Учени: Новият коронавирус провокира създаването на автоантитела към панкреаса

Изследователи от пет страни са проследили реакциите при 885 деца на възраст от 6 месеца до 25 месеца

Обратно в новината

Коментари - Учени: Новият коронавирус провокира създаването на автоантитела към панкреаса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още колко години ще викате на тая настинка “новият”???? 4 годишен вече е все пак….

Известно е, че даебет тип 1 може да се отключи след вирусно заболяване пре генетична предразположеност Явно коронавирусът е един от тях.

Проведените от нас наблюдения показаха, че антитела към островните клетки в панкреаса се създават значително по-често при ВАСИНИРАНИ деца....

Проведените от нас наблюдения показаха, че антитела към островните клетки в панкреаса се създават значително по-често при ваксининвни деца...........

Ама големи разбирачи се извъдиха всички. В изследването НЕ говорят за ваксини, А за преболедуването с вируса. Какво им пука на неваксинираните, че ще "пукнат" ваксинираните след 5 години, както писа някакъв в коментара си? Абе злобни душици сте. Кълнете тоя и оня, ама не отивате да кълнете тия дето ни продават "отровно" мляко, сирене, месо, брашно и въобще "отровна" храна. Защо мислите, че повечето развиват всички тия болести. Купуваш си ябълка и трябва да я белиш, защото е пръскана с безумни фунгициди и други канцерогени. Айде моля насочете гнева към тия, които действително тровят ама всички ни.

На есен пак гласувайте за ГЕРБ и ПП. Ако спечелят американските подлог пак ще поръчват ваксини за милиарди дето после ги изхвърлихме....

Аууу, туй нящо - еволюциата е страшно нящо! Като най-проста форма на живот, а също така най-малко изучени, вирусите мутират постоянно ;-)... Оти не разгледате херпесните, папиломните вируси или ХИВ вируса - НЕИЗЛЕЧИМИ, с много повече заразени и/или смъртни случаи?! А за бактериите и дума не става ;-)! Измамата стана ежедневие!!!

При това най-интерсното е, че тестовете за Ковид 19 не са специфични и реаират позитивно и на всички други корона вируси, които е имало, има и ще има во веки веков. Т.е. това, което оворят за преминали Ковид 19, е за преминали Ковид 19 или кой да е корона вирус. Това само по себе си е абсолютно непрофесионално и е една оромна лъжа, на която лекрите назапад не могат да се противопоставят, понеже почват да ги преследват и се стига до унищожаване на кариерата им, за която са положили неистови усилия с десетилетия. Така че честт нов фашизъм! Идва от САЩ и в Европа има много слуги. От Урсула, до Просто Киро... Това е неофашизъм. Идва с "грижа" за населенеито, но не населнието реашава как, а неофашистите. Докато се установи, че рижата е един експеримент, от който определени хора са натрупали несметни богатства и са упражнили незаконна власт с противочовешки последствия. Сле дпоставянето на ваксините свръхсмъртността става 20% от смъртността и се увеличава. Никой не го възлага за изследване, но виж някакво антитела, дето не се знае как действат, ама действали по-често... лайна и помия. През това време умират три пъти повече новородени от ваксинирани майки и с 20% повече хора в насленеито, като този процент е формиран от ваксинирани тъпаци или принудени от системата хора чрез заплаха от уволнение или чрез ораничаване на свободата им.

На американците това ли им е новата хвалба - новият щам на ковида?

Глупости, разбира се, първо антителата за да се пуснат за съзряване се тестват срещу белтъците на тялото и второ има куп междуклетъчни комуникации точно с цел да се предотврати автоимунната атака. И накрая антителата се активират и деактивират при наличие на антиген, който не е така да се каже в разрешения списък. Автоимунни заболявания естествено съществуват но там има нещо което не работи както трябва.

Войната е към края си, да замесим тестото за новата схема …

Да им Ева на учените.

Изобшо няма учени, От няколко института изследване който не се знаят публикували в Джама какво е това нещо и какво са публикували. Няма кой да провери, Сега никой не следи четат се само заглавията.

Да обобщим кво правил тоя нов вирус, дето вече е на 5 години: 1. Предизвикваше пневмония 2. Предизвиква тромби и от там -инсулт, инфаркт и т.н. 3. Предизвиква загуба на слуха 4. Унищожава бъбреците . . . . ?. Унищожава панкреаса??? Единственото вярно: Унищожава мозъците на ковидарите.

