Учени от БАН разкриват взаимодействието на коронавирусите с тъканите и органите

Все още малко знаем за протеина CD147-spike рецептор на клетки-гостоприемници, за който е установено, че е нов път за проникване на SARS-CoV-2, разказва проф. Христо Найденски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

връзката между ковид и бюрократичният нелогичен идиотизъм и медицински фашизъм.........

За проучването ще се използва Google.

А ти си информиран, защото пиеш белина против Covid-19!

Ох, добре че са нашите мили баняджии, та светът да разбере какво се случва в него. Дайте им двойна порция компот и ги сложете да нанкат по-рано.

А ЗАЩО НЕ УСТАНОВИТЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА ЖЕСТОКО ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ,ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ И ТЕЗИ ЗАПЛАТИ

Най-добре е да изследват не влиянието на вируса на тъканите, а влиянието на вируса на пътечките и изборите в България. Там е бизнесът.

Още на втората дума става ясно, че се касае за измама. Наши учени....

Не само са премахнати PCR тестовете,но СЗО премахнаха и зеленият сертификат !! Само нашто циганче Кирчо се прави на бабаит !!

Как СЗО ще премахне нещо което е измишльотина ма ЕСССР. Хайде спри да лъжеш. Нищо не е "премахнато". Но си прав, на много места по света картончето на което ти е въведена имунизацията е само за пред здравни представители

Така парите ни ще изтичат към нищо незнаещите и неразбиращи учени.Вместо да си напрегнат кухите кратуни и да се създаде действаща ваксина,ние ще имаме поредната лаборатория фантом на господаря,

Без аутопсии ще ми изследвате кайсиите

Ще ти ги изследват само чрез палпация от секси докторица,нали ?

Кое без аутопсия? Аутопсиите не са спирали. Още март миналата година на конференцията на европейските пато анатоми бяха изброени над 180 патологични изменения настъпващи в тялото след ковид инфекция. Същата конференция за която българския "представител" казваше че били забранени аутопсиите, само че пияницата мангаловист не знаеше че всичко е записано и публично достъпно в интернет.

#КОЙ "Преди да диагностицирате у себе си депресия и ниска самооценка, първо се уверете, че не сте заобиколени от идиоти." Зигмунд Фройд Правителството на Обединеното кралство (UK) официално призна, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани. Правителството на Обединеното кралство (UK) официално призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid или евентуално към друг вирус. "Истинската" пандемия започва сега, защо. В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това и за #КОЙ Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не. Това обезсилва всички основи на така наречената "пандемия". PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно сега.

И затова от четвъртак там се отменят всички мерки!

Има доста голям брой доклади. И всичките са публикувани в научни списания. Може ли да дадеш конкретния цитат? Или поне DOI? Подозирам, че твърденията ти са извадени от контекста и са последвани от свободни съчинения по картинка, но все пак бих искал и сам да погледна оригиналния доклад, на който се позоваваш.

Моля, търсете е интернет файл Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf. Цитатите на доц. Мангъров са от стр. 5 и стр. 5 и стр. 23. За съжаление, лошото едва сега предстои...

Благодаря за информацията. Намерих доклада или поне изглежда, че е същият. И както очаквах, първото километрично мнение е свободно съчинение по картинка. В доклада нещата са казани в малко по-друг смисъл и в никакъв случай не става въпрос за увреждане или отслабване на имунната система. На практика, в целия доклад се посочва многократно, че ваксините значително намаляват вероятността за протичане на симптоматично заболяване както и вероятността от необходимост от хоспитализация или летален изход. Странно защо Мангъров "удобно" пропуска тези 90% от доклада.

В това което цитираш. Изводите са абсолютно погрешни. Това което казват е че бустера усилва нивото на антитела временно и спадат по-бързо от колкото след основна доза, но важното е че не спадат до нула а до едно много добро ниво

Завършиха проекта за молекулата срещу вируса и сега нов проект :)

Платемите тролове от израждане, пишат глупави пропаганди във всеки един форум. мангровите изроди, плашат народа, не следите ли статистиките? Колко хора умират вав ваксинираните дарважи и колко тук ?

Колко хора умират във ваксинираните държави и колко тук ? Питаш, ама няма да чуеш това което ти се ще. В България умират най-много хора, защото НЕВЕЖЕСТВОТО се наказва от вечните Божествени Закони. Просто, ако българин не е с необходимото за изискванията на ЖИВОТА съзнание, умира. Няма значение, по каква причина. Примерно, Владимир Каролев не умря от COVID 19, но загина от самонадеяност.

А тоя не работи ли с Чорбата?

Нищо не знаете, а вече има уж "ваксини" срещу тоя протеин, че и агитирате да се боде народа, даже и децата. НЕ ВИ Е СРАМ, НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!