Коментари - ЦЕРН пуска Големия адронен колайдер по време на слънчевото затъмнение след седмица | IT.dir.bg

Коментари - ЦЕРН пуска Големия адронен колайдер по време на слънчевото затъмнение след седмица | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Перник пък ще пуснат ускорителя на елементарни частици, после пак ще го затворят за ремонт.

4 милярда са смешна сума на фона на 60 милярда заделени за нациста зельо

Хехе ше се опита да извади налъма от гз, докато не свети

Това съвсем не е безобидно и невинно. Тези изпълняват поръчка на Шваб и господарите му. ЦЕРН е мерзост пред Господ Иисус Христос и е опит за отворена врата на демоните да имат свобода в материалния свят. Глобалисти, масони, илюминати стоят зад ЦЕРН. Звучи налудничаво за някои, вярващи в наУката, знам. Просто почакайте и ще се убедите. Щрих кода за купуване и продаване в ръката ще ви отвори ли очите?

Това "почакайте и ще се убедите" го слушаме още от както е направен първият парен двигател....

Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Слънчевото затъмнение ще се наблюдава в централнатя част на Тихия океан Европа и Северна Америка. Като дете окло 1960 година имаше пълно Слънчево затъмнение в България и кокошките почнаха да си лягат на легалките,защото страдат от кокоша слепота.

Доколкото си спомням наскоро астрономи съобщиха,че такава тъмна материя/черна дупка/ няма. Сега ще разберем кое е вярно.

Не "астрономи съобщиха", а "астрономи предложиха нова теория, която изключва съществуването на тъмна материя".

И защо точно тогава, в същия ден НАСА изстрелва голям спътник, носещ името Аррер( това е името на египетското божество на хаоса и разрушението, представлява огромна змия), какво ще правят тия хора- портал във пространството ли ще отварят докато 10- на минути земята е потънала в мрак поради слънчевото затъмнение? Това слънчево затъмнение е много интересно. На 8 април, не само луната ще застане пред слънцето, но и 5 планети се нареждат в една редица, също то минава през 7 града в отделни щати на Америка и всичките те са с името Салем. Много интересни знаци, не мислите ли?

Слочаеност? Не мисла!?!?@?1

ебаси глупака, ти май нямаш представа как изглежда слънчево затъмнение от космоса?? сянката на Луната е една миниатюрничка върху земната повърхност потъвала Земята в мрак мухахаха, тъпак

Ей голяма си гад! Човека толкоз се потрудил да ги измисли тия простотии, а ти го направи на пух и прах... Не те ли е срам бе?!

очаква се след включването и синхронизиране му с 5г провокиране на природни и климатични,икономически и социалнообществени аномалии.....земетресения с магнитут 8 по рихтер....изригване на вулкан.....цунами......наводнения жп и самолетни произшествия.....масови протести....терористични атаки...... нов военен конфликт........срив на международната борса......фалити....на корпорации.....банки......поскъпване на недвижимо имущество.....

стрелба в училища,университети........

Стиа с тоа коладер моладер уа! Какошките на селу спряя да снасят зарад него. А краата падна у чера дупка!

Сигурен съм че в ЦЕРН (на границата м/у Франция и Швейцария) си синхронизират опитите със слънчевите затъмнения в Северна Америка