"Туитър" възстанови акаунта на Тръмп

Около 15 милиона потребители се включиха в гласуването, като идеята бе подкрепена от 51,8 процента от тях

Обратно в новината

Коментари - "Туитър" възстанови акаунта на Тръмп | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъск се изложи като румънски ченчаджия, да видим кога ще фалира туитър

Тук по-скоро се опитва да налага своята теза, че Туитър е мястото, където ВСЕКИ ще може да си каже мнението, без да ецензуриран. 88 милиона души гласуваха по въпроса за Тръмп. Тов аса 88 милиона, които всеки ден проверяват какво пише в туитър. Като махне ботовете, сложи верификация и ограничи цензурата (която все пак остава за детска и недетска порнография, призоваване за убийство и вероятно за някои , които ще се опитват да вземат самоличността на други хора ) Мъск ще наложи мрежата си като мястото, където се ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯТА. Сега го сравнете с Фейсбук и тъпите им ограничения и съвсем изпляскалата идея за мета вселена, където виртулано хората ще харчат реални пари за да живеят фалшив живот.

Дали ще стане президент Тръмп или Рон Десантис-не е важно ! Важно е да скъса ританките на Джордж Сорос !!!!!!!!!

Питай ги руските помивки, дали не е важно! ХИ ХИ ХИ тръмпанзето е на абонамент към Пасоля, а Десантис нарича ПутКин - престъпник! :))))))))))

Демократи = войни + джендъризъм

ще се върне с вицепрезидент Елон Мъск!

Ей, каскети, защо се срамувате да се наречете комунисти?

Те това е въпросът!!! Що просто не се нарекат с правилното име.. Джендъри - те не си осъзнават пола, ти искаш политическа линия да имат

Илон Мъск се оказа голям глупак. Дано обаче грешката му помогне поне някои работодатели да се освестят, и да внивават, че при тях работят хора, а не роби. И че най-ценният актив в една компания е способният и МОТИВИРАН персонал.

Няма незаменими хора. Явно само глупаците стават милиардери, хахаха. Титани на мисълта сте, браво-о-о!

Няма незаменими хора. Точно казано. Затова и "гениалният" Мъск ще бъде заменен.

ХАХАХА Голем праЗЗЗ!! Тоя оранжев и ДРЪТ дебелак е БИТА КАРТА! Дори няма да стигне до президентските избори! РОН ДЕСАНТИС - ПРЕЗИДЕНТ! Да го д-хат всички рашистки подлоги!!

Режи го тоя хахо Тръмп.

Ухаа , шоуто гарантирано ще продължи . Аз харесвам шоу .

Сега западните комуннисти от американската КПСС и техните лумпени в "десните" партии у нас пикаят съветски газ! :) :) :)

Ти какъв вид комуне си точно? Искаш ли да бутаме комунистически паметници или не?

Тръмп отново президент !

500+

Бай Дончо сега ще напише : - Видиш ли демократ стреляй !

Написах, че тези 49% туитърджии, дето гласували за цензурата са дебили. Защо го изтрихте, а?

Защото Дир.бг е глобалистки сайт...

Най-бързо се ослушва и взима полит завоите, не може да отречеш! ;)

Светът като цяло се об рна срещу неолибералните гей- комунета Сега е време да думнат и Зелената им сделка, че иначе много мъка ни чака със зелените им преходи.

Разбира се, елате при мен, пиленца!

Да бутнем МОЧА

Вие, съветските хора, вече не сте ли комунисти? НРБ, БКП, Сесесере, а-у? Какво мислиш за братската могила в парка на свободата, цървул? Ако не си комуне

Забележте разделението по въпроса. И въпроса не е за свобода на словото (дет демократите най я обичат). Въпроса е за акаунта на Тръмп и в този случай демократите вече НЕ обичат свободата на словото (в която иначе се кълнат).

