Коментари - Учени с нов план за охлаждане на Земята чрез блокиране на Слънцето | IT.dir.bg
назад

Учени с нов план за охлаждане на Земята чрез блокиране на Слънцето

"Гигантският чадър" ще бъде разположен в космоса

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Учени с нов план за охлаждане на Земята чрез блокиране на Слънцето | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, събудете се! Без Знанията, които дава Игор Михайлович Данилов, нито един учен няма да успее да се справи с външното космическо въздействие. Нашето сасение като човечество е само в пстрояването на Съзидателното общество, другия изход - да ни постигне съдбата на Марс. Рязкото изменение на климата принася масови бедствия. Има ли някакви инструменти за противопоставяне на човечеството срещу климата? Какво предлагат учените от "АЛЛАТРА"? Защо се случват безпрецедентни пожари по целия свят, наводнения, суши, екстремна горещина, вулканични изригвания и земетресения? Защо това се случва лавинообразно и едновременно по света? Защо океанът се затопля с катастрофална скорост? Защо промяната на климата се случва толкова стремително? Има ли някакъв шанс за оцеляване и поне някаква надежда за бъдещето? Източник: https://allatra.tv/bg/video/chadr-sreshchu-smrtta

Цялото нещо със затоплянето е измама, 80% от измервателните станции са в градовете. Планентата харесва СО2 за нея е храна и да не забравяме, че тоя газ е смо 0.04% ако падне под 0.03 планетата загива.

Много ме кефи как се появява някаква абсурдно тъпа идея (пласирана и от Били между другото) и изведнъж в коментарите също се появяват дебили, които я подкрепят. Не знам дали сте платени или просто няма нищо на втори етаж. Някакви учени измислиха месо, направено от лайно. Като сте такива еко привърженици на новата наука, дарявам ви една торба материял да хапнете нещо себеподобно.

Имаме ресурс и план за решаване на т.н. глобално затопляне. - една ядрена война - ядрена зима и няма драма със затоплянето... Елементарно е!

Е, тия учЕни ще ни ебат мамата !

640 кб са достатъчни...

Точно така. И когато някои "бонговци" не слушат....някой сектор ще вземе да се повреди. Чудесна идея :)

Ами има и друго решение - чистиш чифутите и арабете и готово - хем по малко умствени пръдни, хем ще намалее консумацията на говеждо, оттам и говедата (в смисъл животните а не само горепосочените етнически маси), и оттам още по малко пръдни. И земята е спасена. Всъщност може да се почне с чифутите, току-виж се оказало, че мярката е достатъчна. При всияки случаи е най-малкото естетична.

този план въобще не е нов! Идеята е още преди 70 години! Така, че няма нищо ново тук!

Не е ли по-рационално учЕните и техните привърженици да си сложат по един щит от алуминиево фолио на главите и така да се пазят от всякакъв вид излъчвания?

И се събуди Крали Марко от сън и стъпи Крали Марко с единя крак в Москва - баш на главата на Путина , с другия стъпи у Вашингтон - баш на главата на БайДъна , а по средата мъжките му атрибути хвърляха приятна сянка над цялата земя ! А когато сянката станеше в повече от нужното - Крали Марко просто го поразклащаше малко ... и те така ....

Това не са учени. Това са идиоти. И то космически...

Първо Били-то Гейтс-а искаше да затъмнява слънцети с прах от калциев карбонат ли беше или от графит ли . После новата простотия - половината гори да се изсекат, а другата да се изгорят контролирано. Защото видиш ли, много СО2 се отделял при ...... горенето на дърветата. После природния газ, при горенето си повишавал въглеродните емисии. Но се оказа, че само руския газ прави тези бели. Демократичният е чис като бебешко дупе. Сега чадъри. В т.нар.демократичен свят е пълно с луди.

Se taia

Смени дилъра приятелю. Този не ти предлага добра стока явно. После прочети пак каква глупост си написал.

Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето, на което се позволи да гори човеците с огън.А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава.

Я направо да наложат санкции и на Слънцето и да му блокират сметките в западните банки! Някое наше ЧСИ ще изпратим с изпълнителен лист да му блокира сметките!

Засадете дървета, дебили...

Стига писахте глупости......................

Тия дебили не спират ... абе просто засаждайте дървета бре ....

Не страдаме от глобалното затопляне, напротив на нас ни харесва.

поредния безумен план на изкукалия Бил Гейтс

_stankow

Израел наистина най-много страда от всяко едно затопляне. Ами да си сложат чадъри. Над територията на Израел. Да летят в ниска орбита, когато минават над Израел да се обръщат перпендикулярно, като отминат - да застават ребром. Освен ако и други държави не искат да се възползват. Но моля ви - направете го със свои пари. Няма нужда да доите целия свят, да спирате нашите централи, да вдигате цената на нашата енергия, заради вашите проблеми. Няма да ви пречим, дерзайте. Пари имате.

