Коментари - Ubisoft пуска две култови игри за 0.00 лева | IT.dir.bg
назад

Ubisoft пуска две култови игри за 0.00 лева

Пиратската сага Assassin’s Creed IV: Black Flag и стратегията World in Conflict ще могат да се свалят безплатно то сайта на Ubisoft.

Обратно в новината

Коментари - Ubisoft пуска две култови игри за 0.00 лева | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжа и измама. Малко на комунистическа работа намирисва тука. Ела регистрирай се свали някаква си програмка, след това ми дай гугъл акаунта ти и си плати 15 афро да поиграеш малко. Що не си * мамата? А?

Хапчетата.

Няма хапчета срещу простотия.

Миналия месец така си свалих StarCraft II, който имам желание да пробвам от много време. И аз не играя усилено игри, но това една класика, с чието развитие имах желание да се запозная.

Много хубаво, аз не играя игри, но някои ще се зарадват.

Еее, разгеле да чуя от един нормално мнение, вместо масата малоумни комплексари, които държат да изпъкнат как те лично не играели игри и от тях се затъпявало, били пълна загуба на време и т.н., а всички, които обичат, били загубеняци. Такива явно нямат други постижения, освен че не са геймъри. Навремето почнах покрай игрите да се занимавам с компютри и сега това и работя - игрите ми дадоха в ръцете професия, която едновременно обичам и с която доста успешно си изкарвам хляба - това по повод онова несретно съсловие, което описах по-горе. Сега вече играя далеч по-рядко, но с удоволствие сядам да разцъкам някоя читава игричка. Така че - добра новина наистина, дори за онези от нас, които вече имаме възможност да си купуваме игрите и си ги нареждаме като книгите в библиотеката.