Радост болшевишка. Сега, обаче, ще ви видим, републиканците, къде зимуват раците и къде серат гладните. Повече либерални програмисти няма да работят за вас, остават само селяндурите събрани от цял свят, които не могат да напуснат Туитър заради визата. Не можахте да си направите собствена социална мрежа (нормално, това не става по поръчка) и решихте да купите готова. Съветските пари няма да ви спасят, вие сте паразити!

И ти реши, че всички Ай Ти спецове са либерали ,защото...? Хайде да проверим тази теза. Програмистите са все мъже и то бели, че и богати. Шанс да са републиканци - над 70% Май теорийката ти не минава. Освен ако не визирап азиатските програмисти. Ами нищо де, ше си я карат на местни американски кадри.

Чак пък богати... Това, че тук заплатите им са над средните, не значи че и на Запад е така. В Германия, примерно, не са нищо особено, а в Калифорния - хептен. Там със 150 000 годишно си paycheck to paycheck. Да беше го казал това за лекарите, щях да се съглася.

150 бона са си ОК, вкл и в Клаифорния. Да, не си богат, но си средна класа - точно избиртаелите на Републиканците. Избора на дума (богати) не беше най-добър Иначе, в Лонг Айлънд и Малибу и с 5-6 милки може да не се впишеш в социума над срендо ниво. Трябват ти поне 100 милки натрупани.

В България програмистите са селяндури, от провинцията, НРБ тип хора, родителите им слушат Лили Иванова, мякат, но в Америка и Европа не е така, там почти всички са либерали.

Я се спри и стига писа глупости! Аз съм програмист, живея в САЩ и никой около мен не гласува за демократите!

Мъск не го е страх от Тръмп. За разлика от помощниците на Дедо Жо. Сега се прокрадват твърдения, че Мъск може да се кандидатира за президент. Ще видим... Но пък такава Първа Лейди като Мелания е нямало и няма да има !!!

Как точно ще са кандидатира, като не е американец, а е натурализиран? Президентът трябва да е американец по рождение.

Е то и за Бараката имаше съмнения, ама го уредиха.

За Обонго може и да имаше съмнения, обаче за Маск - няма.

Си е скъпа проститутка. Може да и ровнеш снимчици да полъскаш бастунчето. Извън това си е типичната курволетина. Ма такива ви харесват на вас. Студени и порочни до дупка. Язък, че се купуват само с много пари.

Мъск нали ги уволни всички у Туитър. Няма ли да пусне една обява туканка, аз съм идеален за 100к заплата. Или май беше обратното 100к зпалата ми е идеална на мен,

Му ха ха , ей побэркаха ви в тая България .. 100 к заплата и кво ? Договорът ми е на 120 к , приятелю и оня ден в петък казах на шефа , че мизерствам и ако не коригира поне с 15 % , заминавам при арабите на работа .

В соросробски центове, ще рече че си под 2к лева на месец. Ужаст.

Добре де, и аз като почна да вземам 100к ще се правя , че не ми стигат, споко. Ама за начало некой трябва да ми ги даде.

За 20 цента от Сорос-какви ли не глупости ще напишете...

Африканското наркоманче го очаква съдбата на Тромпета, това е неизбежно!1!

Чакаме първия туит на Тръмп. Едва ли ще пропусне да си върне многомилионната аудитория там. А може дорри да пуска препратки към собствената си социалка, че да и помпа трафика.

И се сетих! Да бе! Само той единствен не ходи в тоалетната! Нали уволни персонала.......

Свобода на словото

Е илюзията, която храниш докато други прибират парсата. На Тръмп дъщерята Иванка вече е еврейка и се омъжи за Къшнър, наследствен тарикат ционист, беше помощник на Търмпито. Така, че леко със свободните мечти:)

За теб "свобода насловото" е същото като антисемитизма ли? Оправи си понятията. И да, Тръмп има много близки отношения с Нетаняху и партията му.

Че омъжи се и ти бе, кой те спира ?!

Аз не съм антисемит. Аз съм антиционист. Ма от де да знаеш разликата. Общият знаменател е любимата позиция на гоите.

Всичко си има граници, комуне ;)