Учени: Да затъмним небето, за да избегнем глобалното затопляне

От Масачузетския технологичен институт предлагат в небето да се пръскат специални аерозоли

Обратно в новината

Коментари - Учени: Да затъмним небето, за да избегнем глобалното затопляне | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признаха си копелетата най-накрая. Явно не могат повече да скриват тровенето и да дрънкат глупости, че било конспирация или теория на куроспирацията.

Ако сериозно започнем да се заиграваме с предизвикана промяна на климата, нещата, със сигурност, ще излязат от контрол... Още през 50-те и 6-те години на миналия век, както Америка, така и Русия са правили опити и са осъществявали проекти свързани с т.нар., контролирано въздействие върху климата. Къде успешни, а къде, в повечето случаи, неуспешни, тези опити са прекратени, поради простата причина, че става ясно едно: от един определен момент нататък, нещата винаги стават неконтролируеми. Освен това, се оказва, че глобално, Климатът е като "скачени съдове" - ако пипнеш на едно място, се появяват аномалии на друго... Изводът е ясен.

По икономично затъмнението може да се получи от няколко (десетки) наземни ядрени взрива.

Матрицата, Шотландски боец... В много филми имаше затъмнение предизвикано нарочно от човека... Ще се случи щото те вече използват аерозолите във въздуха...

Koй се страхува от слънцето ? На Хеопсовата пирамида е показано как слънчевите лъчи завършват с ръчички, които хората така и растенията. Слънчевите лъчи променят честотата си и при определена честота ще активира останалата част / 95% / от мозъка на човека, което ще отключи нови невероятни способности. Това ще засегне само хората с добри сърца, защото тяхната собствена честота е по-висока. А кой се страхува от това сами може да се досетите. Няма религия и врели некипели, всичко е физика, взаимодействие на частиците.

Господа "платените УЧЕНИ" разиграват поредната глупост и арогантност. Никой от тези "умници" не споменава за промяната наклона на земната орбита - ПРЕЦЕСИЯТА И КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА????. И СЪОТВЕТНО "ВЕЛИКИТЕ ИМ УМОТВОРЕНИЯ" ДОВЕЖДАТ ДО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ХИМТРЕЙЛИТЕ ВЪРХУ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ!!!. В САЩ ИМАШЕ ГОЛЕМИ ВЪЛНЕНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ТЕЗИ КОКТЕЙЛИ ОТ САМОЛЕТИ В ЩАТ АЛАБАМА И МАСОВО ЗАБОЛЯВАНЕ ОТ АУТИЗЪМ ПРИ ДЕЦА И ПСИХИЧНИ ПРИ ВЪЗРАСТНИ - НО СЕ ПОКРИ. А И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ РЕГУЛИРА НАСЕЛЕНИЕТО - МИКРООРГАНИЗМИ, ХИМИКАЛИ, НАНО -ЧАСТИЦИ ОТ АЛУМИНЙ И.Т.Н. ПЕЧАЛБИ ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ГИГАНТИ И ТЕСТОВЕ СРЕЩУ НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ ХОРА.

Учителят ни е завещал Истината, първо на българите. Слънцето е сърцето на Христос, то ни дава живота, то ни свързва с Бог. Слънчевата светлина и топлина произтичат от Слънчеви същества, които са най-висшите в нашата система. Те са разумни и всичко, което правят е за добро. Те са нашите закрилници, връзката ни с Бог. Западните държави имат окултни ложи, които са от черната ложа. Те искат да спрат това, което идва. А идва пришествието на Христос. Учителят е казал, че ще настъпи затопляне. И това е Любовта Божия. Земята сега има наклонена ос, което е причинено от черната ложа, затова има зима и затова умовете на хората са изкривени. Но оста на земята се изправя и ще се изправи напълно. А това ще доведе до вечна пролет. Българи, поне вие не се лъжете от тези дяволи в човешки тела. Вижте, те се опитват да ни унищожат нацяло, мразят ни. Те служат на злото. Опитват се да спрат промяната. Слънцето ни лекува и енергийно, и телесно. Ако го няма, ще ни обсебят дяволите.

