Учени: Твърденията за отвличане от извънземни най-често се дължат на сънища

Над 500 доброволци са участвали в експеримент, в който трябвало да опитат да сънуват НЛО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лъжа - една вечер сънувах, че с компания обикаляхме из планетите и накрая се чудихме как да хванем летящата чиния за вкъщи. Извънземни нямаше де

С брачеда на село.... едно такова сивозелуууенно изчадие като това от снимката..... как го маганихме..... малиии.... разпъвахме го като жаба..... брачеда го бе хванал за жабешкото краче и го лупаше у пода.... у дувара.... у тавана..... като шкембе у дувар..... накрая му рипна с кубинките връз кривата главица..... очите му изкочиха като пинг понг типчета рипаха.... МАЙМУНО КЛЕСАВА И НЕДЪГАВА ЖАЛЪК ИНЦЕСТ... 300 БЕСНИ СЕЛЯНДУРИ ДА ТЕ ОНОДЯТ ЗА ВСИЧКИТЕ ИЗТРИТИ КОМЕНТАРИ....... ДА ТИ ПРАВЯТ ЧЕВЕРМЕ НАСРЕД МЕГДАНА НА СЕЛО....

#КОЙ "Голяма част от това, което е реално вътре в нас – не се осъзнава, а това, което се осъзнава, е нереално." Зигмунд Фройд КОЙ И ЗАЩО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИТЕЖАВА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ЧОВЕКА Сън или реалност, къде е разликата между тях. Ти винаги ПРИЕМАШ сънищата за реалност, не можеш да разбереш, че са сънища, те са реалност за теб. Ти ще разбереш, КОГАТО се събудиш, тогава ти знаеш: "Аз сънувах." Това твое виждане, че ти не сънуваш е по-късно, ретроспекция, нали. В съня си ти НЕ МОЖЕШ да разбереш, че сънуваш, ако го разбереш, тогава има два пласта - ти спиш, но си и буден, осъзнаваш. За този, който осъзнава по време на сън, тогава той постига контрол над сънищата, а не сънищата да постигнат контрол над него. Когато осъзнаваш ДОКАТО сънуваш, МОЖЕШ да направиш две неща. Можеш да създаваш сънища. Обикновено ти не можеш да създаваш сънища. Колко е БЕЗСИЛЕН човекът. Ти не можеш да създаваш ДОРИ сънища. Ти НЕ МОЖЕШ да създаваш сънища, сънищата те създават теб. Когато ти ИСКАШ да сънуваш нещо определено, не можеш да го сънуваш, то не е в ТВОИТЕ възможности. Колко е СЛАБ човекът. Дори сънищата НЕ МОГАТ да бъдат създавани от него. Ти просто си жертва на сънищата, а не създател. Сънищата се случват с теб, не можеш да направиш нищо, нито да ги спреш, нито да ги създадеш. Каква е ползата от това да имаш контрол над сънищата си. Безполезно ли е това. Не, не е безполезно. Щом веднъж постигнеш пълен контрол над сънищата си, ти никога няма да сънуваш, това е абсурд. Когато ти притежаваш пълен контрол над сънищата си, сънуването спира, от него няма ПОВЕЧЕ необходимост. Когато сънуването спре - това което е, е. Ако духовните, езотерични истини, ОСТАНАТ неизвестни за останалите, науката СТАВА опасна. Тайните знания ТРЯБВА да станат явни, за да върви духовното знание в крак с научното. Сънищата са все още скрити, неразгадани, не опознати. Те са част от тайното знание, а то е изключително опасно, защото част от тайното знание е ВЕЧЕ в ръцете на "учените" и това е огромна заплаха над останалите. Човекът с помоща само на науката - "учените" създаде ядреното оръжие и веднага унищожи другите, защото просто те бяха други. Тук и сега е дошло време, когато ВСИЧКО тайно ТРЯБВА да стане явно. Всичко, което е било СКРИТО досега от теб, не трябва повече да ОСТАНЕ скрито, защото това е опасно за останалати, защото това е опасно и за теб.

Колко много глупости на едно място....

Истината е, че американските военни са ку4567ките на извъземните. Какви ги вършат никой не знае точно, но информация изтича...