Se taia

Е да, ама от всички идеи, тази е най-рационална и обратима. Не е като да впръскаш аерозоли в атмосферата и да не знаеш как да ги махнеш от там. Ако вземе да става много студено - просто казваш на рояка да кацне на Луната и да чака следваща команда за "разпъване'. Със сигурност е скъпо, но е практично и относително безопасно.

сори, ама, нещо са ти мижави мащабите. Ако се окаже, дори, че "започва" да става студено, е вече късно да се взимат мерки. В следващите 3000 - 5000 години процесът не може да се обърне. Сложно е да ти го обясня - трябват ми 4-5 часа за напреднали студенти. за теб 30 години.

Se taia

Уж си астрофизик, ама явно не обираш много от физика, хеле пък астрофизика. Под "ако започне да става студено" се разбира климатичния модел, не дали земята ще започне да се преохлажда... Но ще ми е трудно да ти го обясня - поне 50 години ще са нужни...

"да кацне на Луната"... Това, предвид скорошните опити, не изглежда да е тривиална задача.

Пич могат да ги направят просто да се движат със скороста на земята така винаги ще пазят сянка на Израел не нужно да ги свиваме и пускаме... ще се движат заедно

Se taia

Казва се геостационарна орбита, но явно не си разбрал какво съм написал.

дежурните копейки "специлисти" по всичко отново се изс.аха в коментарите

E... трябва да има какво да хапнеш .

"темпото, с което се ускорява глобалното затопляне" Няма такова -- покачването на морското равнище си седи константно. Арктическият морски лед е повече отколкото през поне 10 от годините между 1979 и 2023. Предстои АМО да влезе в отрицателната си фаза (в положителна е от 1979 насам) и затоплистите да заминат на бунището на историята.

"покачването на морското равнище си седи константно" - дали разбираш изобщо какво драскаш ? много хора се мислят за умни щото са прочели някакви дивотии , но трябва и да се мисли , да се мисли !!!

Много добре си го е казал човекът. Морското равнище нараства, но почти линейно. Следователно покачването, т.е. първата производна на скоростта на нарастване е кностантна. А ти хем не разбираш, хем коментарът ти е агресивен и обиден. Който може да чете между редовете да си формира мнение за тебе.

некои амеби си мислят че като ползват коректора на Уърд и са мега-гига-пичове... мнооооого е ниско нивото много ... разбираемо е , че за амебите "почти линейното " покачване на нивото на водЪтъ е в ридъ на нищата ... който може да чете между космите- ще схване, който не може - кат му дойде над брадичката и глътне - ще вика - един лош ни излъга ...

тази шизофрения1 А растенията от които се храним как ще си набавят светлина кретени такива? Аман от хора, които живеят с стерилни аквариуми наречени офиси и си прекарват цялото време зомбирани от екрана на електронното устройство. Прости хора, прости.

Защо да купя слънчеви панели след като ще ми затъмняват слънцето?

Идеята за този чадър е точно, като да си на сянка на плажа под чадърчето от чашата с коктейл! Имам също такава гениална идея: – ДА СЕ НАЛОЖАТ САНКЦИИ НА Слънцето! Оказва се обаче и едно дребно проблемче: Някой трябва да му връчи документа ЛИЧНО!

Ще възложат връчването на нашите мобилни оператори - ще приложат някаква клауза в договора за индексация и готово, няма нужда да се ходи до Слънцето.

Да не слагат никакви сенници! Добре си ми е така с топли зими - тъкмо по-малко пари за ток за отопление.

А и тези с фотоволтаичните централи ще се надигнат на бунт!

по малко пари за ток и отопление - но ги даваме двойно за лекарства? нали баце ? или ти си от вечните ?

И пак ще лекуваме "симптома" а не болестта ... да не говорим че тея грам мозък нямат- да пуснат тъй-популярните АИ-та да изчислят последствията от този чадър ли , или каквото и да е ...

Псалом 73: 5. Не са в общите човешки трудове Нито са измъчвани, като другите човеци. 6. Затова гордостта като верижка окръжава шията им, Насилието ги облича като дреха. 7. Очите им изпъкват от тлъстина; Мечтанията на сърцето им се превишават. 8. Присмиват се и говорят нечестиво за насилие; Говорят горделиво, 9. Издигат устата си до небето, И езикът им обхожда земята.

Бе направо му монтирайте един термостат да не се аби енергия.

няма налични, чакаме ги вече 3-ти месец от Али-то ,ама е на бавят се....

Тия учени трябва да ги съдят и трепят по бързата процедура, преди да са направили всичките пакости.

Ключа от палатката - "Розен и неговият екип искат да си осигурят между 10 и 20 милиона долара"

и това според теб е проблем? много ми е интересно, как според теб би трябвало науката да се случва? на сгъстен въздух ли?

"Розен и неговият екип искат да си осигурят ПОНЕ между 10 и 20 милиона долара НА КАЛПАК"

ключа е другаде - "израелският професор ... " те са добри в паричките , и после - ама то не стана, Но имаме по-добра идея ... нищо ново