Twitter обяви големи промени в начина си на работа

Платформата пуска платени публикации, второто нововъведение е създаването на групи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете промени са последни и се наричат Телеграм и Сигнал. Либерастфашисткият дегенерат Дорси се взе за дедо Господ.

и Twitter се натиска да монетаризира цензурирането, подобно на ФБ и гуглето ;) разбираемо щение ;)

голяма промяна е след 1 година да прекрати съществуването си!?

туирър е бита карта вече!

без малко да забравя да спомена... винаги е било така... още от началото. от големия взрив! : ако си оФца и следваш господаря си, трябва да се даваш да те стрижат! или ваксинират срещу номерирания от тех ковид.. "създателят" на туитъра е адски противно, тъпо и въшливо копеле. :-)))

Е тази новина означава само едно: Туитър започва да предлага контент за възрастни, но от висок клас: Кардашана, смахнатата Майли (е тя контента за възрастни си го предлага гратис де ама айде), "сестрите/братята" Уйлямс и т.н.

а колко по- добре щеше да е, ако тоя изхлузеняк, "създателят" на туитъра започне да се къпе поне веднъж в месеца и да се напръска със спрей против въшки, ако това не е в разрез с вижданията му за запазването на животните.. :-)))

Тъй, тъй-то убаво, ама кой шъ копа картофите?!

всичко може. Може да имаш нужда от здравословна рецепта, от важна информация, от това да видиш какво мислят други когато ти е трудно....

бееееее . Уфсъ следваща нещо си.

тия си мислат, че целия свет си е изгубил умът. в сащ да, там това се очаква, ама да ПЛАЩАМ за прикъзки във нетът?

Няма да е лошо да платиш за няколко урока по български език, граматика и правопис..

Twitter обяви две големи промени в начина си на работа. Първата е, че потребителите ще могат да печелят пари от публикациите си, като взимат такси от своите последователи. Аха-ха-хаххххх! Ела да хванеш за таксата! Да, да... е ка па няма да плащам на някого, за да го следвам в една виртуална клоака... Тия съвсем изтрещяха. Всъщност когато Господ тръгне да се отказва от някого това е първото наказание, през което го изправя - взема му ума.

Що не си четеш тъпата библия и не спреш да пишеш глупости по теми, от които нищо не разбираш.. Очевидно платеното съдържание ще бъде основно порнографско - явно се усетиха, че ги ползват масово за рекламиране на onlyfans акаунти, а така те ще прибират комисионни.

Ще си намерят друго място да си рекламират. Идеята на тези потребители е да прибират едни пари, не да дават. Телеграм няма ли да свърши работа? ТикТок е създаден да обхване дебилите, които не са в Инстаграм. А туитър за останалите дебили.

ахахах, удавници, с тая цензура кой луд ще плати за съдържание? Планктон дебилизиран.

Ооанджевия, колко пари изпусна... :)))))

ми не е. може да има група следовници на тръмп и без да туитва.