При това като всеки грип го прави леко. Затова им трябват ваксини -ефектът е малко по-добър. Не, че е както го мислеха производителите, ама... некадърност, толкова си могат

Ваксинирани те ще умрат до 5 години.

Това е вярно. Има опити с 20000 макака и до 6 та доза всички са умрели, прочете, има снимки на животните с номера.

Тези псевдо учени по добре да ги гътнат.

Учените да го вземат новия коронавирус и да си го заврат отзад! Дълбоко!

Така ли ище обяяснят пандемията от диабет? За която иначе никой не говори. Не е виновно нещо друго, а новия коронавирус? Добре, че бързо сгглобиха ваксините и се спасихме. Следващия щам за какво ще е виновен? Може би сърдечносъдовите заболявани… О, това вече се случва. Ваксинираните наред с какаво ли не още, си имат проблеми и със сърцето. Перфектно го направиха. Нахакаха "ваксините" на една камара хора, започнаха да им се появяват проблеми, и бизнеса с "лекарства" върви. Със следващия вариант на вирусчето, ще има още ваксини, Байдън от препоръчани ще ги направи задължителни и всичко се завърта.

Не е ли престъпление да използваш бебета на 2 м, за да манипулираш хората. И как точно развраха какви тела са изработили? Ние големите минахме с проби от гърлото и носа, но на дечицата им Взимаха кръвни проби.

Какво излиза, че тъпия лабораторен вирус отключва автоимунна реакция. Добре са го измислили...

Тъпите ваксини отключват и сега се чудят какво обяснения да дадат, за да си спасят нечестивите кожи.

Тялото много му помага в това...

Пак ваксини, пак печалби гонят!!!

Абе искат да убият човечеството, не е за печалба.

Лабораториите трябва да се закрият и учените да се преследват.Тия тъпаци са вредни за човечеството

Няма да се изпълнят желанията на слугите на рогатия! Слава на Иисус!!!

Митовете за исус или мохамед имат за цел никой да не се замисля за историята стъпваща на религиозни източници и създадена в удобство на семити.

Още колко години ще му викате “новият коронавирус”, не одъртя ли вече?

Или както каза Тръмп, скоро ще има нов корона вирус. Брей, че врачка.

Не Тръмп го казва, а тези дето ги слушате, начело с Гейтс и Фаучи.

Видях не повече от 2-3 поста по-долу писани не от все същия русодебил-щатен врякалник. Жалка работа ей.

Само руснаци са ти в главата!

Сега видях ,кой е Ралф Барик дето споменах в първия си коментар най-долу. Наричан „ловец на коронавируси“ и е изследвал „десетки години“ технологията за тяхното модифициране. В интервю за италианска медия той заяви, че може да модифицира вируса „без да остави никакви следи“...

…и пускат реклама за да финансира байдън нова ваксина с 40 милярда долара за подчинение на човечеството.

Добре е при такива статии да се внесе някаква яснота и о яснение на рискове/ползи за непросветените.

Контранастъплението буксува :(

Кой им плаща на тези учени? Ясно е че на нашия академик му плаща Козяк.

плащат други академици

едно само е права Грета( в друг смисъл)..."Ядосайте се".... и ядосайте сатанистите ама никой не се ядосва....злите си действат...

Особено ако са се "лекували" със свръхдоза хинин или ремдесвир ще е така. Но е от лекарствата. А как действат ваксините, които са си повече от половин вирус?

Приятел учен ми каза преди две години, че бойната версия на Ковид ще води до остър панкреатит и смърт до броени часове. Какво се случва по-дяволите???

Ще ти се случи това в което вярваш Иначе защо ви зомбират по всякакъв начин

Троен бустер и Слава Украине? Нали?

а не мен един приятел на приятел ми каза, че твоя приятел не ти е никакъв приятел

започва леко да се подгрява за новите манипулации.

Пооочва се!

Боц, бооооц

какво сте се разпубликували на такива теми ??? Живейте си живота и колкото по-малко се мисли за болести толкова по-добре....

Оляха се с тия експерименти! Дето казва Питър Дашак: "Коронавирусът е толкова страхотен! - Много лесно се манипулира с него в лабораторията. Аз и Ралф Барик от Университета на Северна Каролина, работихме по това ... Вмъкнете парче от друг вирус в него и прецизно го преработете в лабораторията".