Коментари - Русия ще командва от дирижабли? | IT.dir.bg
назад

Русия ще командва от дирижабли?

Русия смята да се завърне към традиционните от началото на миналия век дирижабли. Но с каква цел?

Обратно в новината

Коментари - Русия ще командва от дирижабли? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе, сини амбразурчици! Хората ви казват че и Lockheed Martin ще прави подобна система. Първият излязъл от производство трябва да е готов през 2018, тоест догодина. Статията е в dir.bg от Ноември 2015, какъв ви е проблема точно? Даже двете машини има сходен дизайн - руската и американската. Американската изглежда да е е по-голяма. Що трябваше да изцвърчите толкова цвърчене за Буран (никаква вързка) пак за приборите в кухнята и за ресурсите опряхме накрая....

БРЦК

Ей, много експерти са се навъдили тука бре. Разбират много от военно руско дело. Ако е толкова зле идеята - що и американците имат подобен прототип който ЩЕ правят? И между другото - дирижабъла може да бъде самолетоносач и да носи доста самолети и хеликоптери които да излитат от него! Нещо като кериърите от старкрафт.

Препратка към книгата-трилогия "Небесните господари"

КИРОВ РИПОРТИНГ

Това с транспорта в далечните разстояния е много добро, но ако е вярно това за военните цели - е адски тъпо

Яко:)

Сега дирижабли, после балони и накрая метли. Руския военен и инженерен "гений" не знае граници - без аналог в света. Сделано в РФ - преведено на нормален език означава издялано с тесла в РФ. И всички русофили и комунисти да се огледат в къщи и по себе си дали имат нещо "издялано в РФ" или всичко което имат е или китайско или европейско или японско, южно корейско и так далее.

Всичко руско е зделано като с тесла.

Докат краварската тор все се взривява като Челинджър и Колумбия, или ако не се взривява си е ситински боклук като Ф-35 който след 30 години още не може да лети...Или като краварската тор Земволт за десет милиарда долара, който едва не потъна в Панамския канал, та го спасяваше туземна гребна лодка:)

Я малко се успокои и недей само за тор да си мечтаеш - инцидентите със совалките са след 135 изпълнени полета. Вашето плашило Буркан колко изпълни? 1?

За всички русофили, гледайте в тубата: Медаль за город Вашингтон. Клипа е много реалистично направен и има сниман един такъв дирижабъл.

Цитат: Феновете на играта Red Alert 2 обаче ще останат разочаровани - руските дирижабли няма да се наричат "Киров" и няма да се ползват като бомбардировачи....Абе не е точно така, има планове на дирижабли ракетоносци, въоръжени с крилати ракети и способни на това което нито един бомбардировач не може, да патрулират над Северния полюс на границата с територията на Краваристан и то със седмици и месеци...>Да, един такъв дирижабъл е бавен и поради големината си е огромна мишена, истина е! Но като се има в предви, че те ще бъдат използвани като ракетна платформа, на която е отредено да живее минути по време на война, само докато изстрелят всичките си ракети, те ще са полезни и напълно ефективни във военно и икониомическо отношение заместители на бомбардировачите ракетоносци.

Теб съм те признал. Расеййските тъпаци и лайно да кажат, че ще използват за нещо, ти непременно ще намериш да кажеш нещо хубаво за това. Не се мъчи, а ни образовай за безаналоговите куршуми с изместен център на тежесттта. Нарочно написах думата с три Т, защото разбрах, че центъра бил много изместен и много тежък.

Да слушам почуения от насрани Кончити като теб >>> европедала..Абе я мри в кофите:) Олигофрен който не знае какво значи куршум с изместен център, е служил само в кеча при мангалите..А там събираха се неграмотни говна като тебе:) Нали така?:)

Одобрявам, понеже съм фен на стиймпънка, но иначе идеята е абсурдна - и американската и руската... Всъщност ако имах пари бих се занимавал единствено и само с акумулатори. Кой разбрал - разбрал. :)

Обект с такива размери е лесна мишена.цивилно приложение-да.

БРЦК

Самолетоносачите на американците и те са лесна мишена. Нали? Ама имат над 10 бройки. Нали? Китайците и те имат 2, Руснаците и те. Едва ли разбираш повече от руските военни, та си трай ,че да не се излагаш. И американците имат проект за подобен дирижабъл на Локхиид Мартин. Отново с военно приложение!

Самолетоносачите не са чак толкова лесна мишена, когато са съпроводени от многобройни помощни кораби и са защитавани от Aegis Combat System.

