17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще има да падат глави на кадиите ....

А, кой съд ще осъди Уикипедия за манипулация на невежите, допускайки само едно мнение по множество спорни въпроси.

Не се наврешя ей.

Не си нормален, ей.

Не се наврещя ей.

Пълна откачалка.

Слава богу - в Уикипедия е пълна с турски небивалици за велико-турската цивилизация! Тия имат по-фалшива и измислена история и от руснаците и гърците, румънците и дори от македонците!

Местя го.

В Уикипедия основният въпрос е, има ли интерес да се манипулира за темата. Търсиш там НРБ и поглеждаш началото на съдържанието. Само това е достатъчно да разбереш, че е пълна манипулация.

кой определя какво е "свобода на словото"? и кой има правото да решава дали дадена държава спазва тея измислени "свободи" или не? и защо независима държава не може да решава дали да забрани някой си сайт в интернет или не?

Ако чакаш някой да ти определи кое е свобода съвсем си я загазил айнщайне. Никога няма да разбереш смисъла на думата свобода, не че е учудващо щом на тия години не си го разбрал.

аве умник ти изобщо разбра ли какво пиша? аз не чакам никой да ми определи ама има разни такива всезнайковци като теб, които се опитват насила да ми натрапят техните "свободи" та затова питам, кой решава кое е "свобода" и кое не?

Както казах не се очаква да развиеш способността да разбереш. Ей го пак искаш някой да "решава" кое е свобода. Безнадеждно е, спри да опитваш.

Споко, скоро няма да има нужда от държавни разрешения, за да има човек Интернет. Първите спътници от плеядата от 12,000, вече са в орбита.

Интернет през сателит има отдавна . Каква е разликата сега ?

Ще идва на конкуретна цена, това е разликата.

изопщо има ли свобода в Турция

Повече отколкото в Бай-Бокова България !

Отде ви изравят бе.

Как се замазват очите на слепите с такива измислени дела и решения, че виждате ли "аджеба", в Турция правовата системата не зависи от джуджето Таип. Разликата между независим съд и турски независим е съд, а като между стол и електрически стол. Москва слезам не верит!