Коментари - Учени от Харвард: На Земята може да се крият неизвестни и технологично напреднали извънземни | IT.dir.bg
назад

Учени от Харвард: На Земята може да се крият неизвестни и технологично напреднали извънземни

Провокативната хипотеза предлага възможно обяснение на НЛО феномените, които Пентагона официално започна да разследва

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Учени от Харвард: На Земята може да се крият неизвестни и технологично напреднали извънземни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..............едни от тях бяха при нас в Харвард, но отидоха да съсипват икономиката на малка балканска страна...

тия учени ако са учили Кире ясно що е капут

поредното парти в Харвард с абсент,лсд,марихуна,хашиш,амфета,каптагон и Бог знае още какво.....лично извънземните чрез своите скрити технологии са общували с предозиралите учените...

че "извънземните" са само в САЩ... От другаде такива "сигнали" няма... Явно ТЕ се интересуват само от краварите. Е, ето пак, дискриминация! Но нека оставим истерясълите САЩисани да си се оправят с проблемите...

Тя, тая работа, с гледане не става. В науката, войната и секса няма условно наклонение. Едно явление е научно, ако може да се повтори безкраен брой пъти, с един и същ резултат.

всяко явление което може да бъде наблюдавано с научни средства си е напълно реално за науката. съвсем отделен въпрос е до колко науката може да си обясни механиката на това явление. обикновено подобни необясними явления се наричат феномен. може да минат столетия и феноменът да бъде наблюдават и документиран подробно хиляди пъти преди за него да има каквото и да е научно обяснение.

И в статията става въпрос за феномени: "събития" наблюдавани само веднъж. И дори видеозаписите са все размазани. А от Марс какви снимки и видео се изпращат....микроб да мръдне, ще го заснемат в 4К.

ако явлението е рядко и непредвидимо, кой ще ти го повтаря? Примерно, случва се на всеки 268 години?!

То че има нещо, има го, ама надали е така както си го мислят харвардските учени. Тези извънземни обаче трябва да са ни приятели. Иначе, досега можеха да ни изтребят. Може би те ни пазят от лошите да не ни затрият.

а може би света е много по-простичък и скучен от колкото ни се иска и извънземни на земята просто няма

Като ви кажа , че съм говорил с подобни , няма да ми повярвате . Та безсмислено е да разказвам .

вярвам ти и дори за разлика от теб няма да крия начина по който се свързвам с тях. обикновено се телепортират при мен от орбиталната си станция след 4-5тата ракия! пробвайте и вие. ако ги няма на 5тата ракия просто продължавайте смело към 6та 7ма ... и ще дойдат.

от кръчма "Веселият Дървар" бившият ресторан "Щастливият Шлосер" крият се оти га най-големио хищник хомо дефектус бюрократикус шебекус политикус толупус коруптус ги набара че им пръсне гамашите,че им сцепи цвичките,че им обърне хастарите и че се проклинат до безкрайност че са избрали нашета планета.....

:) :) Гамаши какво е?

Същото като гетите.

НЛО са описвани в стари хроники и са изобразявани на древни рисунки. Те не са днешно откритие. Явно те са си чисто земен продукт/явление, което ние не възприемаме правилно и не можем да си го обясним. Вероятно има разум, който ни е толкова чужд, че не можем да го установим.

или вероятно хомосапиенс има много надарена фантазия! хипотеза която за много от вас е невъзможна, защото е прекалено скучна.

Тия яко ги бие сачмата.

Смешници ,много добре знаете ,че всеки месец си пътувам до планетата Мъск и на Луната имаме бази. Бим Бам е нашият пророк .Амин.

Предавам се .... аз съм !

Киро, ти ли бре!?

Време е да им се спре синтетичната друга на Харвардските "учени".

Тези учени са изостанали с около половин век. Всички тези хипотези още 60-70-те години на миналия век бяха описани в НФ романи или екранизирани в НФ филми.

ТО за Харвардците всеки вид на земята е по интлектуален..

Напоследък учените от Харвард пият все повече и гледат все повече филми.

Някой е прекалил с гледането на поредицата филми "Мъже в черно",

интелигентен вид се е развил независимо от хората в далечното минало, вероятно от "интелигентни динозаври", и сега крие присъствието си от нас. ми да виж и ние как се крием от другите потенциални интелигентни видове!

ей как меразконспирираха