Като изключим хипотетичните същества, които споменаваш, общо взето за другото 100% грешиш! :) Наклона на земната ос не може да се причини нито от черна ложа, нито от каквато и да била. И всички хора на Земята да събереш, не могат да преместят земната ос! А когато земната ос се изправи, каквото и да значи за теб това, Слънцето пак ще огрява част от Земята повече, отколкото другите части. Пак ще има същите сезони, но ще са на друга част на планетата. И не на последно място, Слънцето е полезно, но в умерена степен. То лекува, но и убива. Постой лятото няколко часа на директно слънце и виж колко здрав/а ще си!

САААМО ПРОСТОТИИ............

Предлагат да се предотврати оспорването с още осиране аман от тъпоъгълници само назовали се учени

Аз предлагам да се отдалечим от Слънцето до където си трябва. А сега инженерите да го реализират ...

Промени в климата има от както промениха прецесията . Манипулации се извършени изкуствено върхо движението на северния магнитен полюс , това не съвпада с истинския северен полюс , но оказва въздействие върху положението му като го променя . Северния магнитният полюс се мести към Русия , затова отиваме по на юг и то доста бързо , малък пример за леснота от сайта : https://m.dir.bg/it/nauka/severniyat-magniten-polyus-na-zemyata-se-mesti-iznenadvashto-barzo-kam-rusiya Това е причината, а на глупостите на масоните , Ал Гор и Бил Гей'тs или не бил :-)

Що пишеш несвързано? Никой няма да те разбере...

АБСОЛЮТНО ТОЧЕН СТЕ!!!. ПРОМЕНЯТ ПРЕЦЕСИЯТА НА ЗЕМЯТА - ЪГЪЛА НА НАКЛОНА НА ЗЕМНАТА ОРБИТА С ЦЕЛ ЗАТОПЛЯНЕ СИБИРСКИТЕ ПОЛЕТА И ТЪРСЕНЕ И ИЗВЛИЧАНЕ НА ПЕТРОЛА ОТ ТАМ. ТОВА Е ПОД НАТИСКА НА "ФИЛАТРОПА "БИЛ ГЕЙТС , РОТШИЛДОВИ И СИЕ. ВТОРИЯТ ВАРИАНТ Е ОБИКНОВЕНО СЛЕД МАЛЪК ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД ДА ИДВА ПЕРИОД НА ЗАТОПЛЯНЕ, НО ЗА СЕГА МЪЛЧАТ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

Остава да обясниш как се променя прецесията...

Значи тезата е "Контролиране на ПОСТЪПВАЩАТА слънчева енергия". В тази насока на решаване на проблема аерозолите са едно от възможните решения.

По-безопасно решение е залесяване и затревяване. Защото растенията превръщат слънчевата енергия в биомаса, а асфалта - в топлина!

...ЧИ: би било добре и предполагам сравнително евтино да се разработи свръх лека и отразяваща нишка от която да се изработят огромни по площ рядко ,,изтъкани” покривала които да се носят от дронове на слънчеви батерии високо в атмосферата над нивото на облаците или по ниско според метео и гео условията. Тези покривала да се местят координирано в различни райони образувайки отразяващ слънчевите лъчи щит над Гренландия,Арктика,Антарктида,тундрата... Само трябва са се реши въпросът със обледеняването и конденза,НО.... аз съмо гении (((: не съм инжИнер...:)))

Нали това с пръскането уж беше теория на конспирацията,а? Отдавна се пръска драги ми антиконспиратори. И това дето го гледате в небето не са следи от самолети, нищо че така ви казват. А какви ще са последиците е абсолютни непредсказуемо, учените да не се морят да предсказват.

Тия много комикси са чели. В Snowpiercer с такъв експеримент бяха замразили планетата.

Нека издумка Елоустоун и всичко в главите на тизи учени ще притамнее и няма да има глобално затопляне.

Това ми напомни за филма "Матрицата", когато Морфей каза: -Не знаем със сигурност кой и кога е започнал войната, но знаем, чение сме затъмнили небето." Май някои учени гледат много филми? Интересно какво ще стане с флората и фауната, когато (не, че може да бъде направено) някой затъмни небето?

Чш, учЕните! Не е "глобално затопляне", а е "климатични промени", бе! По-доходоносно и го смениха. Ей, аман от импровизации `начи! Още нещо, ако ще го избягваме това затопляне, значи не се случва, значи това е нещо хипотетично и може би, едва ли не ще се случи, ама не е съвсем сигурно? К`во праимЕ с растенията като затъмним небето? И не само земните такива, а и водорасТлите. Питам си просто.

