Турция ще има собствен стелт самолет

Южната ни съседка вече има свои собствени танк, хеликоптер и разузнавателен сателит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците се въоражават, въоражават, стимулират си икономиката както Хитлер през 30те години, но накрая ще трябва да изпуснат малко балона чрез една война. Да ни пази Господ, че друг няма кой...

Фюзелаж Ф35, двигатели Ролс-Ройс и т.н., иначе самолета турски.

Не виждам причина да воюват с нас. При нас няма птерол, газ или други смислени богадства. Ако някой очаква, че утруците ще дойдат да орат ниви и садят градини с дървета, е няма да стане.

Имат си кюрди за оправяне.

Реджеп Таип Ердоган обяви, че страната му ще постигне военна независимост до 2023 година - този факт дале не означава, че дотогава една военна организцация няма да съществува!? Питам за един приятел!

Хм, причина може да е всичко. Примерно, скандал за корупция и евентуално сваляне на Ердоган. Турските тайни служби организират един атентат срещу българи мохамедани в Кърджали и още някоя друга провокация. И ето ти я турската армия идва да помага на братята, рейтинга на Ердо е на върха и всички го обичат... Много лесно може да ни подпалят чергата имайки предвид, че нямаме никаква защита.

Ще имат самолет стелт, но не и самолетоносач стелт, като рашенския Адмирал Кузя, който така одимява, че с дни не се вижда откъдето е минал, а самия Кузя е абсолютно невидим и за очи, за радари, за сателити.....даже и извънземните не могат го намери

той в дока, кво да му гледаш.

....точно за земята ще дойдат, турците те са вече 80 милиона и им трябва земя която да обработват, защото в анадола са само каманаци за разлика от нас турците орат сеят и дървета садят и градинарство имат работят хората, ние имаме земя но комунизма ни проми мозъците, научи ни да мразим земята и да чакаме на готово, това е положението!

Aми БРАВО на комшийте! Да се учим от тях! ... или да купуваме? Ама ние пък пуснахме нова ТОЛ система!!! ... май? ...

Чета по долу супер тъпотии, че Турция ще воюва с нас !!! За какво ве, рапон кривоглед ?!?!? Комунистите втълпява това десетилетия наред, че ще ни напада, а СССР ни пази и затова му давахме всичко без пари !!! Вече 30г няма СССР, ама Турция една педа земя не ни е взела, и не само че не ни е нападнала, ами ни пази и небето. Преди години имаше допитване и най-много българите ги е страх от Русия и както виждаме, Раша си изколи 'братята" от СССР и ОНД, докато Турция ни е един от най-добрите приятели, не само на балканите, ами в европа и света !!!

От баклава на самолет. Трудничко за тия примитиви.

имаме ефки едноднефки

споко, с 8 Ф16 ще респектираме всички

snimka@

Будала хвърчило :D

За по-простите: само преди 30 години, в началото на куфарната търговия Турция беше много изгоден пазар за стругарски ножове, свредла, електроди и други елементарни консумативи за машиностроенето, купуваха стари дрехи и други вещи втора употреба от куфарните търговци защото страната беше достатъчно изостанала и липсваха промишлени стоки. Но гениалната им икономическа политика победи - първо смачка политико-икономическите джуджета на България Желю Желев, Филип Димитров и компания, които първо продадоха българския пазар за селскостопански стоки. След това нашите джуджета продадоха и пазара за промишлени стоки, с което се върнахме със 75 години назад към днешна дата и продължаваме да изоставаме. А Турция уверено върви напред защото е управлявана от грамотни и образовани политици за разлика от нашите недомаслени доморасли имитации на политици. Всеки сам може да си отговори какво ни чака!

Що ве, рапон.....ако бяха 10 СУ-та или МиГ, щяхме да сме по респекриращи ли ??

Въпросът не е в кюрдите а в .... ГАЗА, който е под тях. Най-голямото находище за средиземноморския регион. ФАКТ. Това е проблема, не самите кюрди. А те искат да се облажат от това богатство, което е нормално.

Това е самата истина и много ме заболя да я прочета.

Виждам F22 с полумесец ;) Малко като "турските ракетни комплекси". Разработили са, но си купуват от Русия.

Направо да се редим на опашката за турски аероплани, сигурно ще са няколко пъти по-евтини от Ф16. Пак ще са произведени в страна от НАТО, при това с директна граница. :)

Викаш путкин съвсем няма къде да си продава самолетите таралясници. Значи ще си купуваме от Турция изтребители 5-поколение. То мурзилките още 4-то нямат съвсем. :)

Който сътрудничи със Запада прогресира, който се мотае около Педерусия тъне в мизерия.

