Коментари - Twitter търси кой е виновен за теча на програмния код на социалната мрежа | IT.dir.bg
назад

Twitter търси кой е виновен за теча на програмния код на социалната мрежа

Едно от основните опасенията на технологичния гигант, че кодът все още може да съдържа неидентифицирани слабости, които хакерите могат да използват

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Twitter търси кой е виновен за теча на програмния код на социалната мрежа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се държат така със служителите си, не трябва да се изненадват от отрицателната ангажираност и такива признаци на "признателност" . Не че трябва да се промотират такива умишлени престъпления (защото това си е такова), но ако методите на Мъск работят в заводи сглобяващи коли - в ИТ сектора определено имат обратен ефект . А дали ще го хванат - ако е имал достъп до целия код (както изглежда), би трябвало да има достатъчно акъл за да успее да си покрие читаво следите.

Se taia

Явно нямаш идея как работи гит. Няма такова нещо като "прикриване на следите". Има системен лог, който не може да се променя от никой и тое е за точно такива случаи.

ми как да се държат с многополовите лакеи на демократите, които се помислиха за богове? разбира се, че ще ги изритат като мръсни кучета, никой не иска цензура

Затвореният код е цензура. Ето вече няма цензура - кодът е достъпен.

Няма нужда да е служител. Когато в такава сфера, която е цел на почти всеки хакер намалиш защитата, забавиш пачовете на уязвимостите и т.н. резултатът няма как да е друг. Всяка подобна система е в борба на живот и смърт всеки ден и дори леко отпускане може да доведе до пробив.

Това е source code, не са някакви данни налични online та забавяне в patching procedures да доведе до достъп до тях. Спри да приказваш колкото да се правиш на умен.

Стадото трябва да бъде уплашено за да бъде лесно управлявано. Който се е набълбукал във твитери, фб и подобни кочини , значи е част от стадото.

като си тръгнал - кока кола да си даде пълната рецепта, демокрация е нали, няма скрито покрито