Коментари - Туристическият полет до МКС струва $50 млн. | IT.dir.bg
назад

Туристическият полет до МКС струва $50 млн.

Желаещите да се отправят на "туристическа екскурзия" до Международната космическа станция на борда на кораба "Союз", ще трябва да заплатят 45-50 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Туристическият полет до МКС струва $50 млн. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dirddd@

А братята роми няма ли безплатно да се возят, и те са човек с права!!! Каква е тази дискриминация?!

Бе то милионите лесно ще ги дадат, ама кога ли ще ги огрее (и дали ще е приживе)? Щото като гледам - не са тръгнали всяка седмица да качват по един горе, а сигурно желаещите са стотици...

Веднага, щом НАСА скове нещо способно да кара хастронавти до космическата станция. А дотогава хамериканците са изкупили всички билети за "Союз".

Полетът до МКС е 50 милиона, а за обратно ще им искат по милиард.

Това американци и руснаци ще фалирате ако се намесим ние българите!Стига с този тъп туризъм!Дай цени за частна военна операция!Колко може да товари орбиталната консерва!Какви мерници предлагате!По колко неща може да се стреля отгоре!Екшън батка!Дай мишени и муниции и всичко ще се изсипе на орбита!Нов Клондайк!Богатите туристи да си стоят в хербария!Ново начало!Нови хора!Където и да стигнем пак ще бъдем същите алчни диви и изчекнати!

Armstrong е пъпчив ГЕРБ-ав надничар от младежкото ГЕРБ

убууто е, че ше мое да изпрантиме богатите у космоса. Чекай да сатне мода, да полетът и кат стане една авария......

... баси кефъ

И какво , човешките достижения на прозорливостта и ума- науката ще са зависми от човешките достижения в илюзийте и посредствеността - парите. Един търси техническата стойност на диаманта и милиони подобряват начина си на живот- лазер, рязане на стъкло. Други търсят ценовата стойност и я правят по- важна от всичко останало. Алъш-веришката оценка се оказва по- важна от техническата. Пари- идва от изпарения. Безмислено е трупане на злато ако не го ползваш с техническо предназначение. Сребро, мед , скъпоценни камъни. Те са нищо ако просто ги трупаш за да лъскат. Без знание са нищо. Общество , което не го разбира става цигания, диктатура, пиратско, имперско, робовладелско. Затова в света уж всичко е нард , а на практика идиотизмът и социалното напрежение все повече се надига. За да се овладее се отива или към диктатура или обществото се саморазпада.

Какъв голям принтер ще ми трябва!

3d!

Айде пак итартасскебап. Какъв Союз, каква МКС. Руснаците ще я гледат през крив телескоп вече. С корабль Союз - путьовка в Криме най-много.

Вземи си силната ръка и ходи да разхлабиш напрежението, че ми се струваш напрегнат. Ако руснаците не возиха хамериканците до МКС харлем шейкърите щяха да точат само лиги.

Пак ли са ви пуснали отпуск от 4ти км бе?

Абе, извинявай, къде се въдите такива идиоти, не мога да разбера. И какъв е секретът, само от ГМО, чалга и медийни промивки, не ми се вярва да е. Има нещо дето ми убягва.

Майка му цял живот блъскала на околовръстното, ти сега - питаш...

Започвам да спестявам!