Коментари - Седем препоръки как да държим ЦРУ вън от нашия дом | IT.dir.bg
назад

Седем препоръки как да държим ЦРУ вън от нашия дом

Смартфоните, телевизорите и всичките ни любими електронни играчки умеят да шпионират. Това показват последните разкрития на Уикилийкс.

Обратно в новината

Коментари - Седем препоръки как да държим ЦРУ вън от нашия дом | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путлерастията стана фен на DW!

Само да те пипна-такъв фен ще ми станеш че свето че ти се развие-педерастин долен.Буахахахахаха

Ако някоя "Организация" реши да ви следи, то тя само за няколко часа ще ви намери цаката! Никакви пароли, VPN-и, жички в микровълновата или кондензатори няма да ви спасят! А ако сте някой "безинтересен", просто се наслаждавайте на живота си! Само вие си знаете, кои сте, и какви сте...

Както винаги в дир.бг НИЩО ПОЛЕЗНО по въпроса, затова малко ограмотяване на народонаселението: /privacytools.io/ - добавете си отпред ввв и четете. Също: МОНЕРО.

Dir-а не го ли бяхте публикували преди време?

Възнамерявам да си го преместя в другия крачол! Изобщо изтърках си крачолите от вашите тъпи статии!!!

е и какво ново ни казват. Като сложих лепенка на камерата на лаптопа жената се смя, НО не я махна. НИщо ново не ни казват, ако искаш да не те хванат просто заебаваш електрониката, също като атентаторът в истанбул и готово.

Ако си обикновен средностатистически тиквеник, изтрещял и решил да трепе хора, можеш да им се скриеш, да. Опитай да се скриеш ако си малка фирма и притежаваш технологии които и в щатите нямат, на слука с това. Не могат да ти откраднат каквото не искаш да ти бъде откраднато разбира се, но търговската ти кореспонденция е изцяло на тяхно разположение просто защото не си единственият участник в нея.

Във времето на социализма имаше само кабелни телефони...и те разбира се се подслушваха /ЦРУ на Колумб ли се прави,да не открива Америка в подслушването?/Тогава като подозирах че ме подслушват включвах за момент двете кабелчета от телефонната розетка към зареден до 300 волта кондензатор...!!!Сега предлагам да последваме опита на братята сърби в борбата с американката /или руска/хидра - почти във всяко семейство има стара неизползвана микровълнова фурна.Една жичка вмъкната във фурната през затворената врата /за да не ни облъчва/ и другия край на жичката в жилото на коаксиалния кабел от кабеларката.След това "старт" на микровълновката САМО ЗА 5 СЕКУНДИ и ЦРУ вече няма да опита да ни слухти със смарт телевизора!

А мобилния телефона как ще го мориш? И/или wifi мрежата на съседа дето не е към твоя кабелен оператор?

Това vault 7 изтече преди повече от месец бе, месеци да не са. Архивирал съм го - и дотам, само това ми липсва да почна да копая. За повечето хора не ЦРУ са проблемът, те предполагам се интересуват от неколцина в БГ (което не е малка работа, ако има нещо в манталитета на американските служби то е адета им да препъват конкуренцията когато им изнася вместо само да се стремят да тичат по-бързо от нея). Тукашните власти и руската агентура (която контролира чрез БГ "бизнесмени" всички комуникации) имат достъп до всичко и без да внедряват каквото и да е по телевизорите на хората.

. . . . че описаната хакерска стратегия е насочена преди всичко към оперативните системи на уредите, а не към програмите . . . . Operating System (OS) - операционна система.

Аз съм супер важен и ЦРУ, КГБ, Мосад, МИТ, МИ6 и всички останали служби се бият да ми подслушват компютъра и телефона. Ахахахаха... колко съм важен, чак параноя ме гони!

Ти ако не си важен и не ти пука как да е, проблемът е, че неколцината дето са важни могат да бъдат неутрализирани от враговете си (не непременно ЦРУ разбира се).

Спиртосан, добре че сам осъзнаваш какво нищожество си, и че никой не се интересува от теб. От друга страна можеш да не се притесняваш! ЦРУ надали следи наи- нисшите си марионетки като теб - соросоидите. Вие сте безмозъчни машинки за копи - пейст на опопрни точки и сте напълно безвредни, понеже нищо не можете да направите сами!

Всъщност се подигравам на такива като теб, но си нямаш акълец да го разбереш! :)))))

Не дръжте важните данни на компютъра си!!! Копирайте ги или по- добре ги преместете ако не ги ползвате на преносим диск! Може и никакво ЦРУ да не ви подслуша, но ако ви перне прекодиращ вирус, или ако ви се скапе редовният хард - това може да ви спести много загуби и ядове!!! (Преносимият диск ако се ползва само за това трупа малко наработка и вероятността за дефект от изразходен ресурс е много по- ниска. След 3-тата година ползване на вярвайте особено силно на харддиска на машината си.)

Параноята не прощава...

Бе параноя си е само ако не решат да те погнат тебе! Инак ако си такъв фен на SMART нещата може някой ден да осъмнеш с продадена не само къща, кла и прочие ми може и тебе да са те продали некаде! Просто е необходимо да те нарочат и ше видиш от де изгрява параноята!

и от къде се отделя адреналина...

Нещастен си човече, другите са ти виновни. Срамно е, че си такъв, вземи се в ръце и си оправи живота. Нито американците, нито руснаците да ти виновни, така ще се докараш да пиеш американските лекарства.

това да го обясняват на живеещите като роби на службите, банките и кредните си карти - бавно развиващите тежащи средно 120 кг.приличащи но полуидиоти със запушени кръвоносни съдове и диабет средностат.американогетаци,които имат развити две мозъчни гънки : едната да плющяаг ГМО боклук, другата да ходят то тоалетната чиния.Не дай боже да им спрат овърдрафта /както е при 65 % от тях/ и всички в купом под моста да благоденстват.Там вече никой няма да ги следи и подслушва.

Не е сигурно дали и под моста няма да ги следят! Инак за другото съм съгласен!

Иха, колко си образован и светнат. Сигурно и от еднополова любов разбираш доста. А в Дир ще намериш перфектна аудитория, пред която да споделиш аналните си преживявания.

Само да те пипна-така че те образовам че свето че ти се развие-педерастин долен.Буахахахахаха