Трудности в продажбите на лаптопи

Доставките ще намалеят, въпреки предстоящите празници

Обратно в новината

Коментари - Трудности в продажбите на лаптопи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Причините за слабите резултати са войната в Украйна, растящата инфлация и цялостната икономическа несигурност" да бе да.... 2020 и 2021 народа и фирмите и всичко що не е мъртво си купи лаптоп... след 5-6 години като поостареят ще почне да се купува. сега всеки има лаптоп на 1-2 години... за къде да купуват нови?

С "качеството" с което ги произвеждат в момента, сигурно ще са от захар, не знам докъде още могат да го свалят. Либерасти-капиталисти винаги са гладни за още и още, дори когато няма снисъл да се купува продукцията им. Тая статия доказва точно това.

Дел Е6410.....цената му на старо в момента е същата, че и по-висока, спрямо тази преди 6 години, когато го купих...беше си любов от пръв поглед... едно ССД сложих, и максималният за чипсета РАМ, вярвам, че и децата ми ще надживее. Желязна, перфектно изработена, и много стабилна машина. Но - уиндоус е забранен със закон!

Да не играеш само на Тетрис !? Той върви и на смартфон .

Голям си разбирач. Стигнал си до тетрис :) А някой да ти е споменавал, че има и хора, които не губят времето си в безсмислици (вкл.игри) ? Сега отделиш 3 сек. да ти напиша коментар, че ми стана интересно до кое ниво си на тетриса?

Стига бе човек - не играй на него, не гледай филми, не прави еди кво си... Това звучи като Епъл - зуумвак снимки, които не те интересуват и слушай музика... некачествено

Всъщност го ползвам за доста неща, реално за всичко, за което можеш да се сетиш. Игри няма да ме видиш да играя, за мен това е безкрайно безсмислено начинание. Един ден много хора ще осъзнаят, че всичката огромна изчисителна мощ на сегашните лаптопи/компютри/таблет/смартфони отива основно, за да бъдат следени, нервирани, и да бъдат заливани с всевъзможни скапани флашове, реклами, непоискани стриймове на новини, и всякакви такива тъпотии. Дотогава обаче има още бая вода да изтече. Като сложиш правилната ОС, и спреш да се занимаваш с ВСЯКАКЪВ вид антисоц. мрежи, всичко изведнъж започва да работи за теб, и да ти създава чудесен комфорт, без да те занимава със себе си. Колкото до Епъл... за там дори не искам да коментирам... Един много умен човек беше казал преди много години, че "Комютрите са създадени основно, за да решават проблеми, предизвикани от самите тях!", и се оказа много прав! BTW, знаеш ли какво значи тох примерно?

Аз съм с Lenovo ThinkPad T420 от лето господне около, .... въх, не помня! Бачка си здраво и не виждам, защо да го сменям!? Тъй де, не съм някой, който е IT специалист, но съм.... доволен!

И аз не бързам да го сменям. Добавих SSD и работи чудесно за целите за които го ползвам. За игри - настолен компютър. За бизнес неща друг Lenovo P53

Зелените "демократи" да ги купуват, заедно с по 4 телевизора, за да си слушат проповедите на тях. Останалите ги игнорираме и не купуваме боклуци

Лаптопите масово прегряват и почти не стават за надстройка . Десктопът е най-доброто . Не искам никога вече лаптоп . Взех си мерака . Може да променя решението си след години , когато с малко ватове лаптопите ще стават за игра на модерни игри .

Към причините е, че намаляващите цени на телевизорите със сходни на лаптопите функции (запис и възпроизвеждане на филми, от компютърна или мултимедийна мрежа) водят до достатъчно насищане, като наличност в домакинствата. Лаптопите са гранични като графични възможности, предлагат по-малък екран, а и повечето демонстрират насичане (незабележимо прескачане на кино кадри) във видеото, след като отмине малко повече време от инсталацията на оперативната система. Лаптопите в известна степен, завръщат употребата си към по-отминалите времена, на уред за обучение, специализиран инструмент за специалисти, както и комуникационно средство. Съвременния потребител търси средство за отмора и забавление, като това се оказват по-скоро телевизорите с разширени компютърни възможности.

"телевизорите със сходни на лаптопите функции (запис и възпроизвеждане на филми, от компютърна или мултимедийна мрежа)" ... много бързо изчерпа възможностите на лаптопите.