17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама кой ще произвежда кислорода за дА има горене

Който го произвежда и сега...

чукча бре чети,чукча бре не пиши

Ами чета - искат да правят фабрики с водорасли произвеждащи водород. За сега технологията е твърде неразработена за да захранва потреблението на домове и автомобили. Ти какво прочете? Къде пише че има проблем с набавяне на кислород?

BajMihal

Основния проблем не е производството, а съхранението на водорода. Статията е малко в стил "Млад Техник" по времето на соца.

BajMihal

Кислород има достатъчно. Сега какво се използва за горене? Просто искат да заменят въглеводородните горива с водород.

Стилът е "Техника молодёжи".

ТО и Мъски щеше да ходи на Марс и на Луната преди 10 години...........Ама видяхме само пръцки с лук! След 100 тина години може и да постигнат нещо смислено което и да е практично за ползване..А до тогава че чакаме Мъск да се качи на своя бойлер за кукуруз и да отиде на Марс, демек след 50-100 години!

Как 10 бе? Преди 100 щеше да ходи! Прост, още по прост, много прост, ужасно прост, невъзможно прост, АК47...

Пак руснаците сигурно....

BajMihal

Явно си го сложил като икона тоя Мъск на стената си. Не мога да си представя как под всяка новина трябва да я свързваш с него? Какво точно ти е направил на теб лично?

Напълно излишни старания. Вместо да залитат по така трудно съхраняемиятводород да наблегнат н апроизводството на мазнини от водораслите. От мазнините се прави добър биодизел и могатколитеда се карат с него БЕЗ някакви доработки. Ама с тая тъпоумна битка срещу въглеводородите няма управия.

Те и руснаците щяха да ходят на Марс и на Луната преди 69 години но го докараха пак до нов модел калашник разбирасе много леко модифициран още от германския си оригинал. Абе тия руснаци 100 години само с тоя калашник ли?!?!? Айде красен краде майната му ама поне някакво друго оръжие да създадат не могат да отлепят от тоя калашник.

Водородната кола е един Хиндербург на колела.

Да не мислиш, че водорода се гори???? директно на електроенергия се прави в специални клетки. Двигателя е на ТОК.