17-11-2017 20-11-2018

Коментари

общество на разгонени нерези сме. Защо всички асистенти и роботи са млади жени в репродутивна възраст? Защо няма робот баба Айше или дядо Гюлай олицетворяващи мъдрост, опит, спокойствие? Защо няма млад мъж робот Гюлен, който копа канали и носи куфари?

ЖЕРТВА НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ...... ЛГЛЕДАМ ГО ТО НИ НА ЖЕНА НИ НА МЪЖ ПРИЛИЧА ПЪЛНО ИЗЧАДИЕ ДЕКА СА МУ ФЕСА И ЧАЛМАТА.... Л

А що няма фередже

овлажнява ли около дупката този "хуманоид"?

Турска русалка.

тия ще са версия 2 и версия 3, когато свикнем и мине зарибяването.

Защо са му на хуманоидния робот цици?

Абе какъв "хуманоид"?! Това е виртуалка.

фередже ?

с маски вече - глобално ;).

Ужас.... абе хора... вижте е на видео.... ако това се появи във филм, то той ще е хард хорър. Турция, правителствена субсидия... хуманоди..... хахахаха..... трябваше да е облечена като пингвин, не като европейска дама.

Надникнах в инстаграма. Еми извратени са турците и тва е. Тоя "хуманоид" прилича на майкъл джексън 4 години преди кончината му. Може ли такава гавра? Това сега "хуманоид" за Европа ли е или за анадолските културни манафие е?!

Хахахахаха ! Турците наистина са смешни хорица. Как може така брутално да се излагат. Този "робот" е поне 20 години след конкуренцията. Вижте я на видео ханъмата, но внимавайте да не си изплашите. Робота е като правен в час по трудово през 1995 година.

Викаш българските роботи са по хубави

ВЕРНО БЕ....... ТОВА НЕ Е ХУМАНОИД ТОВА Е АНАДОЛОАНАЛОИД......НОСИ ЛИ НА БОЙ ОТИ ТАМ ТОВА СИ Е НОРМАЛНА ПРАКТИКА!? ЦИТИРА ЛИ СТРОФИ ОТ КОРАНА И ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ....ЩЕ РАЗКАЗВА ЛИ МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА "КЪРВАВОТО величие на османоислямският фашистки халифат.... И УБИЙСТВЕНИЯТ И КАТАСТРОФАЛЕН ПРИНОС ЗА СВЕТА.. СЛЕД НАЙ-ВЕЛИКОТО "ТУРСКО" ИНЖИНЕРНО ОТКРИТИЕ ДЮНЕР-ГРИЛЛ ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ГРЪЦКИ ГРИЛ ГИРОС КОЙТО ОТ ХОРИЗОНТАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ Е ПОСТАВЕН ВЕРТИКАЛНО.... ТОВА СИ Е ИСТИНСКИ ПРОГРЕС И ИНЖИНЕРНО ПОСТИЖЕНИЕ..

А филмът п.о.р.н.о ли ще е? То за друг няма интелект, нито пък говор. Само картина и друг/а ще озвучава.

"естетичните стандарти на турския народ" ... Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха ... Мустака само липсва! ...

К'во сега, в дилема ли си?

От кръста нагоре-руслка, от кръста надолу-мъж. Това е турска или анадолска русалка.

Интересното е, че има 2 анyса :)))))

ЧАЛМА, ТУРСКА ЛИРА И ФЕС.....

Хуманоид хубаво.. ама този скин за Viz Studio защо го пробутват за Робот :) .. и някак си , като за техническо постижение се говори .. :) а не като за прецедент .. целящ шум ..

статията е генерирана от изкуствен интелект , обучен от човек с биполярно разстройство

има ли?