Коментари - Съдят учени от ”Макс Планк” за жестоки опити | IT.dir.bg
назад

Съдят учени от ”Макс Планк” за жестоки опити

Трима учени от "Макс Планк" са обвинени в жестокост към маймуни, проявена по време на нехуманен експеримент.

Обратно в новината

Коментари - Съдят учени от ”Макс Планк” за жестоки опити | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди. Наследници на др. Менгеле.

Те на истинските маймуни, дето ги налазват отвсякъде, тепърва ще им сърбат попарата... Недочовеци да искаш на днешно време!

'Kойто е можел директно да се свържи с компютър чрез кабел' - свържИ е интересна дума неграмотници.

Ама така пишиши в оригиналната статия

Доста ме съмняват добрите намерения заради които се правят тези експеременти. Дори и при няква случайност така да е не трябва да се истезават животинките, тея са ги оставяли с отворени рани,черепи и кой знае как още, това не са експерименти а зверщина и изтезания. А тези на са тъпи с сигурност знаят какво им пречиняват, и едвали са имали добри подбуди не се самозалъгвайте!

тия германци не случайно подпалиха две войни в европа и разпалват трета катастрофа .това е жесток и груб народ скрит под добряа маска на благополучие -не трябва да им се дава да водят европа никога повече -това е кофти нация

Докато се слушат разни "мислители" и защитници на животни(ядящи месо и колбаси) стигнахме това дередже да се гордеем с печка за дърва. През това време хората правят открития, редица полезни изобретения тласкащи науката напред.

Наистина е велико "научно" постижение да ти имплантират чип в кратуната, за да могат да те управляват с дистанционно. Тъкмо няма да се налага да се мъчиш да мислиш, че и да чувстваш. Па като си изпълниш предназначението, може и да те "приспят", а може и да те пуснат на свобода.

Защо не изпробват тези изтезания върху себе си в името на науката ?

Що за глупав въпрос? Та те са експериментаторите. Ако в същото време станат субект на експеримента техните анализи и заключения няма да бъдат безпристрастни.

Има такива. И точно заради това отговорно отношение, въвеждат революционни, животоспасяващи техники в медицината. Принципът проба-грешка е особено порочен, приложен без разум и особено без сърце, води до един единствен резултат - серия от безумни грешки.

Знаеш ли колко нови лекарства се изпробват върху хора в това число и българи?

па и ти говориш неподготвен ... ти как мислиш че се допускат нови лекарства на пазара ?!? с клинични изпитания в/у хора :))) има различни нива , режима на изпитания е регламентиран и е на доброволен принцип и с/у заплащане . нали не мислиш че някой си е бъркал в носа и айде да пуснем една молекула па да видим какво ще стане. предполага се теоретично как ще действа, пак се правят опити в лаборатория , пак се правят опити с винарки , пак се правят опити с бозайници , пак най- накрая готовата молекула се тества в/у хора и то основно за доказване че действа без сериозни странични дефекти . ако е имало сериозни съмнения че няма да действа по предвидения начин тя отпада още на доста ранен етап :))) ...

Повече от 50% от знанията и резултатите постигнати и натрупани от учените до днес са в резултат от ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЖИВОТНИ. Така, че НЕуважаеми либерасти, представете си къде щяхме да сме днес ако нямаше експерименти с животни!

теб например нямаше да те има

Немците си падат по този подход. Не им е за пръв път.

Венецът на Сътворението. Делото и гордостта на Твореца.

Заради постоянното облъчване от телевизорите, хората започнаха да АНТРОПОЛОГИЗИРАТ животните и съвсем им се объркаха сетивата. Гледам, уж "нормални" хора, а приказват и се обясняват на кучетата, котките и другите си домашни животни .... често тези животни дори заместват децата им. А същевременно подминават просещите хора по улиците. Кучетата имат повече права от хората ... От тези "либерастчета", скоро ще живеем в свят на виртуална наука - тоест без наука, за да не им се наранят чувствата!

ти си жалък резултат от липсата на естествен отбор

Някога за такива опити са ползвани осъдени на смърт. Като при Йозеф Менгеле в Третият Райх. Говори се и за СССР, но и за САЩ. Ако прявят такива опити, по-добре да ги правят върху разни убийци.

Стоянчо, неграмотнико мамин, пише се свърже, а не свържи!