Те за това си купуват С400, да си пробват на хвърчилките стелт технологията. Ама самолетчето ще струва бая лири, пък една ракетка по модерна иииии

Карбонът някакъв нов елемент ли е?

Не виждам някъде да е казал такова нещо! Явно четеш "между редовете", рисуваш си го и после правиш съчинения по картинка, просто за да завъртиш темата в друга посока. Нещо съвсем различно от това, за което се отнася коментара. На това му се казва тролене!

И ние някога произвеждахме нелоши неща и износ имаше.

Ще има , ама от стиропор. Те руснаците и китайците вече 40 години се опитват да догонят САЩ и все още безуспешно

продаваха се промищлени изделия в Турция, не защото там нямаше, а защото нащите бяха много евтини, соц. работа, куче влачи диря няма. Подобен пазар имаше и в Гърция де, ама кои да си спомня.

и износът не е лош

да, прави се от сода бикарбонат, а не от пудра захар както си мислят накои

Нещо не схванах. Двигател на Eurofighter поставен в F-22 Raptor. Голямо мислене е било на чертожната дъска, няма що.

ей,шушомиго - мушморок такъв.От 130 кила кви пръжки ще напраа от тебека

Когато някой, именувал се неоснователно БЪЛГАРИН, няма собствено аз и пише само това, за което са го инструктирали кварталните пияници от НПО-то, тогава, както казва мъдрия български народ -ни в клин, ни в ръкав, прави такива, меко казано, неуместни коментари. Изглежда и да си прост се иска талант.

Ох оф ох. Качествен и надежден като Финлукс... Дистрибутори за БГ - ЗОРА.

Наскоро един колега от Турция спомена че турски танк наистина има, но пък няма двигател за този танк... Та същото ще е май и със стела самолета - ще има самолет, но няма да има стект технология

сърбите го свалиха такъв "невидим" с обикновена артилерия ама той амуджата Ердоган да внимава с бай Тръмп че ще има кон боб яде ли и турчин в дьамия пърди ли ...

Колкото и да си подиграваме на турците те правят от игла до самолет.Колко световни компании сглабовят автомобилите си там.Единственото което тази страна не прави са кучешки храни.90 % от ментетата на маркови дрехи по моловете са произведени в южната ни съседка Турция.При това всичко е доста по-качествено от китайските боклуци.Това е действтелността за съжаление.Едно време наводнявахме свет с електро и мотокари , сега правим клечки за зъби.

Само като му видя физиономията на Petrovito и не трябва да го обиждам повече

Свалиха го като пуцаха на поразия , с голяма доза късмет!! Да не мислиш,че са го видели.

Имат пари, за това си позволяват да правят хибрид между двата най-скъпи самолети - Раптор и Юрофайтър. На практика събират най-добрият двигател с най-добрата форма. Обаче се мисля, как ще реагират и Европа и САЩ. Този хибрид все едно казва на американците "Страхотен самолет имате, но двигателите му не струват". И обратното към Ролс Ройс - правите чудесни двигатели, но формата на самолета е много зле. Как и от двете страни ще се съгласят да се прави таква мешавица?!

ахахаха ама днес дира цял ден ни пуска партенки...партенка след партенка

Само да попитам - някой вярва ли на тези глупости?!? Те един танк го мъдрят от 20 години и миналата година немците, като им отказаха двигателя и проекта пак отиде на трупчета, та сега пето поколение ще създават. За справка руснаците, които имат къде по-развита технология са все още на ниво прототип със Су-57. Ползвайте ги тези глави!

1 самолет И не е невидим, а е с намалена отразяваща повърхност. А им блокираха държавата само за 24 часа. А те успяха да свалят един самолет! Да повторим: 1 ...това е точно два пъти по-малко от 2 самолета ;)

Як рендер

Ами ползват ги хората. Държат си ушанките на тях

На турците им ще да се равняват с големите държави, но до сега само по брой на населението го докарват. Ако не беше Запада да инвестира в тях и ластик за гащите си нямаше да могат да произвеждат. Произвеждат бойни машини за пехотата "Пантер", "Кобра"...Тези, които използваха в Сирия не впечатлиха с нищо, дадоха много жертви . Правят ударни хеликоптери, но пък не са бронирани, нищо особено. И танкове имат, но още не съм ги видял, не бих се учудил да са бледо копие на оригиналните. Сега и за самолета съм твърде скептичен.

Този започна да дрънка тъпотии като руснака.

Те и ушанките имат собствен стелт самолет. Толкова е невидим, че никой още не го е виждал. Същото е и при фаиците, нали все пак са дружки с колхозниците....

такъв ставаш...