащане...

Страничен ефект: скъсява живота. Политиците и екомемоидите доволни - ще се намали населението на планетата, пенсионерите няма да доживяват до пенсия.

Най накрая нашите футболисти ще почнат да "тренират"

при засилване на метаболизма, се засилва изхабяването и живота на клетката. пукайте мазни бургери и пийте кола! после с тези хапчета ще се довършите

Братле, като те гледам на снимката - не ми изглеждаш да ти е слаб метаболизЪма. Не защитавам химията, но каква е теоретичната разликата от засиления метаболизъм от плуване и от хапче. Как клетката го различава и в първия случай не старее?!

И нека голямото плюскане започне за всички тюфлеци които ги мързи и да живеят.

Браво! Отлично! Сега искам хапче от което да получа оргазъм!

имам една пръчица за това... бих помогнал.

Откажи се! Пръчицата ти е доста по-къса от гънките на сланините ѝ - нема как да сработи! То и точно в това ѝ е проблема! То ако ставаше толкова просто...

Пий и ти едно хапче да не си се сгъне пръчицата. Хапчета му е майката.

Нищо ново не са измислили. Пак е някой амфетамин или ефедрин, които са си пълни боклуци; няма ефект а само зомбира наркомани.

виж как знеш нещата, личи си, че имаш опит

Задава се поколение от е*аси мързеливото население на планетата.

- Докторе, много забравям напоследък. - Ето ти едно хапче, пий и ще почнеш да се досещаш. - Пуу, ама това е овча дръдонка! - Аааа видя ли, вече има ефект!

Много хубаво, обаче... нищо не може да "пресъздаде" ефекта от тренировката за самите мускули. Или пък кой знае, може да стане възможно да пием хапчето с цел отслабване, а после с 3D принтер да си печатаме тренирани мускули.

Прекият път към нещо винаги се заплаща скъпо...в странични ефекти.

До един момент, докато не стане еталон.

Тъпчи пред ТВ, движи се от колата до магазина и обратно, не спортувай нищо, яж по 6 пъти на ден и стани 120 кг. Но не се притеснявай - чичко "Учен" е направил хай-великото хапче, с което ще отслабнеш въпреки режима на прасе за угояване. И всичкото това почти без пари. Само си купи най-новото и иновативно хапче. За подобни реклами трябва до дупка да съдят тия боклуци, които ги пробутват на хората.

Що бе? Откак спрях цигарите, качих 25кила над стандартното ми тегло. Успявам летем да сваля около 7, но сдругите не мога да се преборя - диети, спорт и т.н. Определено имам нужда от подобно хапче. На съд трябва да ходят всичките откачени вегани и любители на най-кретениските практики, в които даже бебета, малки деца и домашни животни се държат без мляко, хляб и месо!

Млякото е вредно, доказано, само че има една огромна индустрия, която се храни от него. Полезно е само за малките деца и то човешкото, другото е компромис и САМО докато са малки е ок. Месото, мазното, също не е особено полезно, за колбаси да не говорим изобщо, хлябът, в масово разпространения му вид си е чиста брашняна отрова, модифицирана 10001 пъти, без най-важните неща в зърното - фибрите и микроелементите. Така че изводите ти какво и кой трябва да яде са тотално сбъркани. Затова и не можеш да смъкнеш кила, не щото не тренираш, а щото, като много други хора, които се мъчат, си с неправилен режим (не диети и гладуване), на хранене.

Dobromir Dimitrow

След като си спрял цигарите, си напълнял... Ами нормално е, след като си се увредил преди това!!! По принцип здрав човек може да поддържа нормално тегло, ако трябва с лека диета и леки тренировки. Твърдя това от личен опит! Но повечето хора ги мързи и предпочитат само да жулят биричка и др. Не хули веганите и всички хора, които искат да живеем здравословно!!! Прав си само за това, че болни хора и инвалиди ще имат нужда от това хапче!!!

Херкулес

Това не е, защото си спрял/а цигарите, а защото си мързелив/а.. Но естествено по-лесно е да се обвинят цигарите и тяхната липса, нали?

Хората не пълнеят от спирането на цигарите, а от неправилното и неконтролируемо тъпчене с всякакви хранителни боклуци! Аз също спрях цигарите и не напълнях нито килограм. Всички останали, които са напълнели са заменили цигарите с кроасани и вафли!

Много правилно! И при мен е така.

> движи се от колата до магазина и обратно Защо, като може да се поръча онлайн почти всичко - от бургери и пици до чорапи и телевизори.