Човешкото лицемерие няма край! Какво се правят , че не знаят на какви опити са подложени животните , че и хора даже и сега ! Науката иска жертви - за да може да те излекува утре ! И всеки тръгнал да се жалва , а в ресторанта - пилешка пържолка, бургер с телешко и т.н - да не мислите , че тези животни са се самоубили за да ядете месото им! Лицемерие !

Да го убиеш и изядеш е жестоко, но не е садизъм. Случва се - хора се убиват при свади, при войни, по пътищата. При самозащита, с нужда и без нужда, не че е нещо хубаво, никой не казва, че е, но не е садизъм. Но да се гавриш с живи, чувстващи същества и то в името на "благородна" кауза, видиш ли, това е велик цинизъм! Това да засечем, да измерим за колко време едно същество ще загине при определени условия и как ще агонизира, при положение, че крайният резултат е ясен, не е нито градивно, нито може да бъде полезно.

Садизъм е да го правиш за удоволствие. На свобода, в природата, ако тези маймуни ги изяде голямо коте, да не мислиш че ще е безболезнено.

Подобни опити, но със затворници хора са правени от руснаците в лаборатория в Изт. Сибир през 50те год! Там са правени трапанации на хора докато са били живи и в съзнание, за да изследват как фунционира мозъка!

Тези опити са ги правили нацистите, объркал си се, а теб са те подложили на вазектомия и затова си с обратно мислене.

ха, те в германско до скоро ползваха хора за тия опити, ама им се размина..

Вече отдавна ползват животни. Обаче в Русия си продължават експериментите с хора. А най затъпелите ги пращат да тролят в Интернет и да възхваляват едно ботоксово джудже.

аз пък нямам нищо против каквито и да е експерименти с животни! "... целта им е била да се разбере по-добре функционирането на мозъка ... ". лоботомии, частично изрязване на части от мозъка, вливане на всевъзможни химикали в черепна кутия ... и прочие жестоки експерименти често правени и на хора в миналото, са причината да имаме каквито и да е познания за това как функционира мозъка. няма друг начин! трябва да бръкнеш вътре, за да разбереш как работи! цената за това познание трябва да бъде платена, но аз лично предпочитам да я плати лабораторно животно, пред вариантите да я плати човек или да се откажат изследванията въобще. пп. хората като вид на върха на хранителната верига в момента, са причината зад живота на всеки 1 човек да стоят хиляди смърти на други животни. е и?

Ами дай на теб да ти "бръкнат", в името на науката.

... не мерси! що на мене? нали си има маймунки за тая работа! но ако ти си такъв маймунски светец, пиши се доброволец

един ден и варху тях ще правят експерименти, хората не са он топ оф тхе фоод чаин. тхере аре отхерс;)

За потвърждаване анализа на данните от експеримента, той да се повтори с "учените"!!!

Интересно, кой ги съди и добре че не е жив Павлов и други учени довели до тласък медицината, физиката и спасили много хора.

А единствената Нобелова награда по психиатрия е присъдена на Егаш Мониш. И аз приветствам изобретението му да бъде прилагано върху доказани садисти, поради липса на по-добри методи.

Интересно като как ще се развива науката от тук насетне, щом на учените е забранено да правят експерименти върху животни? Върху хора ли ще се правят?

Значи наука означава правене на садистични експерименти с животни, поради невъзможност да ги правиш с хора!!! Твърде интелитентно заключение е това, за моят неук ум.

Ами теорията е едно, но когато трябва теорията да се приложи на практика е по-добре първо да се експериментира върху животни, не мислиш ли? А специално мозъка е една доста неизследвана територия. Такива опити могат да помогнт за лекуването на Алцхаймер и много психични заболявания.

Вместо да измъчват животинките требело да вземат тукашните форумни професори, да им забият по една жица и по един уй и всичко щеше да си мини тихо мирно и кротко.

Да разбираме , че си доброволец ?

Разбирай, че са те взели без колебания. Идеален си!

Безмозъчни примати измъчват маймуни ... Да им имплантират на тях по един чип и да ги държат без вода няколко седмици! Уроди!

Да се направи всичко това на тия ИЗЧАДИЯ, НО ДА НЕ БУВАТ ПРИСПИВАНИ, ДА ПУКНАТ В МЪКИ!!!!