17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им имам строшения кантар

Сега ше ме цакат млякото в космическото ми Лате!

Обикновено много се интересувам от космическата наука но в случая за какво ми е да знам колко е масата на една галактика какво реално има върху живота въобще

Божке каква трагедия ... На всичките ни неприятности и това да ни сполети ... Че се бега!

Сигурно е "еволюирала" от последното замерване! ... Няма к'во друго да е! ... ДейБа и сектантите!

Път... ЛИПСИ... Я да проверят чекмеджетата на баце!

Нивото ни на технологии и познания не позволяват все още да правим окончателни оценки! Но , науката се развива на принципа: Проба-Грешка Всъщност, това е интересното!

Абе много са даже окончателни глупостите в учебниците на детето! ... Отнема години докато ги затрият и ги заменят с други глупости!

Кога тези учени ще се научат да смятат?Изчислявят,изчисляват и все грешно....

Ех, да можех този Млечен път да го подквася...

Давай, аз ще донеса винцето!

Винце с кисело мляко? ... Гарантирано посиране!

Голям дерт ми беше! Вече съм щастлифт!

И ся ко ша праим? ЕС и САЩ няма ли да вземат някакви мерки? Защо се стигна до недостиг на тъмна материя, питам аз? Веднага санкции на който там я внася. И е време да диверсифицираме вноса ѝ в галактиката. Не може да сме зависими от един вносител. Виждате ли какво става? С дефицити и недостиг опружнява натиск върху цените. До къде ще я докараме така? До тъмна и студена зима, до там ще я докараме. Щото с ценности и джендъризъм галактиката не може да се върти. Трябва тъмна материя. Дали, ако внесем с танкери от съседните няма да ни е по-скъпо? Някой каза, че даже ще ни излезе четири пъти по-евтино, но аз се съмнявам.

Това с тъмната материя която се предлага вече граничи с някаква постоянна фалшива мантра няма тъмна материя има материя скрита отвъд хоризонта на събитията която е невидима но си е досущ като нашата материя в нашия видим свят наблюдаемата вселена и която обяснява засилената гравитация и тази материя е скрита в гърлото ако може така да се каже в ъв фунията на черната дупка която е невидима за нас но съдържа много материя съответно много маса и държи като гравитационно която държи като гравитационно лепило цялата галактика

Аз на малки маси не сядам. Пък и без това съм избрал ракиеният път.

ㅤ

https://imageio.forbes.com/specials-images/imageserve/dv424076/0x0.jpg?format=jpg&width=1200 Ето този камък ми падна от сърцето, като разбрах, че масата на млечния път е двойно по-малка.

Учените са си ебали мамата. Тоя месец кажат - масата на Млечния път е двойно по-малка и вземат заплатите След 2 месеца кажат - масата на Млечния път е двойно по-голяма и вземат заплатите И така до пенсия.

Ама кой да се сети! И се чудех защо заплатата ми е двойно по-малка, хладилникът двойно по-празен и ще живея почти двойно помалко, пък то какво било...