В Краварника(ФАЩ) най-много са случаите на срещи с НЛО,защото говееата прекаляват с "белото".

Днес COVID 19 e навсякъде, така, че вече не е нужно "мумиите" на по 100 години от 13-те фамилии да си претакат пресна детска кръвчица и да им присаждат по 5 - 6 сърца, бъбреци и какво ли не още. Така,че МОЕТО МНЕНИЕ Е: ПРЕДИ НЕ Е ИМАЛО НИКАКВИ "ИЗВЪНЗЕМНИ" ОТВЛИЧАНИЯ, А 100 ПРОЦЕНТОВО ЗАДОВОЛЯВАНЕ С ОРГАНИ НА ВИСОЧАЙШИТЕ ОСОБИ !!! НЕ !! ТОВА НЕ Е ИГРАЛЕН ФИЛМ, А В ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА ТОВА СЕ ПРАВИ НА СПЕЦИАЛНИ ТАЙНИ РИТУАЛИ ОТДАВНА !! ТАКА, ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА САМО ОПРАВДАНИЕТО !!

Като няма помощ и милост отнийде.......Хората започнаха да търсят упование и отдушник в какво ли не. Оставете засега извънземните, гледайте какво правят земните!

И без да съм учен мога да кажа , че е на сънища , наркотици и измислици :) Аман от идиоти дето търсят сензация ( тия с извънземнтие )

Питайте американският военен флот в края на ВСВ дали са ги видели и дали са били предепредени да напуснат зоната бързо.

коя зона? бъди малко по-конкретен, ВСВ всевъзможни зони безброй почти навсякъде по света

Тези 'отвлечени' които твърдят че извънземните им правели анални проби сега са много по-спокойни. Е до момента в който се разтревожат за съдържанието на сънищата си.

Също като твърденията за страхотния живот по времето на Бай Тошо.

Разбрахме. Извънземните са плод на сън. Учените никога не грешат Сънят от своя страна е предиВикан от среща с извънемни.

Мокрите сънища.

Ей пикльо дребен

Видях трима сиви и ниски. Искаха да променят нещо в мозъка ми. Но им трябваше моето съгласие. Като не го получиха опитаха да приложат някакво въздействие, че да забравя. Ама не им се получи. Накрая казах, че все едно и да го разказвам, хората ще смятат, че съм сънувал.

въздействието прилича на психонатиск върху мозъка. Ако се уплашиш сработва. Но ако си сигурем, че НЕ ИСКАШ не.

Човеко, надявам се, че не ходиш да гласуваш...

Много показателно изследване. Типично за срещи с нечисти сили е точно силен страх и скованост. Имаше подобно изследване в Америка преди години и във всички случаи, в които отвличаният споменал името на Иисус Христос, всичко се връщало към нормалното!

Самото заглавие подсказва, че има наистина редки срещи с извънземни, а най-често се дължат на сънища

Кирсан Илюмжинов - бивш президент на Калмикия и гросмайстор. Идвал над 30 пъти при баба Ванга. Разказва,че е бил отвличан от извънземни. Преди някакво състезание по шах било. Вечерта охраната полудяла - търсели го навсякъде - нема и нема. И по някое време вечерта ония сивите го върнали на терасата, след като отказал да ходи с тях на майната си нейде. Ха сега тези "учени" да кажат: Как като е сънувал и е скочил он нзкойси етаж. И после се е върнал. И това не го казва кой да е. Има съвсем официални изказвания негови. Гросмайстор и президент и луд ли ще го изкарат мисирките?

Учените го обясниха понятно ! Извънземните са плод на сън ! Охраната и шахматиста просто са сънували един сън !

По-скоро са шмъркали от еднакъв бял прашец.

Как да не е доказано, че има отвличания? Защо тогава има толкова засекретени документи, защо искат да съдят хакери, влезнали и взели данни за извънземните? Дълги години и Ватикана не признаваше тяхното съществуване, но пазеше тайни, свързани с НЛО. Защо много от богатите спонсорират програми, целящи да влезнат в контакт с извънземни? Айде , мислете преди да говорите, отдавна свърши затъмнението около извънземните.

Е, то си е същото както, когато на други им се привижда Господ.

Рано или късно и това ще стане за всеки от нас.