Удобно оправдани за да ни тровите с химикали за мозъчна деградация и ментални деформации, както и да ни заразявате с вируси а после да си пробутвате ваксините за щамове и глупости ... проклетници сатанизирани

Планетата ще се отърси от човечеството. Едни глупаци не могат да калкулират колко е голяма планетата и кое ще е по-лесно, да намалят раждаемостта до 2 деца или да изхарчат енергия да се борят срещу физиката. Тъпи учени има всякакви, не им се връзвайте.

Спокойно бе учените, природата си знае работата. Когато изригне Уелоустоун, няма да остане жив човек за да види ледниковият период.

Те не могат да предвидят времето за един месец напред, пък щели да изхвърлят аерозоли в атмосферата, за да си поиграят с глобалното затопляне... що не вземат да подишат "аерозола" зарин и да спестят мъките на планетата...

Няма ли да е по евтино и природосъобразно да спрем да използваме изкопаеми горива?

Навремето имаше едно рисувано филмче - "Умно село". Май "учените", които предлагат това не са го гледали.

поредната тъпотия от дипломирани идиоти. аерозолите ще намалят затоплянето от към слънцето, но и ще задържат отделянето на топлина от планетата. тоест ще усилят парниковия ефект от към индустрията ни. идеята е същата като тази, да предизвикаме охлаждане чрез атомни взривове и последвалото затъмнение след тях...

Някак се неусетно това, което смятахме за научна и не толкова научна фантастика преди десетина години, сега е факт. Ще затваряме с похлупаци градовете (за сега с аерозоли), хората - безполови (за сега свободно избираем предмет). Няма да се учудя, ако вече е създаден и "двестагодишния човек"

до тук виждам само опит за създаване на безсмъртния глупак - вечен работник, данъкоплатец, гласоподавател под пълен контрол - какво да учи, какво да гледа и слуша в медиите, какво да намира в мрежата, какво да работи, какво да харчи и какво да мисли. особено мисленето - ако мислиш различно си обявен за трол, ако действаш различно си терорист. добре дошли в Новия ред

Изкукали хора!

тия са агенти на топлофикация!!

Занчи преди 30 години голямата драма беше с озоновият слой. Тогава забраниха симаси аерозоли . Полсе се оказа че озоновата дупка има нормален цикличен характер и всички спряха да бучат . Сега ще пръскат с аерозоли. Абе все повече заповам да вярвам в теорите на конспирацията. Дали наистина Chemtrails не са истина

Ми хората ти говорят на базата на направените изследвания от досега проведените опити.

"Сега ще пръскат с аерозоли" Нали не мислиш, че ще пръскат с фреон?!?

Да не вземе най накрая Ким Чен Ун да се справи със глобалното затопляне?! Като изпрати без да иска някое торпедо към калдерата на Йелостоун!

Целта на тези аерозолни пръскания са .Контрол на времето над определни райони . На неподчиняващите се на евроатлантизма ще им се причинява суша наводнения итн..... Естествено ще ни го представят в добра опаковака. ИЗ-ОДИ

Тия са гледали Матрицата. Сериозно.

Точно щях нещо подобно да напиша :) Освен да почваме да си събираме партакешите и да тръгваме към Зион. Освен ако това не се е случвало вече няколко пъти, разбира се :)

Един Архитект знае.

Аерозолните операции по цялата планета са факт от няколко години.Явно мислят веч те да придобият официална публичност. Разобличителя

Досега си мислех че такива глупости се раждат само в главите на британските учени.

Това е все едно да отрежеш краката на кучето та да не бяга от къщи...

В "Матрицата" бяха затъмнили небето...и беше станало весело за човеците

И да лишим машините от естествения им източник на енергия - слънцето...

Предлагам да отворим вратите на всички хладилници, за да избегнем глобалното затопляне!

я, да не ме цакаш с топла бира!

Препишете пак така нескопосано някоя статия и всички психопати вярващи в теории на конспирациите , кемтрейлс, ил'минати , гушери и тнт пак ще се разпискат.

Психопатите са тези, които гледат в небето и не виждат.

