Коментари - Позволили на Илон Мъск да строи тунел Ню Йорк - Вашингтон? | IT.dir.bg
назад

Позволили на Илон Мъск да строи тунел Ню Йорк - Вашингтон?

Американският технически предприемач Илон Мъск има разрешение да построи тунел за свръхскоростна транспортна връзка между Ню Йорк и Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Позволили на Илон Мъск да строи тунел Ню Йорк - Вашингтон? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъскът е прекрасен визионер и заслужава уважение, но аз лично му завиждам само заради Амбърд Хърд :)

Хайде първо да орпави колонията на Марс и тогава да фантазира дргуи неща, че нещо взе да става по-продуктивен от политиците... Нито той е създал Тесла, нито PayPal, като цяло странно бива набутан в разни проекти и ниши със специална намеса отгоре, както си го казва директно и тук в статията.

Тесла и спейс х са по проект на КГБ а мъск е пионка на руснаците :) Мъск купи инженери от други компании и направи кола която е продаваема и търсена на пазара. Постоянно привлича кадърни млади таланти на състезания с награден фонд и им гарантира бъдеще ако са придуктивни а той печели от това в пъти. Дори български отбор спечели награда от него. А ти какво си направил освен джибри за ракия и некоя друга трошия?

Простоватите, корумпирани и пропаднали българи тръгнали на коментират един гениален човек и бизнесмен! Доста простаци са критикували и подигравали и Айнщайн!

Да критикуваш някого - когото и да е - не те прави нито простак, нито глупак. Прави те такъв това, което казваш ако е глупаво или просташко. В случая това, което ти говориш те прави глупав - ако успееш някой ден да проумееш как и защо ще е огромна крачка за тебе.

тоя заприличва на кърт и дебил-отвратителна идея особено за клаустрофобици-грозно гадно и гнусно!

Тоя лалугер взе да става доста досаден. Какво стана с великия изобретател Ричард Брансън, който беше на мода преди Мъск? Спря ли да твори милиардите си от 5ч сутринта.

Ричард Брансън не е inventor, a investor, Душичко! Гледа си бизнеса човекът и кефа!

Я потърси в интернет "ексцентричният изобретател Ричард Брансън" да видим няма ли да намериш нещо. Не съм го измислил аз. Отделен въпрос е, че и за да развиеш бизнес пак може да се ползва думата "изобретател". Инвестор е баба ти. Разбра ли, мухъл?

Малий,рашките не обещават колкото тоя

Тунелът ще минава ли през Младост 3?

Бате ББ се е погрижил да има и в младост всичката техника за строеж е 2 ръка работниците са абдали а мутрисите са шаанджийски 5 употреба но карай далавера да има цените са им на фабрично нови.

По голям анален плъг от мене и 1,>>>, Дада, 7/8 и останалата европедалска сган ..просто няма!!!Забравих да допълня, че аз се зарадвах много и на новината за прайда в Фашингтон наскоро. Е, не можах да си намеря някой, който да задоволи напълно, но пък оргията беше страхотна и обслужвах по трима краварски пенделоси. Поздрави на Обонго Тропикал Мънки от Фашимгтон и а от Брюксел - вие най-добре ме пълнихте.

Май си объркал мястото. Тука става въпрос за технологии а не за гейове и т.н потърси инфото което те вълнува другаде :)

Айде поредният педал руски слуга се разврещя пак като разярена циганка иззад пазарска сергия. Не се коси бе, отдавна всички знаят, че руските слуги сте педали, подбират ви такива точно защото се насирате от страх да не се разчуе... очевидното. Никой няма да ти направи нищо, в цивилизована Европа хората сме не само толератни, твоите мераци са последното, което ни интересува.

А така - гейщината лъсна отново на парад! Слагай розовите гащи и грабвай флага с цветовете на дъгата!

Ще строй той... То на приказки и обещания... ние отдавна сме в светлото бъдеще...Най-обикновен измамник. Интересното е, че има хора дето му се връзват?! - Също като на евангелистки пастор?!

Ама той изстреля българския спътник, нали? Частна компания, а не блядистанците

амтрак се казва това, а не аРмтрак

Единственото което владее добре всеки милиардер е как да вземе парите на другите.

И това го каза голата въшка.

Технологията е интересна, но в случая човека просто иска да вдигне акциите на компанията си. Капсулите ще пътуват в тръби с ниско налягане/вакуум, ускорение за сметка на електромагнити. След 200 години сигурно такава технология ще замени самолетите.

Евалата Мъск! То е ясно от кого е получил одобрението. От неговия приятел патока Доналд. А навремето бай Тошо имаше подобни идеи - да построи плавателен канал по околовръстното на София.

Идеята за канала е на Вълко Червенков и далеч не е толкова безумна, колкото я изкарват.

bai_peshoo

Манията за величие на дървените шопи от доскорошното кално село няма край...

Наилон Муск, превзе Марс, сега е време за Тунел. Може да се пробва с Тунел САЩ - НОВА ЗЕЛАНДИЯ. Ххахаааа

От една страна имаме Мъск, а от друга Путин. От една страна имаме човек, който ще остави отпечатък върху човечеството с прогрес към бъдещето, а от друга имаме ликвидатора на една деспотична регресираща империя.

От една страна фантазьор от друга страна реалист.