"Туитър" вече няма да налага санкции заради невярна или подвеждаща информация за COVID

Заради нарушения на премахнатите разпоредби бяха изтрити повече от 100 000 поста и блокирани над 11 000 акаунта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е “невярна” информация?! Истинат за “ваксината”! И пропагандата по медиите!

Съгласен на 100%, измряха .8% предимно пенсии и болни със слаба имунна система. За сметка на това яка инфлация, печатана не пачки и ментални проблеми при здравите хора. Горе долу на 10-12 години се измисля някаква нова инициатива да се оберат баламурниците, ковид, мортгидж кризата, 11.09,

А по какъв точно начин твитер са знаели, че информацията е невярна и подвеждаща???? Той и Мангъров като говореше - всички казваха, че е луд ама на, оказа се прав човека. Иначе и него бяха блокирали, доколкото си спомням? И кво стана? Оказа ли се прав? Май да.... Кво стана по целия свят, където след като източиха парите и набодоха овцете с "ваксините"? Бая народ ще измре от тия ваксини.... И кво стана, като махнаха "мерките"? Нищо. Точно както казваше Мангъров - нищо няма да се случи. В същото време: Кво става в Китай в момента, където искат "нулев ковид"???? Всички са затворени, маскирани и ваксинирани... и кво? Всеки ден "нови рекорди" :) И, за първи път в историята на медицината - има "безсимптомно болни". Ковида е просто една печатнца за пари.

Не само, има по- зловеща страна, която все повече набодени проумяват.

Можеш да видиш на страницата на НСИ каква е точно смърнтостта в Бг за последните 2 години, след това да кво-каш. Макар че с това IQ шансът да разбереш нещо, е нулев.

Мъск скоро ще се моли някой да влезе в туитър. Не че ми пука де.

напротив, освен педалите демократи всички ще влезат сега като няма цензура

Онези ще си останат в Мета..без долнища и полови белези.. обаче там имат проблем- не могат да се стрелят по баровете

На Мъск не му трябваше беля с туътър разбира се, загуба на време е преди всичко, но това е правилно решение. Да врещи кой както може. Ей го руските щатни врякалници като врещят тук дене и ноще и се пребиват да цъкат плюсове и минуси да не би да са постигнали нещо от значение.

Ръчкай флопито и не разсъждавай на глас

Постигнали са и още как - простият български народ вярва на всякакви идиотии и конспиративни безсмислици благодарение най-вече на брътвежите на платени тролове по социалните мрежи. Иначе Мъск вдига забрани и връща акаунти, че чак пушек се вдига, защото народа бяга от туитър en masse от както той го купи, и се опитва така да си увеличи трафика.

Тя вярната информация от ден на ден я виждаме на всякъде, а тези са решили да се приперат в последните минути.