Twitter обвини Илон Мъск в нарушаване на договори за конфиденциалност

Милиардерът заяви, че трябва да знае точния дял на ботовете или фалшивите акаунти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля да го купя,заради монополното му положение на пазара.След което имам стратегия са го развия ,като съчетая изкуствения интелект с медицинското обслужване на цялото земно кълбо от лекари роботи.

Дебели и крупни специалисти в САЩ казват, че туитър не струва повече от 4 млрд и то с уговорки. джак е причината за този срив и сега не щат да си го признаят. джак е готов и свирка да извърти на Доналд, но не би... късно е либе за китка. туитър ще последва съдбата на фейс-метата.

4 милиарда? Това нищо не е за глобална компания, която всеки е чувал. То има български компании по над милиард, какви 4 милиарда..

Да манипулираш цената на криптовалутите едно. Там няма регулации, но като почнеш да манипулираш реални активи може да те подгони някоя комисия. Скоро очаквам Муск да настъпи мачето по опашката и да го викнат на червеният килим. Не че нещо ще му направят. Просто ще му кажат или слушкаш каквото ти кажем или те погваме. Преди време нещо подобно се случи на Зукърбърг. Сега е по-нисък от тревата. Та и на Мъск ще му скроят шапка.

Ганьо много ги разбира работите.