Аз виждам много неща, уточни кое!!! Ако говориш за следите след самолетите, то дори и малко да разбираш от физика, ще знаеш какво е конденз. Хайде докажи, че освен него има и друго! Защото само от гледане, нищо няма да излезе. Общо взето само празни приказки. Но за да докажеш, ти трябва да летиш след самолета и да вземеш проби. Пожелавам ти успех!

Рано или късно ще се сетят и за "ядрената зима". Като се позатопли още малко ще предложат да се разменят ядрени удари и застудяването от "ядрената зима" ще компенсира затоплянето.

Първо напаст от змии, таралежи за да хванат змиите, после лисици да хваната таралежите и пак змии за да махант лисиците...

Болните мозъци най-накрая публично признаха за геоинженерство с аерозоли в небето. Нека същите малоумници обяснят пак публично с какво точно ни ръсят, къде отива цялата тази химия - почвата, водата и какви хора-мутанти се очаква да се получат вследствие на цялата тази безумна химична атака, свидетели на която сме хората в големите градове всеки слънчев ден, дори през ... ЗИМАТА!

Глобалното затопляне е започало преди 10 000години, с края на ледниковия период. От началото на индустриалната революция до днес, температурата се е покачила с един градус. Естествено, че човечеството влияе, но не толкова колкото се говори. По прогнози от седемдесетте сега слънчака, Варна и Бургас трябваше да са под морското равнище.

Очевидно темата Глобално затопляне е само претекст за други неща. Едно от тях са експериментите върху хората и природата с въпросните аерозоли, съдържащи наночастици от различни вещества. Ръсенето над градове, посевни площа и гори за мен е абсолютно целенасочено манипулиране не на климатата само, а на ЦЯЛАТА природа. Не е случаен фактът, че това се случва без оповестяване и без разрешение на държавни органи и обществото. Нека властта се заинтересува кой го прави у нас и как така на своя глава ни ръсят, без да питат?!?!?

Преди 10 хиляди години са плели чорапи от коноп на една до две куки за около 2 дена. Сега положението е гигантическо. Прогресията във всичко е геометрична

Малоумниците да спрат да ни ръсят с аерозоли, мам.ц.та им гну..а!

Е тре'а ги тестват някъде, все пак. Къде другаде ако не в "приятелски" държави, където с едно "конграчулейшънс", всичко възможно......

Прав си. Болните мозъци, начело във властта, допускат това да се случва у нас. Третират народа си като лабораторни мишки. Но Господ гледа!!!

Мда, явно са гледали Highlander II: The Quickening известен в България като Шотландски боец 2

Хора без работа като останат и започват глупости да мислят. Човекът не е фактор в затоплянето или охлаждането на планетата. Освен ако не развържат ръцете на некой луд за връзване учен.

Не на 5G!

Хората затъмниха небето, за да попречат на машините.

Един поглед върху спектъра на електромагнитните вълни показва съседството между късовълновите излъчвания и инфрачервените лъчи. В резултат, отделните мощни предаватели, а и безбройните не толкова мощни, действат като нагреватели на атмосферата, като резултатът е „Глобалното затопляне”. Безсмислено е да се хвърля вината за това явление върху парниковите газове. Обикновенната водна пара в атмосферата, без да се включват облаците, има 75% принос за парниковия ефект, без който земята ще изстине за часове и ще настъпи космически студ. Друг неблагоприятен ефект е, че „електромагнитната супа” в която се къпе съвременния човек, оказва пагубно влияние върху биополето на всяка отделна човешка клетка. Това води до изменения в нея, мутации, рак. Естествената водна пара причинява около 70% от парниковия ефект на Земята, като в това число не се включват облаците и ефектът от тях. Въглеродния двуокис - 9-26%. Метанът - 4-9%, озонът - 3-7%. Азотния окис - 2%. Под 1% - HFCs, PFCs, както и серния хексафлуорид. 21 тона въглероден двуокис годишно, отделя лос, живеещ в северните гори. Само в Норвегия има около 140 000 лосове.

Пич, това "съседство" е като това: Ти живееш в София, а съседът ти - в Пловдив. Виж хубаво какво стои в таблицата между КВ излъчванията и инфрачервените такива.

Нали нямаше Кемтрейлс?