Учени установиха за какво си "говорят" кравите

Храната и времето са основните теми на разговор за преживните животни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко крави си имаме из офисите, по улиците и из моловете, които при това съвсем разбираемо си говорят, макар и на същите глупави теми... За к'во ви трябва да мъчите животинките? Все едно животът им е по-лесен от на човешките крави...

Аз съм веган и новинта не ме изненадва.Но се радвам,че науката признава това за кравите Месото е насилие убийство срещу съзнателните крави,свине,овце и др.и трябва да се забрани убиването за месо на гръбначните животни .Дано е по-скоро.

Не си добре, нещо...

Аз мсъм всеяден. Но видях наскоро как един веган къса домат /съседната вила/. С каква злоба го наряза само! И сладко сладко го изяде. Направо съм потресен!

Месото е насилие !?

явно са гледали епизод на фермата или игри на волята.

Всъщност кравите разговарят за бикове или за телетата си. Другите разговори са за заблуда на псевдоучените дето вместо да се занимават със сериозна наука тръгнали да дешифрират мученето.

Даваш на едно теле кофа вода и кофа ракия. От коя кофа ще пие: Отговор: с водата! Въпрос: Защо? Отговор: Ами телето си е теле!

Да, да гугъл преводач за крави, той не може ми преведе нормално едно изречение от английски на български, сега крави ще ми превежда. Да кажат какво точно цели този експеримент. Дали не се опитват да ни внушат, че не сме единствените интелигентни същества на тази земя. Тези всички новосъздадени организации докараха този хаос по света със всевъзможни права за който и каквото и да е било. В днешно време ако си нормален човек ще те разпнат или най-малкото ще те гледат с презрение.

В смисъла, който влагаш в "нормален" има много ненормалност........

Този експеримент достатъчно ясно показва, че практически няма разлика в мисловния процес при много от „двукраките“ и четирикраките крави (говеда)!

"Дали не се опитват да ни внушат, че не сме единствените интелигентни същества на тази земя" - ами не сме и това отдавна е доказано ;) Делфини, мравки, пчели, гарвани, някои видове папагали и тн. имат развити общества и език, а капацитетът им за мисловна дейност надхвърля този на средностатистическо човешко дете... както и на много възрастни индивиди :D

кравешки работи„не можеш да провериш как да разбереш дали е вярно

Супер, ама трябва сега да се сложи такъв преводач на оня Муньо от Дондуков 2, да му се разбере какво мучи по телевизията.

Защо си сложил толкова коса на снимката на Борисов? Всеки знае, че Боко е плешив :))))

А тук се "подслушва"/снима как Гешев си говори с Шехерезада в парламента по смартфона.

От тези двамата е следващият - третият сигнал към прокуратурата!

Прокуратурата се е самосезирала! Веднага са образувани предварителни следствия за неправомерно използване на СРС! Сигналите са два: 1. От сВинетка павлова и екс министър павлова! 2. От ЛГБТ от името на „Винету“ и „Шкембе войвода“!

Да се чете: екс министър петкова.

Явно са англичанки.

Стига с тия глупости...Кажете какво си говорят свещените крави...

А как е на кравешки - "иде бикът"?

Мучат весело и тържествено.

А за кюлчета и пачки евро как се разбира кога мучи?

Щом си отвори устата.

Луди крави или просто млечни?

Ако ми плащат мога да напиша какво си говори всичкия животински свят. Само че това е теритоия на тарикатите и връзкарите. За средно статистическия гражданин е отредена ролята на платец на драснаниците и прищевките на тарикатите.

Т.е. ти си един прост, пардон - обикновен "оператор на млеконадойна единица"

точно описание на гербераст.

У нас добитъка се оплаква предимно от управляващите.

То и при жените е така - интонацията казва много повече от думите, които и без това при тях рядко имат смисъл. Муууу

Мда, прав си. Само се опитай да си представиш с колко интонации и колко значения може да има едно просто "моля".