мизерните си "статии" :)))

Те и NORAD използват май дирижабли за откриване и разпознаване на нисколетящи ракети които копират терена и са малки! Така се бях осведомил ома отдавна! А иначе нашите алкохолизирани братушки като си нямат Глобъл хоук-ве и няма и да имат в близко и далечно бъдеще ЩЕ разработват пак нещо ,,безаналогово !

аналогово? Дирижабъл в ерата на космическите апарати и сателитни системи?

Не е нужно да са Киров, може да са Путин и да носят крилати ракети. В Русия по традиция военното приложение е водещо, а гражданското за прикритие. Как пък за 400 години реформи при всичките им природни богатства тези не станаха нормална страна.

кое им е ненормалното?? .Само не ми казвай като радиоточка за пример остатъците от третополовите държави -гета на запад.

кое им е нормалното? Ресурси като за целия свят, БВП като на Италия.

Airbus започва тестове за въздушно такси. На острова правят законови промени, за да разрешат автономни автомобили. Русия ЩЯЛА била да мисли да използва цепелини. Щото били по-безопасни от едновремешните ... МУАХАХХАХАХА

Чакай , да видиш догодина и колелото ще открият за пехотинците вместо да ходят пеша.

Това трябва да е някаква шега, нали?

Още една новина в бъдеще време.и то за втори път се пуска.неприятно някак си.да го направят и да го пуснат.

небесни подводници...

Веднага се сещам за : Kirov Reporting! Kirov Reporting! Building! Konstruction Konplete! Kirov Reporting!Kirov Reporting! Unit Ready! Kirov Reporting!Kirov Reporting!...

То има и фантастични романи, където дирижаблите са "Небесни господари", така се казва и първата книга от подобна поредица, не помня автора. Романа е постапокалиптичен, като дирижаблите се захранват със слънчева енергия и имат автоматична лазерна защита, че да не ги взривяват туземците с горящи стрели.

БРЦК

Джон Броснан е авторът на поредицата. Много е хубава и интересна. Дирижаблите имат много предимства и руските военни не са идиоти. Само тука платените 'всезнайковци' разбират повече.

Oт известно време всички новини от Русия са в бъдещо време : ще командава дирижабли, ще строи самолетоносач , ще строи станция на луната ,ще ще ще........... а дано ама надали .В сегашно време тишина и тъмнина.

ама докато ще ,русия си въвежда всякакви технологи от военно пром.комплекс с които без напрежение и никакви усилия си взехо Крим, блокираха т.н.запас в бл.изтоки и Сирия и практически го ликвидираха и си взеха Арктита и северния морски път и всичко пред погледа на "супер технологичните САЩ", които пак не разбраха кога стана това и продължават да гледат сателитни снимки как става това от къде се взе.

Инвазията в Крим и Донбас не бе трудна за руската армия в слабата Украйна защото никой не очакваше от тях такъв вероломен акт макар в Грузия да показаха към какво се стреми Путин. Всичко това обаче си има цена и руския народ вече я плаща не че на Путин му пука. Почти всеки ден имам контакти с руснаци повярвай ми не са много щстливи. Арктика няма какво да се вземе тя е разделена с международни договори просто Путин няма пари да я разработва щото и там му спряха кранчето. Всичко е пари приятелю а те в Русия са все по малко.

да де ама гнома докара НАТО до границите си което не е било никога та как си мислиш,че може да свърши един конфликт с американците(което изобщо не е реалистично)?Гнома не е никакъв политик и за това само губи напоследък......всичко това можеше да стане по много по-лесен и дипломатичен начин но "требе" и акъл а от ченге да го искаш е глупост

Що па не? Слагат му ракети и пак е "бомбардировач" Феновете на играта Red Alert 2 обаче ще останат разочаровани - руските дирижабли няма да се наричат "Киров" и няма да се ползват като бомбардировачи.

хахахахахахахах

А в морския флот ще бъдат включени салове от камчатски бор.Евтини, с безплатна поддръжка. Те ще заменят харчещия много въглища самолетотрошач Кузнецов

снимката е изключително попадение!!! в светлината на снимките използвани от руското министерство на войната като доказателства: снимки от компютърни игри!!!

Мда, тотален издън. Сега никой не говори за разследването на ББС, доказало, че САЩ помагат на ислямистите да избягат от Рака, само защото руснаците се пробваха да подкрепят тази новина с менте снимка.

германия отива на избори. Не му омръзна на този Путин...