Коментари - Учени разкриха причината за виденията в състояние на клинична смърт | IT.dir.bg
назад

Учени разкриха причината за виденията в състояние на клинична смърт

Учените проследиха как мозъчната активност се променя в последните моменти от живота на човека

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Учени разкриха причината за виденията в състояние на клинична смърт | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за това са дадени много пари... Интересно, как ли точно тази мозъчна активност предизвиква точно един и същи сън - тунел и светлина в края? Науката не може да обясни онова, което е отвъд нейните възможности - Божественото.

Всичко това, което са регистрирали е сложен процес на подготовка на мозъка за отделяне на душата от тялото.

Според Ведите и още много други доктрини и фирософии, душата е безсмъртна , вечна и неунищожима. Част от Цялото. Физическите проявления са само част от експанзиите на Бог. Това е нещо като пъзел и всяка душа е елемент от него. Или пиксел във голямата картина. Според физиците електронът е вечен и съдържа инфо от началото на вечността. Всяка материя съдържа в себе си електрон като част от атома.

Материята е електромагнитно движение. А в черните дупки няма електрони. Там електрона се разпада на съставните си части.

на какво се фазпада електрона.. ?!?!?1?

Лично аз не вярвам, че има нещо след смъртта... а и е логично да няма. Точно така, както (за нас) е нямало нищо и преди започването на живота ни. Имало души, имало прераждане, имало живот след смъртта.... това са глупости, измислени от онези, които ги е страх да умрат. Е, то никой не иска да умира, ама такъв е живота - рано или късно свършва.

“А лекарството, млади Хармиде, е необходимо да бъде плод на определени Думи на Сила, и тези думи са праведното Слово.“ … И така, Хармиде, както вече казах, това, което научих, докато служих в армията е същността на думите на Сила (думите на призоваване/магическите Словеса, Greek γοητεία goēteia – бел.ред.). Научи ме един от лечителите на Тракийския цар Залмоксис, които са толкова изкусни в познанието си, че дори са способни да дадат на човека безсмъртие. Тракиецът ми каза, че идеите, които поддържат гръцките лекари, са верни, поне дотолкова, доколкото са успели да достигнат в техните познания; но добави и, че цар Залмоксис, който също е и с божествено естество, казва следното: „Не трябва да се опитваш да излекуваш очите, отделно от главата; или главата, отделно от тялото; нито би могъл да опиташ да изцелиш тялото, отделено от душата. Това е причината, лекарството за много болести да не е известно още на лечителите в Елада, тъй като са невежи за цялото, което също трябва да бъде изучвано; тъй щото частта не би могла да бъде добре, освен, ако цялото не е добре.“ Защото всичкото добро и зло, независимо дали в тялото или в човешката природа, произлиза от душата, както казва той, и прелива оттам към тялото, както е и с главата и очите. Следователно, ако главата и тялото са добре, то тогават трябва да започнеш да лекуваш душата; това е първото нещо, което трябва да направиш. А лекарството, мой млади приятелю, е необходимо да бъде плод на определени Думи на Сила, и тези Думи са праведното Слово* (Greek: λόγος logos – бел.ред). И чрез Него, добродетелта се насажда в душата, а където има добродетел, там и здравето незавно се предоставя, не само в главата, но и в цялото тяло. И този, който ме поучи за изцелението и Словото едновременно, добави още едно специално наставление: „Не позволявай на никого“ – каза той – „да те убеди да излекуваш главата му, преди това да ти е предоставил душата си, за да бъде първо тя изцелена, чрез Словото! Защото това“ – каза още той – „е най-голямата грешка на днешните лекари при лекуването на човешкото тяло – разделянето на душата от тялото.“

Интересно ако точно в този момент им бяха включили отново системите, дали пък някой от тях нямаше да вземе да се събуди...

активира спомените, преди да си отиде с тях. Колкото и да ровчат, с материалстични методи ще могат да видят само материалната страна на нещата.

Менгеле ряпа да яде пред тези "доктори".